Yazar |
Mesaj |
-
agasu06
Uzman Üye
|
24.12.2014, 16:45 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
bsviewpoint yazmış: forumda floodan site silinmesine dahir herhangi birsey yazmıyor.Forumdan uzaklaştırılma
veya konu kilitlenebiliyor diye biliyorum.
Ben de onu yazdım ya, site silinmez diye biliyorum en fazla forumdan ban yeme diye biliyordum bende.______________ • 2014 Bedava-Sitem.com Örnek Siteler Yarışması 18. Örnek Site: Agasu06
• 2014 Bedava-Sitem.com Örnek Siteler Yarışması 14. Örnek Site: FutbolHaberleriniz06
|
|
↑
|
|
|
-
hayrikirsan
Acemi Üye
|
24.12.2014, 16:46 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Yok Site Silinme Sebepleri Başlığında Yazıyor flood diyor ... Ama uyarıldığında yaparsa diyor ... Ben herhangi bir uyarı almadım .. |
|
↑
|
|
|
-
muradkaya
Acemi Üye
|
24.12.2014, 17:47 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Admin Tarık diye hitab ettiğiniz insan bi işler karıştırıyor benden demesi. |
|
↑
|
|
|
-
teknoesinti
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
24.12.2014, 20:47 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
selam millet ______________
2 yaşına gırıyoruz! |
|
↑
|
|
|
-
blogcuabi
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
24.12.2014, 20:47 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
|
|
↑
|
|
|
-
bs-pazar
Acemi Üye
|
24.12.2014, 21:57 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Anlaşıldı bize yine bir sürü magazin konusu çıktı |
|
↑
|
|
|
-
bsviewpoint
Acemi Üye
|
25.12.2014, 08:00 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
muradkaya yazmış: Admin Tarık diye hitab ettiğiniz insan bi işler karıştırıyor benden demesi.
kardeşim admintarik beye boşuna söz söylüyorsun.Bak haklı olanların sitesi açıldı.
polimik yaratma. |
|
↑
|
|
|
-
hayrikirsan
Acemi Üye
|
25.12.2014, 10:37 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Floodu hallettim simdide reklam diyor . Birak ya birak ... Bswievpoi t misin nesin yenisin galiba sen git sitene html kod falan ekle sitene site diyemiyorum |
|
↑
|
|
|
-
hayrikirsan
Acemi Üye
|
25.12.2014, 10:38 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
bs-pazar yazmış: Anlaşıldı bize yine bir sürü magazin konusu çıktı
KENDINE PAY CIKARMAYI KESECEK MISIN ? |
|
↑
|
|
|
-
agasu06
Uzman Üye
|
25.12.2014, 16:58 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
blogcuabi yazmış: Az önce gelen mail ile sitemiz tekrar açılmış bulunmakta, Bismillah.
Hayırlı olsun,sitenizin tekrar açılmasına sevindim (:______________ • 2014 Bedava-Sitem.com Örnek Siteler Yarışması 18. Örnek Site: Agasu06
• 2014 Bedava-Sitem.com Örnek Siteler Yarışması 14. Örnek Site: FutbolHaberleriniz06
|
|
↑
|
|
|
-
bs-pazar
Acemi Üye
|
25.12.2014, 20:24 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
hayrikirsan yazmış: bs-pazar yazmış: Anlaşıldı bize yine bir sürü magazin konusu çıktı
KENDINE PAY CIKARMAYI KESECEK MISIN ?
Öncelikle düzgün yazmayı ve konuşmayı öğren arkadaşım. Bunun haricinde kurallar çerçevesinde istediğim her konuyu sitemde paylaşırım. Bir derdin varsa supporta şikayet et, burda boşuna yazma. Önce seviyeli ol, seviyeli soru sor ; sonra cevap alırsın.
Yine söylüyorum, zoruna giden arkadaşımız sitemizi takip etmez, ama ben kurallar çerçevesinde istediğim konuyu paylaşırım |
|
↑
|
|
|
-
hayrikirsan
Acemi Üye
|
25.12.2014, 20:56 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Madem kural diyorsun ; BENIM HAKKIMDA BIRSEYI BENIM BILGIM DISINDA PAYLASAMASSIN . Oldumu ? |
|
↑
|
|
|
-
bsviewpoint
Acemi Üye
|
25.12.2014, 21:04 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Sende yaz bu devirde böyle kardeşim |
|
↑
|
|
|
-
bs-pazar
Acemi Üye
|
25.12.2014, 21:27 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
hayrikirsan yazmış: Madem kural diyorsun ; BENIM HAKKIMDA BIRSEYI BENIM BILGIM DISINDA PAYLASAMASSIN . Oldumu ?
Siten ile alakalı bir şey paylaşmam ancak forumda geçen dialogları haber yaparım |
|
↑
|
|
|
-
hayrikirsan
Acemi Üye
|
26.12.2014, 05:51 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Ama sitem ile alakali makale var . Madem bu devirde boyle , en ufak bir acik gordugumde dogru supporta. Bundansonra yaptiklarina da dikkat edersin. Bsviewpoint en kisa zamanda ip tespit isteyip kimligini cikaracagim... Merak etme . Hadi kolay gele |
|
↑
|
|
|
|