Merhaba arkadaşlar uzun bir aradan sonra tekrar aranızdayım beni bir kısmınız tanır bir kısmınız tanımaz az bir süre moderatörlük de yapmıştım. evet arkadaşlar kullandım tasarım tamamen ücretsiz bir çok sitede bulabilceğiniz free bir tasarım ben photoshop kodlama gibi şeylerden pek anlamıyorum açıkcası kendimce birşeyler yaptım düzenledim ettim grafikle ilgili yardıma ihtiyacım olduğu zamanda sevgili kardeşim aykut'dan yardım aldım. ( aktif-dost ) 6.yılımıza ' da az kaldı böyle bir konu açıyım dedim sizin görüşleriniz neler teşekkür ederim.
Başarılar dilerim, tasarımını beğendiğim bir site ______________ • 2014 Bedava-Sitem.com Örnek Siteler Yarışması 18. Örnek Site: Agasu06
• 2014 Bedava-Sitem.com Örnek Siteler Yarışması 14. Örnek Site: FutbolHaberleriniz06
Başarılar dilerim abi.
Sürekli güncellenen bir site olursa çok daha başarılı görüyorum.
İçerik bakımından zenginleştirilmesi gereken bir web site.
Zaman forum09 ziyaretçileri yine favori olarak gösterebilir siteni abi.
Ama bunun için her gün içerik ve siteyi güncellemek gerekli.
Ne diyelim, hakkında hayırlısı ve herşey gönlünden geçtiği gibi olsun abi.
Takip ediyorum. ______________
Başarılar dilerim abi.
Sürekli güncellenen bir site olursa çok daha başarılı görüyorum.
İçerik bakımından zenginleştirilmesi gereken bir web site.
Zaman forum09 ziyaretçileri yine favori olarak gösterebilir siteni abi.
Ama bunun için her gün içerik ve siteyi güncellemek gerekli.
Ne diyelim, hakkında hayırlısı ve herşey gönlünden geçtiği gibi olsun abi.
Takip ediyorum.
Teşekkür ederim kardeşim güzel yorumlarınız için inşallah daha güncel ve içerik bakımından zengin bir site olacak
Çerezler küçük bilgi verici metinlerdir, bizim veya iş ortaklarımızın tarayıcınız aracılığıyla size ulaşmamızı sağlar.
Tarayıcınızdaki ayarları değiştirerek istediğiniz zaman çerez kullanımını engelleyebilirsiniz.
Genel Veri Koruma Yönetmeliği ile uyumlu aşağıdaki çerezleri kullanıyoruz:
- Temel çerezler: Web sitesinin tam olarak işlevsel olması için kesinlikle gereklidir.
- Opsiyonel Çerezler: İsteğe bağlı çerezlerdir ve web sitesini geliştirmemize yardımcı olur, ör. sizi kişisel olarak tanımlamadan web sitesindeki kullanım davranışınızın analiz edilmesi gibi.
Gizlilik politikamızdan daha fazla bilgiye ulaşabilirsiniz.