Bs pazar kardesim . Magazin gibi abartmaya bayiliyorsun . Yok neymis moderatorlerim online demis hemen silmis falan. Nerden belli onun yuzunden sildigi ? Lutfen arayi karistirma ... Ben de cok uzuldum ve niye silindigini merak ddiyorum ______________
Chickenblog.tr.gg silinmiş :/ Nasıl olur! ______________ forum imzasından tr.gg dışı linkler kaldırıldı [b]@isacotur[/b]
-------
Şu sıralar dinlediğim klasik müzik ve marş ağırlıklı müzikleri şu listede paylaşıyorum, belki senin de hoşuna gider:
Murad abi bizi böylece bırakmaz, Yeni site açacaktır mutlaka. Chicken Blog onun göz ağrıydı fakat daha iyisini yapabileceğini biliyorum. Bana verdiğin bütün emekler için sonsuz teşekkürler güzel ABİM. ______________ oh shit, here we go again
Selam arkadaşlar,
Beni seven herkes lütfen support-tr( at )webme.com (ordaki at @ olucak)'a bu konu hakkında mail atarsa web sitemin açılacağını tahmin ediyorum. Kendi attığım mail'de sitemin silinme sebebi olarak ' Özel Mesaj ' yoluyla başkalarını taciz ediyormuşum ve bu yüzden sitem silinmiş. Lütfen beni seven herkes support-tr( at )webme.com (ordaki at @ olucak)'a chickenblog'un açılması için mail atsın beni seven herkesden rica ediyorum.
En son demomkaya tarafından 14.12.2014 14:59:33 tarihinde değiştirildi, toplam 1 kere değiştirildi
Arkadaşlar konuyu hortlatmayın ne sizi kaale alıyorlar nede herhangi ekstra bir iyilik yapıyorlar. Sitenizin kapanmasına bir kaç ay bilemedin yıl kaldı ey bs üyesi.
Çerezler küçük bilgi verici metinlerdir, bizim veya iş ortaklarımızın tarayıcınız aracılığıyla size ulaşmamızı sağlar.
Tarayıcınızdaki ayarları değiştirerek istediğiniz zaman çerez kullanımını engelleyebilirsiniz.
Genel Veri Koruma Yönetmeliği ile uyumlu aşağıdaki çerezleri kullanıyoruz:
- Temel çerezler: Web sitesinin tam olarak işlevsel olması için kesinlikle gereklidir.
- Opsiyonel Çerezler: İsteğe bağlı çerezlerdir ve web sitesini geliştirmemize yardımcı olur, ör. sizi kişisel olarak tanımlamadan web sitesindeki kullanım davranışınızın analiz edilmesi gibi.
Gizlilik politikamızdan daha fazla bilgiye ulaşabilirsiniz.