Yazar |
Mesaj |
-

tr-funny
Acemi Üye
|
|
↑
|
|
 |
-

dinibilgiler-islam
Acemi Üye
|
02.01.2015, 12:17 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
tr-funny yazmış: Başarılar kardeşim, takipteyim
Teşekkürler kardeşim.  |
|
↑
|
|
 |
-

webeveyn
Uzman Üye
Konum: 2015'te açıklanan örnek siteler yarışması 2. si . (Buradayız : hkirsan.com )
|
02.01.2015, 16:22 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Kardeşim ne güzel islami bilgiler paylaşıyorsun , ama tasarımın 59 dolar biliyorsun değil mi ? Extended versiyonu 2900 dolar ... Ama sen footer'a link ekledim bitti gitti sanıyorsun ama telif hakkıdır bu ... Tema sahibinin fark etmesi durumunda başın belaya girer ben sadece uyarıyorum , dikkate alıp almamak sana kalmış , sonra böyle oldu şöyle oldu deme ... Kolay gelsin  ______________
|
|
↑
|
|
 |
-

dinibilgiler-islam
Acemi Üye
|
02.01.2015, 16:45 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
O tasarımı engetre ettim ama haklısın. O yüzden tasarım değiştirdim. Ama şuan düzgün göstermiyor. Bi çözümü var mıdır bunun? |
|
↑
|
|
 |
-

webeveyn
Uzman Üye
Konum: 2015'te açıklanan örnek siteler yarışması 2. si . (Buradayız : hkirsan.com )
|
02.01.2015, 17:12 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Hakketten seni çok takdir ettim şuan gerçekten keşke herkes senin gibi uyarıları dikkate alsa , emeğe saygılı olsa ... Ben bir bozukluk göremedim ? ______________
|
|
↑
|
|
 |
-

dinibilgiler-islam
Acemi Üye
|
02.01.2015, 17:17 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
webeveyn yazmış: Hakketten seni çok takdir ettim şuan gerçekten keşke herkes senin gibi uyarıları dikkate alsa , emeğe saygılı olsa ... Ben bir bozukluk göremedim ?
Hayır. Şuan daha değişik bir tasarım uyarladım ama menü bozuk gösteriyordu. Şimdi kaldırdım. |
|
↑
|
|
 |
-

webeveyn
Uzman Üye
|
02.01.2015, 17:26 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Yok menü düzgün şuan ... ______________
|
|
↑
|
|
 |
-

dinibilgiler-islam
Acemi Üye
|
02.01.2015, 17:28 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
webeveyn yazmış: Yok menü düzgün şuan ...
Gerekli olan kodu kaldırdım, düzeldi. Şuan hala şaşkınım.  |
|
↑
|
|
 |
-

dinibilgiler-islam
Acemi Üye
|
04.01.2015, 16:47 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Bir tasarım hak ihlali yüzünden tasarımımız değişmiştir. 2 gün içerisinde en fazla bu kadar toparlayabildim. Bir göz atın. Yeni görüntüyü en yakın zamanda yükleyeceğim.
En son dinibilgiler-islam tarafından 04.01.2015 16:49:13 tarihinde değiştirildi, toplam 1 kere değiştirildi
|
|
↑
|
|
 |
|