Selamlar, Bedava-Sitem'de farklı bir proje ile ilerliyorsunuz.. Bu gerçekten süper bir durum umarım sıkılmadan yılmadandim direk devam edersiniz.. Gönülden tebrik eder, Başarılar dilerim..
Bedava-Sitem.. Moderatör Ekibi.. ______________ Bir profesyonel yaptığı yardımları değil, kendisine yapılan yardımları hatırlayan'dır.
Sorunlar İçin destek( at )bedava-sitem.com Adresine mail atınız.
Çook teşekkürler, inşallah daha çok takip edilicez sizlerle..
bestoftheking yazmış:
Tebrikler..
Teşekkürler
blue-turk yazmış:
Tebrikler & Başarılar
Çook teşekkürler
webeveyn yazmış:
Tebrikler ve Başarılar ...
Teşekkür ederim.
radyomaskot yazmış:
Tebrik eder, başarılarınızın devamını dilerim.
Çok teşekkür ederim, sizinle bir röportaj yapıcaktık. Cevabınızı bekliyorum.
brisin yazmış:
Tebrikler gayet güzel beğeniyle takip ediyorum
Bizde brisini takip ediyoruz , gelişmeleri arasıra haber edeceğiz
denekweb yazmış:
nasıl olarak belirleniyor neye göre tam anlamadım ama genede başarılar
denekweb yazmış:
oo iyi bişi galiba başarılar
Teşekkür ederim, moderatörlere başvurduğun zaman , siteni inceliyorlar. Eğer tüm moderatörlerin onayladığı site olursanız, haftanın sitesi seçilirsiniz.
Bunun için özgün olmakta yarar var
suskunbilge yazmış:
başarılar umarım bidakine şansın olabilir aslında bu tasarımla pek olmaz ama neyse
Bir sonrakine şansım daha yaver giderse 2016'da hedefim çok büyük
ciz-dizayn yazmış:
Selamlar, Bedava-Sitem'de farklı bir proje ile ilerliyorsunuz.. Bu gerçekten süper bir durum umarım sıkılmadan yılmadandim direk devam edersiniz.. Gönülden tebrik eder, Başarılar dilerim..
Bedava-Sitem.. Moderatör Ekibi..
Sıkılmak yok yola devam
baytakipci yazmış:
Tebrikler.
Teşekkür ederim
opencore yazmış:
Başarılar dilerim...
Çok teşekkür ederim.
Bs-Pazar'da dedikodular devam ediyor Yakın zaman içinde çıkardığımız Zuzaylılar ilgi çekdi ve yeni jenerasyon konular ve süprizlerde sizleri bekliyor olacak Sadece zaman zaman sitemizi ziyaret etmeniz yeterlidir. Ayrıca, kendi isminizin her an bs-pazar'da çıkacağını unutmayın.
Geniş çaplı bir yarışmayada hazır olun... ______________
En son bs-pazar tarafından 03.01.2015 09:53:44 tarihinde değiştirildi, toplam 1 kere değiştirildi
Çerezler küçük bilgi verici metinlerdir, bizim veya iş ortaklarımızın tarayıcınız aracılığıyla size ulaşmamızı sağlar.
Tarayıcınızdaki ayarları değiştirerek istediğiniz zaman çerez kullanımını engelleyebilirsiniz.
Genel Veri Koruma Yönetmeliği ile uyumlu aşağıdaki çerezleri kullanıyoruz:
- Temel çerezler: Web sitesinin tam olarak işlevsel olması için kesinlikle gereklidir.
- Opsiyonel Çerezler: İsteğe bağlı çerezlerdir ve web sitesini geliştirmemize yardımcı olur, ör. sizi kişisel olarak tanımlamadan web sitesindeki kullanım davranışınızın analiz edilmesi gibi.
Gizlilik politikamızdan daha fazla bilgiye ulaşabilirsiniz.