Yazar |
Mesaj |
-
gitariminsesi
Aktif Üye
|
28.01.2015, 07:57 (UTC) Mesaj konusu: Reklamlar Saçma |
|
|
|
|
↑
|
|
|
-
okanizm
Uzman Üye
|
28.01.2015, 15:17 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Esnek reklam biçimi kullanıyorlar büyük ihtimalle, mobilde çok iyi şekillere girebilen faydalı bir reklam biçimi adsenseden biliyorum. Bilyoner kaynaklı veya kullanmış olduğunuz tema ile alakalı olabilir. ______________ Google Play Developer |
|
↑
|
|
|
-
gozde-oyun
Acemi Üye
|
28.01.2015, 21:33 (UTC) Mesaj konusu: @Bu ne kardeşim yaw her şey paramı? bide dü |
|
|
YAW ARKADAŞLAR BU SORUN BENDEDE VAR NASIL ÇÖZECEĞİZ BİLEMEDİM.@OKAN SORUN TEMADAN ALAKALI DEĞİL SORUN WEBME VE REKLAM ŞİRKETİNDE. WEBMEDEN RİCAM BU SORUNU EN KISA SÜREDE DÜZELTSİN. |
|
↑
|
|
|
-
gitariminsesi
Aktif Üye
|
29.01.2015, 09:06 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
okanizm yazmış: Esnek reklam biçimi kullanıyorlar büyük ihtimalle, mobilde çok iyi şekillere girebilen faydalı bir reklam biçimi adsenseden biliyorum. Bilyoner kaynaklı veya kullanmış olduğunuz tema ile alakalı olabilir. |
|
↑
|
|
|
-
metindiyebiri
Acemi Üye
|
30.01.2015, 00:24 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Bendede var :
______________ |
|
↑
|
|
|
-
clean-deneme
Uzman Üye
|
30.01.2015, 10:02 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Merhabalar.
Bu tür sorunları support'a bildirmeniz daha doğru olur.
Şahsen sizin adınıza geçenlerde bildirim yolladım.
En kısa sürede sorunun hallolacağını umuyoruz.
Sevgiler..
İyi çalışmalar.. ______________ |
|
↑
|
|
|
-
gitariminsesi
Aktif Üye
|
30.01.2015, 14:37 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
clean-deneme yazmış: Merhabalar.
Bu tür sorunları support'a bildirmeniz daha doğru olur.
Şahsen sizin adınıza geçenlerde bildirim yolladım.
En kısa sürede sorunun hallolacağını umuyoruz.
Sevgiler..
İyi çalışmalar..
An İtibari İle Bende Yollamış Oluyorum Sonuç Bekleyeceğiz ______________
Bir memleketin ahlak bakımından nasıl idare edildiğini anlamak isterseniz, o ülkenin müziğini inceleyiniz. ALAIN |
|
↑
|
|
|
-
gitariminsesi
Aktif Üye
|
30.01.2015, 15:17 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
|
|
↑
|
|
|
-
bekoblog
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
30.01.2015, 15:22 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Hop dedik? Noluyoruz benim temamı kullanmışsın? İzinin yok, bir şeyin yok?
metindiyebiri yazmış: Bendede var :
______________ oh shit, here we go again
|
|
↑
|
|
|
-
gitariminsesi
Aktif Üye
|
30.01.2015, 15:33 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
bekoblog yazmış: Hop dedik? Noluyoruz benim temamı kullanmışsın? İzinin yok, bir şeyin yok?
metindiyebiri yazmış: Bendede var :
En son gitariminsesi tarafından 30.01.2015 15:36:28 tarihinde değiştirildi, toplam 1 kere değiştirildi
|
|
↑
|
|
|
-
okanizm
Uzman Üye
|
30.01.2015, 17:40 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Burası birazdan karışacak ______________ Google Play Developer |
|
↑
|
|
|
-
tasarimentegre
Aktif Üye
|
30.01.2015, 17:49 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Bence fazla uzatmanın bir mantığı yok. Sonuçta size bu imkanı veren sistem "Bedava-Sitem" fakat sizin saat başı bunu isyan etmeniz çok saçma. Daha doğrusu; Şuanda zaten sorununuzu Support'a bildirdiniz. Şahsen ben de sizin için mesajımı gönderdim. Fakat cevap gelene kadar bu konuyu saatte bir açmanıza gerek yok bence.
Yanlış anlamayın, ben de sorunun olduğunda sizinle hemfikirim. Ama bunu bu kadar uzatmanın bize geçireceği bir sonuç olmayacak.
Kolay Gelsin |
|
↑
|
|
|
-
gitariminsesi
Aktif Üye
|
30.01.2015, 17:56 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
tasarimentegre yazmış: Bence fazla uzatmanın bir mantığı yok. Sonuçta size bu imkanı veren sistem "Bedava-Sitem" fakat sizin saat başı bunu isyan etmeniz çok saçma. Daha doğrusu; Şuanda zaten sorununuzu Support'a bildirdiniz. Şahsen ben de sizin için mesajımı gönderdim. Fakat cevap gelene kadar bu konuyu saatte bir açmanıza gerek yok bence.
Yanlış anlamayın, ben de sorunun olduğunda sizinle hemfikirim. Ama bunu bu kadar uzatmanın bize geçireceği bir sonuç olmayacak.
Kolay Gelsin |
|
↑
|
|
|
-
tasarimentegre
Aktif Üye
|
30.01.2015, 18:02 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Tartışma çıkmasın ama; Bence çok abartıyorsun kardeşim. Evet haklısın ama, kusura bakma da "Sen kimin forumunda kime isyan ediyorsun ?".
Neyse uzatmanın gereği yok. Moderatörlerimiz de açık olmayabilirler. İşi olan var, tatilde olan var. Birazcık geniş düşünmelisin. |
|
↑
|
|
|
-
gitariminsesi
Aktif Üye
|
30.01.2015, 18:08 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
tasarimentegre yazmış:
Tartışma çıkmasın ama; Bence çok abartıyorsun kardeşim. Evet haklısın ama, kusura bakma da "Sen kimin forumunda kime isyan ediyorsun ?".
Neyse uzatmanın gereği yok. Moderatörlerimiz de açık olmayabilirler. İşi olan var, tatilde olan var. Birazcık geniş düşünmelisin.
Kimin Formunda Kime İsyan Ediyorsun Derken
Arkadaşım Moderatör Konusunu Geçtim Orada Yanlış Yazmış Hata Yapmış Olabilirim. Ama Yanlış Düşünüyorsunuz. Örneğin Devlette Saçma Oylama Yanlış Oylama Oldu Ama Siz İsyan Ettiniz ETMEYİN ARKADAŞIM ETMEYİN. Elektrik Faturasına Ek Borç Çıkardılar İSYAN ETMEYİN O ZAMAN SİZ KİMİN DEVLETİNDE KİME İSYAN EDİYORSUNUZ Sizce Mantıklı Olur Mu O Yüzden Asıl Saçma Düşünce Sizin Düşünceniz.
LAFI FAZLA UZATMAYA GEREK YOK O NEDENLE KONUYU DAĞITMAYALIM SORUNUMUZ ÇÖZÜLSÜN YETER.
HAYIRLI AKŞAMLAR...[/b][/i] ______________
Bir memleketin ahlak bakımından nasıl idare edildiğini anlamak isterseniz, o ülkenin müziğini inceleyiniz. ALAIN |
|
↑
|
|
|
|