Uzun zamandır forumun uzak ve bir türlü kopmak bilmeyen takipçilerinden biri olarak gördüğüm teknik ve basit bir hatayı yazayım dedim. Aslında çok önemli değil ama düzeltilmesi daha iyi bence. Çünkü profesyonel bir sistemin kusursuz olması gerekiyor.
Ömerim seni tatile gönderelim vallahi kafayı yedin sen kod yazmaktan Onu nerden gördün, nasış bir dikkat seninkisi ______________ Google Play Developer
Evet şaşırmadık aynı konu ama sadece linkteki küçük bir oynamayla bs-pazar 1. mesajı yazmış oldu. Şimdi olayı daha eğlenceli hale getirip konun altını üstüne çevirelim
Kaan abi seni tekrar forumda görmek güzel gerçekten.. Tarikabiye yolladım yakın zaman'da düzelecektir. ______________ Bir profesyonel yaptığı yardımları değil, kendisine yapılan yardımları hatırlayan'dır.
Sorunlar İçin destek( at )bedava-sitem.com Adresine mail atınız.
Evet şaşırmadık aynı konu ama sadece linkteki küçük bir oynamayla bs-pazar 1. mesajı yazmış oldu. Şimdi olayı daha eğlenceli hale getirip konun altını üstüne çevirelim
Soruyorum Niye Ben
Tamamen tesadüf, Bedava-Sitem'in şanslı üyesi sen oldun
Çerezler küçük bilgi verici metinlerdir, bizim veya iş ortaklarımızın tarayıcınız aracılığıyla size ulaşmamızı sağlar.
Tarayıcınızdaki ayarları değiştirerek istediğiniz zaman çerez kullanımını engelleyebilirsiniz.
Genel Veri Koruma Yönetmeliği ile uyumlu aşağıdaki çerezleri kullanıyoruz:
- Temel çerezler: Web sitesinin tam olarak işlevsel olması için kesinlikle gereklidir.
- Opsiyonel Çerezler: İsteğe bağlı çerezlerdir ve web sitesini geliştirmemize yardımcı olur, ör. sizi kişisel olarak tanımlamadan web sitesindeki kullanım davranışınızın analiz edilmesi gibi.
Gizlilik politikamızdan daha fazla bilgiye ulaşabilirsiniz.