Yazar |
Mesaj |
-
ihlasin
Acemi Üye
|
22.12.2014, 15:41 (UTC) Mesaj konusu: =D İhlasin.Tr.Gg | B-S'de Yeniyim, Yardım ve Görü |
|
|
Şuan bedava-sitem'de yeniyim, yardımlarınızı ve görüşlerinizi bekliyorum =)
Şimdi'den teşekkürler =D |
|
↑
|
|
|
-
clean-deneme
Uzman Üye
|
22.12.2014, 15:54 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
|
|
↑
|
|
|
-
opencore
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
22.12.2014, 15:56 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Aramıza hoşgeldin kardeşim herhangi bir konuda yardıma ihtiyacın olursa Genel problemler üzerinden yardım alabilirsin... |
|
↑
|
|
|
-
bekoblog
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
22.12.2014, 16:05 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Eğer yeniysen muhteşemsin abi CSS'ye bile geçmişsin daha bir günde.______________ oh shit, here we go again
En son bekoblog tarafından 22.12.2014 16:09:18 tarihinde değiştirildi, toplam 1 kere değiştirildi
|
|
↑
|
|
|
-
thaigragroup
Acemi Üye
|
22.12.2014, 17:35 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Hoş geldin kardeşim =) |
|
↑
|
|
|
-
technoatom
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
22.12.2014, 19:31 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Hoş geldin |
|
↑
|
|
|
-
ihlasin
Acemi Üye
|
22.12.2014, 22:10 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Hepinize teşekkür ederim =) B-s söylendiği kadar eğlenceli bir yermiş =)
@Bekoblog abi değil abla diye hitap et istersen =)
Css tasarım üzerine birşeyler öğrenmitim ablam'dan yazabiliyorum fakat çok yazmayı sevmiyorum =) çok sıkıcı birşey =)
şuan zaten dentasarim diye bir web site adresin'de yayınlanmış tasarımı kullanıyorum daha doğrusu kullanıcam =)
yine de teşekkürler yorumun için |
|
↑
|
|
|
-
bestoftheking
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
22.12.2014, 22:18 (UTC) Mesaj konusu: Re: =D İhlasin.Tr.Gg | B-S'de Yeniyim, Yardım ve |
|
|
ihlasin yazmış: Şuan bedava-sitem'de yeniyim, yardımlarınızı ve görüşlerinizi bekliyorum =)
Şimdi'den teşekkürler =D
Hoş geldin |
|
↑
|
|
|
-
ihlasin
Acemi Üye
|
22.12.2014, 22:33 (UTC) Mesaj konusu: Re: =D İhlasin.Tr.Gg | B-S'de Yeniyim, Yardım ve |
|
|
bestoftheking yazmış: ihlasin yazmış: Şuan bedava-sitem'de yeniyim, yardımlarınızı ve görüşlerinizi bekliyorum =)
Şimdi'den teşekkürler =D
Hoş geldin
Teşekkür ederim =) =) |
|
↑
|
|
|
-
dentasarim
Aktif Üye
|
23.12.2014, 19:34 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Sitemizi tercih ettiğiniz için teşekkür ederiz, bir sorunuz olduğunda mesaj atmaktan çekinmeyin, elimizden geleni yaparız. Bu işe gönül vermeniz hoş, başarılarınızın devamını dilerim... |
|
↑
|
|
|
-
ihlasin
Acemi Üye
|
23.12.2014, 20:50 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
dentasarim yazmış: Sitemizi tercih ettiğiniz için teşekkür ederiz, bir sorunuz olduğunda mesaj atmaktan çekinmeyin, elimizden geleni yaparız. Bu işe gönül vermeniz hoş, başarılarınızın devamını dilerim...
çok teşekkür ederim =) |
|
↑
|
|
|
|