Değerli bedava-sitem üyeleri.
Genç bir üyemiz olan beko-blog kardeşimiz forumda grafiker olarak görevlendirilmiştir.
Kendisine görevi boyunca başarılar dilerim. ______________
Teşekkürler Aykut Abi. Merhaba, grafiker olmak için başvuru yapmıştım.
Kabul edilmişim.
Şuan deneme sürecindeyim.
Görevimi en uygun şekilde yapacağıma yemin ederim. ______________ oh shit, here we go again
En son bekoblog tarafından 01.01.2015 19:55:14 tarihinde değiştirildi, toplam 1 kere değiştirildi
Tür: Hareketli Banner
Boyut: 468 x 60
Slogan: Takipçinin Güvenilir Adresi ® - www.baytakipci.tr.gg
Üç sayfa halinde olursa sevinirim. İlk seferde, Takipçinin Güvenilir Adresi ®... İkinci seferde www.baytakipci.tr.gg üçüncüdeyse iki slogan bir arada olacaktır. Uğraşamam derseniz hareketsiz bannerde kabulümdür. Ayrıca kaliteli bir Twitter logosu (kuş) kullanmanızı istiyorum. logo önemli şimdiden teşekkürler.
Alıntı:
http://i.hizliresim.com/RbQYr7.gif
Bu sefer değişik çalıştım.
Twitter kuşu ordan oraya gidiyor.
Umarım beğenirsin ______________ oh shit, here we go again
Genç bir üyemiz olan beko-blog kardeşimiz forumda grafiker olarak görevlendirilmiştir.
Kendisine görevi boyunca başarılar dilerim.
Kendisine görevi boyunca başarılar dilerim.
Tür: Hareketli Banner
Boyut: 468 x 60
Slogan: Takipçinin Güvenilir Adresi ® - www.baytakipci.tr.gg
Üç sayfa halinde olursa sevinirim. İlk seferde, Takipçinin Güvenilir Adresi ®... İkinci seferde www.baytakipci.tr.gg üçüncüdeyse iki slogan bir arada olacaktır. Uğraşamam derseniz hareketsiz bannerde kabulümdür. Ayrıca kaliteli bir Twitter logosu (kuş) kullanmanızı istiyorum. logo önemli şimdiden teşekkürler.
Alıntı:
http://i.hizliresim.com/RbQYr7.gif
Bu sefer değişik çalıştım.
Twitter kuşu ordan oraya gidiyor.
Umarım beğenirsin
Merhaba Yeni Görevin Hayırlı Olsun Beko-Blog Başarılar Dilerim ..
Bana da Reklam Banneri Yapar mısın ?
Özellikler :
Boyut : 468x60
Yazı : Batı Bilişim Yazıısı Yazcak Bırde Icınde Web Kurulum , Hosting , Oyun Sunucu , Android , Web Posta Küçük Küçük Yazılar Yazacak
Renk : Mavi , Sarı
Çerezler küçük bilgi verici metinlerdir, bizim veya iş ortaklarımızın tarayıcınız aracılığıyla size ulaşmamızı sağlar.
Tarayıcınızdaki ayarları değiştirerek istediğiniz zaman çerez kullanımını engelleyebilirsiniz.
Genel Veri Koruma Yönetmeliği ile uyumlu aşağıdaki çerezleri kullanıyoruz:
- Temel çerezler: Web sitesinin tam olarak işlevsel olması için kesinlikle gereklidir.
- Opsiyonel Çerezler: İsteğe bağlı çerezlerdir ve web sitesini geliştirmemize yardımcı olur, ör. sizi kişisel olarak tanımlamadan web sitesindeki kullanım davranışınızın analiz edilmesi gibi.
Gizlilik politikamızdan daha fazla bilgiye ulaşabilirsiniz.