edit : Nikos Vertis - Ena Psema ______________ css tasarım,giriş paneli gibi istekleriniz için bana ulaşın
skype:semihseker26 veya profilime mesaj atmanız yeterlidir...
En son tasarimci-amca2 tarafından 11.01.2015 20:08:18 tarihinde değiştirildi, toplam 1 kere değiştirildi
=> Dinlediğim Şarkı : Tolgahan Feat Fuibron & Yaşar Ceylan - Canımı Aldılar (2014) Doğru yanlış bi kuble yazayım dedim.. Sol yanım sendin bu bedenime, bilmiyorum napsamda nafile;
Seni benden alıp beni de yaktılar, Bugün son günüm canımı aldılar..
En son radyomaskot tarafından 22.01.2015 19:57:17 tarihinde değiştirildi, toplam 1 kere değiştirildi
Musa eroğlu-Telli Turnam ______________ css tasarım,giriş paneli gibi istekleriniz için bana ulaşın
skype:semihseker26 veya profilime mesaj atmanız yeterlidir...
Austin man keep doin yo thing
Let these boys keep slippin mane
I'm not into gymnastics but I'm into flippin things
I told these women that it's all about the team, Jordan and Pippen mane
So if you wanna join the team
Now tell me up in this thing
Çerezler küçük bilgi verici metinlerdir, bizim veya iş ortaklarımızın tarayıcınız aracılığıyla size ulaşmamızı sağlar.
Tarayıcınızdaki ayarları değiştirerek istediğiniz zaman çerez kullanımını engelleyebilirsiniz.
Genel Veri Koruma Yönetmeliği ile uyumlu aşağıdaki çerezleri kullanıyoruz:
- Temel çerezler: Web sitesinin tam olarak işlevsel olması için kesinlikle gereklidir.
- Opsiyonel Çerezler: İsteğe bağlı çerezlerdir ve web sitesini geliştirmemize yardımcı olur, ör. sizi kişisel olarak tanımlamadan web sitesindeki kullanım davranışınızın analiz edilmesi gibi.
Gizlilik politikamızdan daha fazla bilgiye ulaşabilirsiniz.