Bu etkinlik kimin aklına geldiyse öncelikle kendisini tebrik ediyorum. B-S güzel bir toplumdan oluşuyor. Daha fazla ilgimi çeken kısmı da 18 yaş altı kesimin yoğunluğu. Bu toplum içerisinde bizlerde çok şey paylaştık, öğrendik, gördük ve aynı şekilde devam etmeye çalışıyoruz. Böyle tip faaliyetlerinde böylesine bir toplum içerisinde düzenlenmesi şahsi olarak beni mutlu etti.
Umarım amacı kadar işlevselliği de güzel olur.
İyi çalışmalar herkese.
Açıkçası ilgi daha fazla olur diye beklemiştim lakin bu bile yeterlidir.
Herkese eşit davranılacaktır zaten ve o haftanın galibini seçtiğimizde bunu fark edeceksiniz
Forumda iyi sohbetler, iyi çalışmalar diliyorum herkese..
Güzel bir uygulama olarak devamlı olması için elimden geleni yapacağım
Uygulama harika,
Siz BedavaSitem moderatörlerinin hakedenleri seçeceğina dair şüphemiz yok.
Ve bu uygulamanın siteler arası ezeli rekabet olduğu kadar da ebedi dostluğun olduğunu hatırlattığını vurgularım.Siteler arası dostluk BedavaSitem'in olmazsa olmazıdır.
Ne demişler ;
Bir elin nesi var iki elin sesi var.
Bugün ben sana , yarın sen bana
İyi günler. İyi yarışmalar. Hakeden kazansın.
Çerezler küçük bilgi verici metinlerdir, bizim veya iş ortaklarımızın tarayıcınız aracılığıyla size ulaşmamızı sağlar.
Tarayıcınızdaki ayarları değiştirerek istediğiniz zaman çerez kullanımını engelleyebilirsiniz.
Genel Veri Koruma Yönetmeliği ile uyumlu aşağıdaki çerezleri kullanıyoruz:
- Temel çerezler: Web sitesinin tam olarak işlevsel olması için kesinlikle gereklidir.
- Opsiyonel Çerezler: İsteğe bağlı çerezlerdir ve web sitesini geliştirmemize yardımcı olur, ör. sizi kişisel olarak tanımlamadan web sitesindeki kullanım davranışınızın analiz edilmesi gibi.
Gizlilik politikamızdan daha fazla bilgiye ulaşabilirsiniz.