Yazar |
Mesaj |
-
agasu06
Uzman Üye
|
14.12.2014, 12:50 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
@Chickenblog
@Opencore
Teşekkür ederim.İnşallah hak ettiğimiz bir derece alırız ve sizlerin yüzünüzü kara çıkarmayız ______________ • 2014 Bedava-Sitem.com Örnek Siteler Yarışması 18. Örnek Site: Agasu06
• 2014 Bedava-Sitem.com Örnek Siteler Yarışması 14. Örnek Site: FutbolHaberleriniz06
|
|
↑
|
|
|
-
bekoblog
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
14.12.2014, 12:54 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Beni yazanlara teşekkürler |
|
↑
|
|
|
-
webeveyn
Uzman Üye
Konum: 2015'te açıklanan örnek siteler yarışması 2. si . (Buradayız : hkirsan.com )
|
14.12.2014, 17:08 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
sunephecocuk yazmış: webeveyn (Kesinlikle )
Sunephe ( ama aday değilim )
bestoftheking ( Adaysa kesinlikle )
|
|
↑
|
|
|
-
wbloog
Acemi Üye
|
14.12.2014, 19:36 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Technoatom ve webeveyn favorilerim yanlarında da brisin olabilir . ______________ WBloog - Güncel Blog Adresiniz |
|
↑
|
|
|
-
doktordizayn
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
16.12.2014, 18:58 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
İlk 3 örnek site yarışmasına da site sokmuş ( fenercafe, gamezing , doktordizayn ) biri olarak bu yarışmaya katılmadım, bir önceki yarışmaya da maalesef katılamamıştım.
Umarım hak eden arkadaşlar kazanır, güzel tasarımlar, güzel içerikler hep sizinle olsun.
başarılar... |
|
↑
|
|
|
-
opencore
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
17.12.2014, 23:07 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
doktordizayn yazmış: İlk 3 örnek site yarışmasına da site sokmuş ( fenercafe, gamezing , doktordizayn ) biri olarak bu yarışmaya katılmadım, bir önceki yarışmaya da maalesef katılamamıştım.
Umarım hak eden arkadaşlar kazanır, güzel tasarımlar, güzel içerikler hep sizinle olsun.
başarılar...
Teşekkürler.Siz katılsaydınız favorilerden olurdunuz umarım bidahaki seneye katılırsınız. ve seçilirsiniz. |
|
↑
|
|
|
-
agasu06
Uzman Üye
|
18.12.2014, 17:41 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
doktordizayn yazmış: İlk 3 örnek site yarışmasına da site sokmuş ( fenercafe, gamezing , doktordizayn ) biri olarak bu yarışmaya katılmadım, bir önceki yarışmaya da maalesef katılamamıştım.
başarılar...
Teşekkürler size de başarılar dilerim, sizi tekrardan örnek siteler içerisinde görmek isterim açıkcası inşAllah birdaha ki sene siz de katılırsınız..______________ • 2014 Bedava-Sitem.com Örnek Siteler Yarışması 18. Örnek Site: Agasu06
• 2014 Bedava-Sitem.com Örnek Siteler Yarışması 14. Örnek Site: FutbolHaberleriniz06
|
|
↑
|
|
|
-
opencore
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
18.12.2014, 22:25 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Galiba çok yakın bir zamanda yayınlanacak benim şuandaki favori 3 ismim
webeveyn
agasu06
brisin |
|
↑
|
|
|
-
dentasarim
Aktif Üye
|
21.12.2014, 17:19 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
1.Bestofking
2.Webeveyn
3.Bekoblog
Kendimde adaylığımı koydum, fakat bu arkadaşların siteleri benim hoşuma gittiği için sıralamaya koydum, önemli olan gönüller bir olsun. |
|
↑
|
|
|
-
webeveyn
Uzman Üye
Konum: 2015'te açıklanan örnek siteler yarışması 2. si . (Buradayız : hkirsan.com )
|
21.12.2014, 20:15 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Aynen öyle . Hakeden kazansın gönüller bir olsun ... ______________
|
|
↑
|
|
|
-
informess
Uzman Üye
|
24.12.2014, 08:39 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Selamun Aleykum..
Bir önceki yarışmaya katılıp ilk 10'a girmiştim. Bu sefer de katıldım ancak tasarım ve içerik yenileme vakti bulamadım ve bulamayacağım da sanırım. Katılan arkadaşlara başarılar diliyorum.. |
|
↑
|
|
|
-
bsviewpoint
Acemi Üye
|
24.12.2014, 12:42 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
agasu06
brisin
yarışmayı önde götürür.
bekoblog ilk 5'i zorlar. |
|
↑
|
|
|
-
bekoblog
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
24.12.2014, 14:42 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Den Tasarım: Teşekkürler.
BSViewPoint: Sağol.
İnşAllah Arkadaşlar. ______________ oh shit, here we go again |
|
↑
|
|
|
-
radyomaskot
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
24.12.2014, 15:05 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Wayy beni unutmussunuz teşekkür ederim :X |
|
↑
|
|
|
-
agasu06
Uzman Üye
|
24.12.2014, 16:23 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
@bsviewpoint Teşekkürler kardeş.
@radyomaskot Yarışmaya katıldıysan sen de bana göre kesinlikle kazanan 30 site içerisindesin kardeşim..______________ • 2014 Bedava-Sitem.com Örnek Siteler Yarışması 18. Örnek Site: Agasu06
|
|
↑
|
|
|
|