2015 Yılının ilk haftası bu ödülü almak ayrı bir hava veriyor olmalı.. Uzun süre takip ederek beğendiğim sitelerden bir tanesi.. İçerikleri kurallara uygun bir şekilde ekliyor.. Başarılarının devamını beklerim.. ______________
Grafik Dizayn Mükemmel bir çalışma yapmışsın, photoshop çalışmasna bittim Ayrıca hatanın sitesini yayınlamandan dolayı çok mutluyum. Umarım bedava-sitem'de bs-pazar ile akıllarda gülümseme sebebi olan bir internet sitesi oluruz... Çok teşekkürler.
clean-deneme yazmış:
Tebrikler & Başarılar..
Teşekür ederim
aktif-dost yazmış:
2015 Yılının ilk haftası bu ödülü almak ayrı bir hava veriyor olmalı.. Uzun süre takip ederek beğendiğim sitelerden bir tanesi.. İçerikleri kurallara uygun bir şekilde ekliyor.. Başarılarının devamını beklerim..
Aykutum açıkcası güzel bir zamanda, güzel insanlara hitap etmek çok hoş oluyor. 1 Ayda bu kadar ilgi açıkcası mutluluk verici.
forum09 yazmış:
Başarılar kardeşim.
Teşekkürler
bekoblog yazmış:
muradkaya yazmış:
bekoblog yazmış:
muradkaya yazmış:
Vuhuuuuu tebrikler
Diğer siteler haketmiyor hiç birşeyi bence
Başarılar BS-Pazar.
Öyle olsun Murad abi
Valla kusura bakma , En değişik içeriğe sahip site şuan da BS'de BS-Pazar, diğer siteler birbiriyle aynı blog blog blog :
Diyene bak sen
Arkadaşlar lütfen tartışmayın, bizler hepimiz çok iyi ödülleri hakediyoruz. Zaten 2015 projelerimizden de ödüllü yarışma olacaktır. Sponsor bulunduğunda. Murat bey sitemizin müdavimlerindensiniz çok teşekkürler
technoatom yazmış:
Tebrikler
Teşekkür ederim.
skmedia yazmış:
Vay vay vay kimleri görüyoruz tahtta
Nice başarılara Bs-Pazar
Sk Media sana göz kırpmak geliyor içimden Bs Pazar'ın başarısında senide çok büyük payın var Çok teşekkürler.
Grafik Dizayn Mükemmel bir çalışma yapmışsın, photoshop çalışmasna bittim Ayrıca hatanın sitesini yayınlamandan dolayı çok mutluyum. Umarım bedava-sitem'de bs-pazar ile akıllarda gülümseme sebebi olan bir internet sitesi oluruz... Çok teşekkürler.
clean-deneme yazmış:
Tebrikler & Başarılar..
Teşekür ederim
aktif-dost yazmış:
2015 Yılının ilk haftası bu ödülü almak ayrı bir hava veriyor olmalı.. Uzun süre takip ederek beğendiğim sitelerden bir tanesi.. İçerikleri kurallara uygun bir şekilde ekliyor.. Başarılarının devamını beklerim..
Aykutum açıkcası güzel bir zamanda, güzel insanlara hitap etmek çok hoş oluyor. 1 Ayda bu kadar ilgi açıkcası mutluluk verici.
forum09 yazmış:
Başarılar kardeşim.
Teşekkürler
bekoblog yazmış:
muradkaya yazmış:
bekoblog yazmış:
muradkaya yazmış:
Vuhuuuuu tebrikler
Diğer siteler haketmiyor hiç birşeyi bence
Başarılar BS-Pazar.
Öyle olsun Murad abi
Valla kusura bakma , En değişik içeriğe sahip site şuan da BS'de BS-Pazar, diğer siteler birbiriyle aynı blog blog blog :
Diyene bak sen
Arkadaşlar lütfen tartışmayın, bizler hepimiz çok iyi ödülleri hakediyoruz. Zaten 2015 projelerimizden de ödüllü yarışma olacaktır. Sponsor bulunduğunda. Murat bey sitemizin müdavimlerindensiniz çok teşekkürler
technoatom yazmış:
Tebrikler
Teşekkür ederim.
skmedia yazmış:
Vay vay vay kimleri görüyoruz tahtta
Nice başarılara Bs-Pazar
Sk Media sana göz kırpmak geliyor içimden Bs Pazar'ın başarısında senide çok büyük payın var Çok teşekkürler.
Mutluyum
Gerçekten çok mutluyum.
Teşekürler...
Ne tartışması, sence ben Murad abiyle tartışırmıyım? ÖZ abim o benim ______________ oh shit, here we go again
Çerezler küçük bilgi verici metinlerdir, bizim veya iş ortaklarımızın tarayıcınız aracılığıyla size ulaşmamızı sağlar.
Tarayıcınızdaki ayarları değiştirerek istediğiniz zaman çerez kullanımını engelleyebilirsiniz.
Genel Veri Koruma Yönetmeliği ile uyumlu aşağıdaki çerezleri kullanıyoruz:
- Temel çerezler: Web sitesinin tam olarak işlevsel olması için kesinlikle gereklidir.
- Opsiyonel Çerezler: İsteğe bağlı çerezlerdir ve web sitesini geliştirmemize yardımcı olur, ör. sizi kişisel olarak tanımlamadan web sitesindeki kullanım davranışınızın analiz edilmesi gibi.
Gizlilik politikamızdan daha fazla bilgiye ulaşabilirsiniz.