Web sitem çok çok yavaş yükleniyor sayfayı göstermek için X işaretini tıklamak zorunda kalıyorum.
Sayfanın yüklemesini durdurunca açılıyor. ______________
İnternet hızınızdan olabilir, geçici bir durumdan dolayı olabilir ya da sitenizde çok fazla kod vardır.Kod kirliliği sitenizin yavaş açılmasını sağlıyordur.Bunları bir gözden geçirin, kolay gelsin (: ______________ • 2014 Bedava-Sitem.com Örnek Siteler Yarışması 18. Örnek Site: Agasu06
• 2014 Bedava-Sitem.com Örnek Siteler Yarışması 14. Örnek Site: FutbolHaberleriniz06
İnternet hızınızdan olabilir, geçici bir durumdan dolayı olabilir ya da sitenizde çok fazla kod vardır.Kod kirliliği sitenizin yavaş açılmasını sağlıyordur.Bunları bir gözden geçirin, kolay gelsin (:
Gayet Normal Açılmaktadır Sizin İnternet Hızınıza Bağlı Bu Durumda Yapacak Birşey Yok ______________ Bir memleketin ahlak bakımından nasıl idare edildiğini anlamak isterseniz, o ülkenin müziğini inceleyiniz. ALAIN
İnternetiniz yavaş olabilir.
Eklediğiniz kodlardan dolayı kasıyor olabilir.
Sitenize eklediğiniz kodları test ederek ve deneyerek yavaşlatan kodu tespit edebilirseniz kaldırınız.
Ancak problem öyle ortadan kalkabilir tabi sorun kodlardan kaynaklanıyorsa. ______________ - Teknik Destek Personeli
Sitemde kod yok ve yinede yavaş yüklenmekte birde siz girin bakın.
Sitenizi inceledim.
Yavaşlatan bir kod bulunuyor.
Ama eklediğiniz kodlardan hangisi bilemiyorum.
Dilerseniz @blogcuabi arkadaşımızın verdiği kodu kaldırmayı deneyebilirsiniz.
Belki o kod yüzünden ağırlaşıyor olabilir. ______________ - Teknik Destek Personeli
Çerezler küçük bilgi verici metinlerdir, bizim veya iş ortaklarımızın tarayıcınız aracılığıyla size ulaşmamızı sağlar.
Tarayıcınızdaki ayarları değiştirerek istediğiniz zaman çerez kullanımını engelleyebilirsiniz.
Genel Veri Koruma Yönetmeliği ile uyumlu aşağıdaki çerezleri kullanıyoruz:
- Temel çerezler: Web sitesinin tam olarak işlevsel olması için kesinlikle gereklidir.
- Opsiyonel Çerezler: İsteğe bağlı çerezlerdir ve web sitesini geliştirmemize yardımcı olur, ör. sizi kişisel olarak tanımlamadan web sitesindeki kullanım davranışınızın analiz edilmesi gibi.
Gizlilik politikamızdan daha fazla bilgiye ulaşabilirsiniz.