Yazar |
Mesaj |
-
analogfikir
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
08.12.2014, 00:00 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
bekoblog yazmış: => Resmin Boyutu : 286×77
=> Resmin Özellikleri : Beko Blog yazısı bir saniyede bir mavi, koyu sarı, mor ve 00ff00 renk kodu olan yeşil'e bürünecek
=> Üstüne Yazılacak Yazılar : Dediğim gibi bir yukarıda Beko Blog Yazacak altında slogan olarak ise Sonsuzluğa ve Ötersine Yazacak.
=> Resmin Türü / Logo - Banner - Başlık - Resmi. / LOGO
______________ |
|
↑
|
|
|
-
parbilisim
Acemi Üye
|
08.12.2014, 20:09 (UTC) Mesaj konusu: Merhaba |
|
|
Merhaba Clean Tasarımı İçin Büyük Kapak Fotoğrafı İstiyorum Yaparmısınız ???
Özellikler :
Par Bilişim Yazcak Renklendırme size kalmış Şimdiden Teşekkürler |
|
↑
|
|
|
-
webeveyn
Uzman Üye
Konum: 2015'te açıklanan örnek siteler yarışması 2. si . (Buradayız : hkirsan.com )
|
09.12.2014, 16:47 (UTC) Mesaj konusu: Re: Merhaba |
|
|
parbilisim yazmış: Merhaba Clean Tasarımı İçin Büyük Kapak Fotoğrafı İstiyorum Yaparmısınız ???
Özellikler :
Par Bilişim Yazcak Renklendırme size kalmış Şimdiden Teşekkürler
Boyut ? İstek formunu tam doldurmayan arkadaşların isteklerini karşılama zorunluluğumuz yok . Formu güzelce doldurursanız yardımcı olmaya çalışırım ______________
|
|
↑
|
|
|
-
parbilisim
Acemi Üye
|
09.12.2014, 17:38 (UTC) Mesaj konusu: Merhaba |
|
|
Boyut Clean Tasarımının Kapak Yerine Gelcek İşte Boyutunu oyle bılmıyorum renkte siyah kırmızı olsun |
|
↑
|
|
|
-
technoatom
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
09.12.2014, 20:01 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Bir forum imzası istiyorum forum imza yası kısmında sitemdeki logom bulunsun
İletişim İçin:technoatom( at )yandex.com yazsın
Bir Tanede başka sitelere reklam koydurtmak istiyorum ama bannerim yok banner üsste Techno Yazıssı Allta Atom Yazısı olsun birde kapalı işareti olursa en tepede sevinirim boyutlar 125x125,250x250,160x600,728x90 |
|
↑
|
|
|
-
technoatom
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
10.12.2014, 19:16 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
technoatom yazmış: Bir forum imzası istiyorum forum imza yası kısmında sitemdeki logom bulunsun
Bir Tanede başka sitelere reklam koydurtmak istiyorum ama bannerim yok banner üsste Techno Yazıssı Allta Atom Yazısı olsun birde kapalı işareti olursa en tepede sevinirim boyutlar 125x125,250x250,160x600,728x90
İsteğim yapılacak mı |
|
↑
|
|
|
-
parbilisim
Acemi Üye
|
10.12.2014, 20:17 (UTC) Mesaj konusu: Merhaba Logo Yaparmısınız ? |
|
|
Sevgili Grafikerlerimiz Bana da GüzeL bir Logo Yapar mısınız ? Özellikleri Veriyorum
Öncelikle Logoda Yazılacak Yazı : Par Bilişim
Boyur 250x150 Çok Küçük Olmasın Büyük Olsun Bu Boyutu Uydurdum Ayarlayın İşte Kafanıza Göre
Renklere Gelicek Olursak Rengi Siyah Ve Kırmızı Olacak
Font Size Kalmış Ama Güzel Bir Logo Olursa Sevinirim Diğer Logoları Beğenmedim Şimdiden Elinize Sağlık |
|
↑
|
|
|
-
webeveyn
Uzman Üye
Konum: 2015'te açıklanan örnek siteler yarışması 2. si . (Buradayız : hkirsan.com )
|
11.12.2014, 15:51 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
technoatom yazmış: technoatom yazmış: Bir forum imzası istiyorum forum imza yası kısmında sitemdeki logom bulunsun
Bir Tanede başka sitelere reklam koydurtmak istiyorum ama bannerim yok banner üsste Techno Yazıssı Allta Atom Yazısı olsun birde kapalı işareti olursa en tepede sevinirim boyutlar 125x125,250x250,160x600,728x90
İsteğim yapılacak mı
Bu tavır sana hiç yakışmamış ... Sanki emir veriyosun gibi '' İsteğim yapılacak mı ? '' biz gönüllü çalışan kişileriz ve yaptığım iş kolay değil ... Şu anda bs'nin çoğu grafikerler de ve tabii ki bende buna dahilim : Sitesiyle uğraşmaktan kafayı kaldıramamakta ... Örnek site seçimlerini atlatalım ... '' İsteğin yapılır '' ... Lütfen bu tavrı bir daha kullanma , rica ediyorum . ______________
|
|
↑
|
|
|
-
webeveyn
Uzman Üye
|
11.12.2014, 15:52 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
webeveyn yazmış: technoatom yazmış: technoatom yazmış: Bir forum imzası istiyorum forum imza yası kısmında sitemdeki logom bulunsun
İsteğim yapılacak mı
Bu tavır sana hiç yakışmamış ... Sanki emir veriyosun gibi '' İsteğim yapılacak mı ? '' biz gönüllü çalışan kişileriz ve yaptığım iş kolay değil ... Şu anda bs'nin çoğu grafikerler de ve tabii ki bende buna dahilim : Sitesiyle uğraşmaktan kafayı kaldıramamakta ... Örnek site seçimlerini atlatalım ... '' İsteğin yapılır '' ... Lütfen bu tavrı bir daha kullanma , rica ediyorum .
pardon yaptığım değil '' yaptığımız '' iş olacak ______________
|
|
↑
|
|
|
-
technoatom
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
11.12.2014, 17:16 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
webeveyn yazmış: webeveyn yazmış: technoatom yazmış: technoatom yazmış: Bir forum imzası istiyorum forum imza yası kısmında sitemdeki logom bulunsun
İsteğim yapılacak mı
Bu tavır sana hiç yakışmamış ... Sanki emir veriyosun gibi '' İsteğim yapılacak mı ? '' biz gönüllü çalışan kişileriz ve yaptığım iş kolay değil ... Şu anda bs'nin çoğu grafikerler de ve tabii ki bende buna dahilim : Sitesiyle uğraşmaktan kafayı kaldıramamakta ... Örnek site seçimlerini atlatalım ... '' İsteğin yapılır '' ... Lütfen bu tavrı bir daha kullanma , rica ediyorum .
pardon yaptığım değil '' yaptığımız '' iş olacak
Kardeş yanlış anlıyorsunuz soruyorum yapılacakmı yapılmıcakmı? |
|
↑
|
|
|
-
webeveyn
Uzman Üye
|
11.12.2014, 18:02 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Açıkladım ______________
|
|
↑
|
|
|
-
technoatom
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
11.12.2014, 19:12 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
webeveyn yazmış: Açıkladım
Tamam kardeşim yapmayın istemiyorum para ile yaptıracağım sizi yormayım |
|
↑
|
|
|
-
mavielma-oyun
Acemi Üye
|
12.12.2014, 11:14 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
lOGO yapacak varmı grafirkerlerden |
|
↑
|
|
|
-
webeveyn
Uzman Üye
|
12.12.2014, 15:24 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
technoatom yazmış: webeveyn yazmış: Açıkladım
Tamam kardeşim yapmayın istemiyorum para ile yaptıracağım sizi yormayım
Güzel kardeşim , anlamak istemiyorsan kendin bilirsin ... Ben sana şu seçimleri bir atlatalım yapılacağını söyledim ... ______________
|
|
↑
|
|
|
-
webeveyn
Uzman Üye
|
12.12.2014, 15:43 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
@technoatom
Al buyur , yaptım . Yalnız sana bir şey söyliyeyim , bir insanın yaptığı işte mazeretine bu kadar atar yapılmaz . Bugün son gün mesela son düzenlemeler yapılacakken ( ki çok site ve grafiker yapıyor ) ben burda gelip senin isteğini yaptım mesela . Her neyse dediğim gibi , bu kadar yani bunları söylemene gerek yok '' parayla yaptıracağım '' vs . Yani güzel kardeşim sana yapmıyacağız , yapılmayacak git başka yerde yaptır demedik ki . Şu anda sitelerimizle uğraşıyoruz , yoğun olduğumuzdan dolayı bakılamaz dedim . Neyse , al güle güle kullan hayrını gör ...
125x125
Kod: http://i.hizliresim.com/g4nXR2.jpg
728x90
Kod: http://i.hizliresim.com/MPXk4a.jpg
|
↑
|
|
|
|