Yazar |
Mesaj |
-

alpinsitesi43
Acemi Üye
|
09.12.2014, 16:45 (UTC) Mesaj konusu: Alpinsitesi43-Geri döndüm-Değerlendirin |
|
|
Uzun bir aradan sonra geri dönüş yaptım fakat baya değişiklikler olmuş alışmaya çalışıyorum
Henüz tasarım,yorum,alışma vs. dönemleri yeni bitti. Yetmiyor fen lisesi öğrencisi olmam sebebiyle çok yoğun oluyorum ve bundan ötürü çok aktif kalamıyorum. Bu sebeple içerik konusunda biraz sıkıntılıyım daha.
Biraz değerlendirip fikirlerinizi,tavsiyelerinizi iletirseniz mutlu olurum
Tasarım: 10/?
İçerik: 10/?
Düzen: 10/? |
|
↑
|
|
 |
-

okanizm
Uzman Üye
|
11.12.2014, 08:28 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Tasarım: 10/3
İçerik: 10/3
Düzen: 10/6 ______________ Google Play Developer |
|
↑
|
|
 |
-

alpinsitesi43
Acemi Üye
|
12.12.2014, 18:12 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Değerlendirmede bulunduğunuz için teşekkürler  eksikleri en kısa sürede tamamlayacağım okanizm yazmış: Tasarım: 10/3
İçerik: 10/3
Düzen: 10/6 ______________  forum imzasından tr.gg dışı linkler kaldırıldı [b]@isacotur[/b]
-------
Şu sıralar dinlediğim klasik müzik ve marş ağırlıklı müzikleri şu listede paylaşıyorum, belki senin de hoşuna gider:
|
|
↑
|
|
 |
-

agasu06
Uzman Üye
|
12.12.2014, 18:16 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Röportaj yaptığım sitelerden birisi
Tasarım: 10/7
İçerik: 10/4
Düzen: 10/3
Site çok düzensiz geldi fakat tasarım güzel umarım içerikler de aynı güzellikte ve kalitede olur, başarılar dilerim..______________ • 2014 Bedava-Sitem.com Örnek Siteler Yarışması 18. Örnek Site: Agasu06
• 2014 Bedava-Sitem.com Örnek Siteler Yarışması 14. Örnek Site: FutbolHaberleriniz06
 |
|
↑
|
|
 |
-

alpinsitesi43
Acemi Üye
|
12.12.2014, 18:35 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Evvet
Eksiklerimi sizin düşünceleriniz doğrultusunda tamamlayacağım fakat düzensiz derken hangi bölüm düzensiz görünüyor öğrenebilir miyim o hususu düzenlemeye çalışacağım bu şekilde
agasu06 yazmış: Röportaj yaptığım sitelerden birisi
Site çok düzensiz geldi fakat tasarım güzel umarım içerikler de aynı güzellikte ve kalitede olur, başarılar dilerim.. ______________  forum imzasından tr.gg dışı linkler kaldırıldı [b]@isacotur[/b]
-------
Şu sıralar dinlediğim klasik müzik ve marş ağırlıklı müzikleri şu listede paylaşıyorum, belki senin de hoşuna gider:
|
|
↑
|
|
 |
-

opencore
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
12.12.2014, 18:47 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Tasarım:10/8
İçerik:10/4
Düzen:10/5
Tasarım güzel olmuş.Ancak içerikleri arttırmalısın. |
|
↑
|
|
 |
-

agasu06
Uzman Üye
|
12.12.2014, 19:17 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
alpinsitesi43 yazmış: Evvet
Eksiklerimi sizin düşünceleriniz doğrultusunda tamamlayacağım fakat düzensiz derken hangi bölüm düzensiz görünüyor öğrenebilir miyim o hususu düzenlemeye çalışacağım bu şekilde
Site çok düzensiz geldi fakat tasarım güzel umarım içerikler de aynı güzellikte ve kalitede olur, başarılar dilerim..
Siteyi genel olarak düzensiz buldum bir sürü kod var, bir tavsiyede bulunayım her kodu siteye eklemeyin siteyi hem kasar hem de göz yorucu olur  ______________ • 2014 Bedava-Sitem.com Örnek Siteler Yarışması 18. Örnek Site: Agasu06
• 2014 Bedava-Sitem.com Örnek Siteler Yarışması 14. Örnek Site: FutbolHaberleriniz06
 |
|
↑
|
|
 |
-

alpinsitesi43
Acemi Üye
|
12.12.2014, 19:42 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Bu hafta içerisinde siteyi bakıma almayı planlıyorum,yeni tasarım çizeceğim o ana kadar düzenlemede bulunmayacağım  bu esnada tavsiyelerinizi de liste seklinde sıralayıp planlarım gerçekleşince uygulamaya geçirecegim  )
agasu06 yazmış: alpinsitesi43 yazmış: Evvet
Site çok düzensiz geldi fakat tasarım güzel umarım içerikler de aynı güzellikte ve kalitede olur, başarılar dilerim..
Siteyi genel olarak düzensiz buldum bir sürü kod var, bir tavsiyede bulunayım her kodu siteye eklemeyin siteyi hem kasar hem de göz yorucu olur ______________  forum imzasından tr.gg dışı linkler kaldırıldı [b]@isacotur[/b]
-------
|
|
↑
|
|
 |
-

alpinsitesi43
Acemi Üye
|
12.12.2014, 19:44 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Chickenblog`taki ağabeyim sağolsun tasarım mükemmel  bu hafta tasarımı kendim çizmeye başlayacağım içerik konusuna da gelirsek bahsettiklerimi gerceklestirdikten sonra sıklaştıracağım  teşekkürler  )
opencore yazmış: Tasarım:10/8
İçerik:10/4
Düzen:10/5
Tasarım güzel olmuş.Ancak içerikleri arttırmalısın. ______________  forum imzasından tr.gg dışı linkler kaldırıldı [b]@isacotur[/b]
-------
|
|
↑
|
|
 |
-

chickenblog
Uzman Üye
|
12.12.2014, 20:44 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Başarılar Alp  Tasarım çizecekmişsin umarım güzel bir iş çıkartırsın sen tasarımı çiz kodlaması benden söz  |
|
↑
|
|
 |
-

alpinsitesi43
Acemi Üye
|
12.12.2014, 21:09 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Kralsın abi  bugün başladım da pazartesi son bir sınav kaldı vermem gereken onu hallettim mi tasarım işi olur diye düşünüyorum  altına da senin için yer ayıracağım kodlayan:chickenblog.tr.gg şeklinde
chickenblog yazmış: Başarılar Alp  Tasarım çizecekmişsin umarım güzel bir iş çıkartırsın sen tasarımı çiz kodlaması benden söz ______________  forum imzasından tr.gg dışı linkler kaldırıldı [b]@isacotur[/b]
-------
|
|
↑
|
|
 |
-

alpinsitesi43
Acemi Üye
|
13.12.2014, 17:24 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Tasarım çizimini tamamladım :) en kısa sürede kodlamaya geçeceğim :)) ______________  forum imzasından tr.gg dışı linkler kaldırıldı [b]@isacotur[/b]
-------
|
|
↑
|
|
 |
|