Valla kardeşim kimsenin bir bilgisi yok . Ben onun aykırı bir şey yapacağını sanmam ama Admin Tarık Bey'in sebepsiz kapatma gibi bir lüksü yok mutlaka kapandıysa bir sebebi vardır . Bizde merak ettik ... Neyse bu konu burda açılmaz '' Serbest Bölge '' kategorisinde açsan iyi olur ..
Bir moderatör konuyu kilitleyebilir ... ______________
Çok merak ettiyseniz Tarık Beye mesaj atabilirsiniz
Bana kalırsa beni sen şikayet ettin. Yan bir site açmışsın bilmem ne bilişim diye sana mesaj gönderdim bilişim siten için tasarım arıyormusun diye sonra bana attıgın mesajda bana o tasarımı bedavaya vereceksin yoksa siten kapanır dedin! ve 2 saat sonra sitem silindi.
Selam arkadaşlar,
Ben ChickenBlog biliyorsunuz ki 3 gün önce sitem silindi. Beni seven herkes lütfen support-tr( at )webme.com (ordaki at @ olucak)'a bu konu hakkında mail atarsa web sitemin açılacağını tahmin ediyorum. Kendi attığım mail'de sitemin silinme sebebi olarak ' Özel Mesaj ' yoluyla başkalarını taciz ediyormuşum ve bu yüzden sitem silinmiş. Lütfen beni seven herkes support-tr( at )webme.com (ordaki at @ olucak)'a chickenblog'un açılması için mail atsın beni seven herkesden rica ediyorum.
Arkadaşlar lütfen konuyu kilitleyin burası magazin bölümü değil.
Sitesinin açılması için dualarınızı eksik etmeyin. ______________ oh shit, here we go again
Çok merak ettiyseniz Tarık Beye mesaj atabilirsiniz
Bana kalırsa beni sen şikayet ettin. Yan bir site açmışsın bilmem ne bilişim diye sana mesaj gönderdim bilişim siten için tasarım arıyormusun diye sonra bana attıgın mesajda bana o tasarımı bedavaya vereceksin yoksa siten kapanır dedin! ve 2 saat sonra sitem silindi.
Selam arkadaşlar,
Ben ChickenBlog biliyorsunuz ki 3 gün önce sitem silindi. Beni seven herkes lütfen support-tr( at )webme.com (ordaki at @ olucak)'a bu konu hakkında mail atarsa web sitemin açılacağını tahmin ediyorum. Kendi attığım mail'de sitemin silinme sebebi olarak ' Özel Mesaj ' yoluyla başkalarını taciz ediyormuşum ve bu yüzden sitem silinmiş. Lütfen beni seven herkes support-tr( at )webme.com (ordaki at @ olucak)'a chickenblog'un açılması için mail atsın beni seven herkesden rica ediyorum.
Kardeşim çok yalancısın sen bana parbilişim neden silindi bende sana senin sitenle aynı nedenden dedim resim atabilirim ben sadece senden bedava istedim
Kardeşim çok yalancısın sen bana parbilişim neden silindi bende sana senin sitenle aynı nedenden dedim resim atabilirim ben sadece senden bedava istedim
Sana o tasarımı vermediğim için sen de gittin bu kişi bana özelden mesajlar atıp rahatsız ediyor zart ediyor zurt ediyor diye mail gönderdin chickenblog'u sen sildirdin bana boş laf yapma burda. Kıskançlığından yaptığın belli senden kaç kişi şikayetçi şu platformda.!
Sana o tasarımı vermediğim için sen de gittin bu kişi bana özelden mesajlar atıp rahatsız ediyor zart ediyor zurt ediyor diye mail gönderdin chickenblog'u sen sildirdin bana boş laf yapma burda. Kıskançlığından yaptığın belli senden kaç kişi şikayetçi şu platformda.!
Bedava Hizmet Veriyolar Diye Siteleri Kapatıyolar Hiç Soruşturmadan Ne Biçim Bir Hosting Dir Bu :FF
Çerezler küçük bilgi verici metinlerdir, bizim veya iş ortaklarımızın tarayıcınız aracılığıyla size ulaşmamızı sağlar.
Tarayıcınızdaki ayarları değiştirerek istediğiniz zaman çerez kullanımını engelleyebilirsiniz.
Genel Veri Koruma Yönetmeliği ile uyumlu aşağıdaki çerezleri kullanıyoruz:
- Temel çerezler: Web sitesinin tam olarak işlevsel olması için kesinlikle gereklidir.
- Opsiyonel Çerezler: İsteğe bağlı çerezlerdir ve web sitesini geliştirmemize yardımcı olur, ör. sizi kişisel olarak tanımlamadan web sitesindeki kullanım davranışınızın analiz edilmesi gibi.
Gizlilik politikamızdan daha fazla bilgiye ulaşabilirsiniz.