Bilmiyorum fark ettiniz mi?
Şu son zamanlarda Grafik işlerinde kendimi daha yaratıcı buluyorum nedense.
Şu an daha işin %1'inde bile olsam. Bir takım gelişmeler yaşadığımı düşünmekteyim.
Sizler ne düşünüyorsunuz? (: ______________ oh shit, here we go again
Bütün Bedava-Sitem ailesine hayırlı günler, Allah yardımcın olsun kardeşim (: ______________ • 2014 Bedava-Sitem.com Örnek Siteler Yarışması 18. Örnek Site: Agasu06
• 2014 Bedava-Sitem.com Örnek Siteler Yarışması 14. Örnek Site: FutbolHaberleriniz06
Bu kez hal-hatır sormaktan çok bir şeyler danışmaya geldim.
Aranızda kıl testere kullanmasını bilen, ilgilenen ve yurdumuzun çeşitli konservatuar&müzik eğitim fakültelerinde okuyan var mı? ______________ Halen bir başlık açmadan evvel bölüm kurallarını okurum Sinirlenince çoooook güzel oluyorsun Türkiye!
Çerezler küçük bilgi verici metinlerdir, bizim veya iş ortaklarımızın tarayıcınız aracılığıyla size ulaşmamızı sağlar.
Tarayıcınızdaki ayarları değiştirerek istediğiniz zaman çerez kullanımını engelleyebilirsiniz.
Genel Veri Koruma Yönetmeliği ile uyumlu aşağıdaki çerezleri kullanıyoruz:
- Temel çerezler: Web sitesinin tam olarak işlevsel olması için kesinlikle gereklidir.
- Opsiyonel Çerezler: İsteğe bağlı çerezlerdir ve web sitesini geliştirmemize yardımcı olur, ör. sizi kişisel olarak tanımlamadan web sitesindeki kullanım davranışınızın analiz edilmesi gibi.
Gizlilik politikamızdan daha fazla bilgiye ulaşabilirsiniz.