Tasarist,kingcss ve imagerial'in ilk tasarımında kullandığım menü. Rengi ve resmine kadar aynı
Nereden buldun şaşırdım. Düzenli bir arşivim olmadığı için eskileri bulmak zor. Yaptığım hiç bir şeyin .psd dosyasını kaydetmem zaten.
Neyse;
4/10
Kendini geliştirmelisin, sürekli yerinde sayıyorsun ______________
Tasarist,kingcss ve imagerial'in ilk tasarımında kullandığım menü. Rengi ve resmine kadar aynı
Nereden buldun şaşırdım. Düzenli bir arşivim olmadığı için eskileri bulmak zor. Yaptığım hiç bir şeyin .psd dosyasını kaydetmem zaten.
Neyse;
4/10
Kendini geliştirmelisin, sürekli yerinde sayıyorsun
Yok kendim çizdim tasarımı kodlamada bana ait teşekkürler ______________ " Profesyoneller kendi yaptığı iyilikleri değil kendine yapılan iyilikleri hatırlayanlardır. "
Neyse;
4/10
Kendini geliştirmelisin, sürekli yerinde sayıyorsun
Yok kendim çizdim tasarımı kodlamada bana ait teşekkürler
Tasarıma bir şey demiyorum o ayrı zaten
Menüden bahsediyorum. Dynamic Drive'nin verdiği menüyü de kendin çizmedin heralde. ______________
Bu arada aynı olduğunu nerden biliyorsun ölçtünmü birde resmine kadar aynı diyorsun bak ben böyle sürekli kendini beğenmişlik yapanları hiç sevmem tamam senin tasarımına benzeyebilir ama
Alıntı:
Rengi ve resmine kadar aynı
Ne demek ya renk körlüğümü var kardeşim ______________ " Profesyoneller kendi yaptığı iyilikleri değil kendine yapılan iyilikleri hatırlayanlardır. "
Bu arada aynı olduğunu nerden biliyorsun ölçtünmü birde resmine kadar aynı diyorsun bak ben böyle sürekli kendini beğenmişlik yapanları hiç sevmem tamam senin tasarımına benzeyebilir ama
Alıntı:
Rengi ve resmine kadar aynı
Ne demek ya renk körlüğümü var kardeşim
Merak etmeyin, hiç bir şeyin kaydını tuttumuyorum desemde ne yaptığımı bilen biriyim. Herhalde yaptığım şeyi gördüğümde kime ait olduğu anlarım.
Üstelik ben kendimi beğenmişlik yapmıyorum, kendini beğenmişleri sevmiyorsanız sevmeyin Banane bu beni ilgilendirmez.
Ayriyetten siz başkalarının arkasına sığınarak yaptıkları şeyleri kendiniz yapmış gibi gösteren birisiniz.
Ben burada uzun süredir var 2007 forumda aktif değildim, geri kalan 3 senede 3 site değiştirdim ve tecrübeliyim bakın kendimi beğendim ama siz beni beğenmeyebilirsiniz ______________
Herhalde yaptığım şeyi gördüğümde kime ait olduğu anlarım.
Şunu hala yazıyorsun ya
Kaçkere diyeceğim o tasarımı kendim çizip kodladım anlatamıyorum sanırım. Sen başkasına ait olan şeyleri sayiplenmeyi ne kadarda seviyorsun ______________ " Profesyoneller kendi yaptığı iyilikleri değil kendine yapılan iyilikleri hatırlayanlardır. "
Kaaaççç sene oldu =) imegreal baya bi konusmus =) neyse ya o günler eski de kaldı, biz önümüze bakalım =)
Bu arada şuan ki b-s'den bi' yol olmaz =) diyip tepkileri üzerime çekeyim bari =)
Çerezler küçük bilgi verici metinlerdir, bizim veya iş ortaklarımızın tarayıcınız aracılığıyla size ulaşmamızı sağlar.
Tarayıcınızdaki ayarları değiştirerek istediğiniz zaman çerez kullanımını engelleyebilirsiniz.
Genel Veri Koruma Yönetmeliği ile uyumlu aşağıdaki çerezleri kullanıyoruz:
- Temel çerezler: Web sitesinin tam olarak işlevsel olması için kesinlikle gereklidir.
- Opsiyonel Çerezler: İsteğe bağlı çerezlerdir ve web sitesini geliştirmemize yardımcı olur, ör. sizi kişisel olarak tanımlamadan web sitesindeki kullanım davranışınızın analiz edilmesi gibi.
Gizlilik politikamızdan daha fazla bilgiye ulaşabilirsiniz.