Sitemizi oylar mısınız? |
3 (İyi) |
|
[ 3 ] |
2 |
|
[ 1 ] |
1 (Kötü) |
|
[ 4 ] |
|
Toplam Oylar : 8 |
|
Yazar |
Mesaj |
-

Tr-katalok
Acemi Üye
|
07.12.2014, 12:51 (UTC) Mesaj konusu: Çekiliş |
|
|
-> Başvurun: http://goo.gl/forms/PGL7wiKAH3______________
 E-Posta: info[ at ]katalok.url.ph  Site: katalok.tr.gg  Konum: Trabzon/Türkiye  Dost: @vosa-tr @webic |
|
↑
|
|
 |
-

webeveyn
Uzman Üye
Konum: 2015'te açıklanan örnek siteler yarışması 2. si . (Buradayız : hkirsan.com )
|
07.12.2014, 14:11 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Reklam sorununu çözmessen şikayet etmek durumunda kalacağım bildireyim dedim . Zaten intro olduğu için sağ reklam yok .. Sen üst reklamı da öldürmüşsün ... Efektten sönüp sönüp gidiyor ______________
|
|
↑
|
|
 |
-

chickenblog
Uzman Üye
|
07.12.2014, 14:17 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
webeveyn yazmış: Reklam sorununu çözmessen şikayet etmek durumunda kalacağım bildireyim dedim . Zaten intro olduğu için sağ reklam yok .. Sen üst reklamı da öldürmüşsün ... Efektten sönüp sönüp gidiyor
Doğru söylüyorsun. Şikayet edilmesi gerek bu kaçıncı uyarışımız. |
|
↑
|
|
 |
-

radyomaskot
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
07.12.2014, 14:27 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Aynen haklısınız beyler. Site kapanmaması için çok sağlam bişe söylemesi lazım  |
|
↑
|
|
 |
-

Tr-katalok
Acemi Üye
|
07.12.2014, 15:12 (UTC) Mesaj konusu: ! |
|
|
Hiç reklamın sönüp sönmemesini engelleyen kod diye bi kod varmı uğraşıyorum. ______________
 E-Posta: info[ at ]katalok.url.ph  Site: katalok.tr.gg  Konum: Trabzon/Türkiye  Dost: @vosa-tr @webic |
|
↑
|
|
 |
-

webeveyn
Uzman Üye
Konum: 2015'te açıklanan örnek siteler yarışması 2. si . (Buradayız : hkirsan.com )
|
07.12.2014, 15:38 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Orasini bilemicem hic olmadi mecbur tasarimi degistirirsin... ______________
|
|
↑
|
|
 |
-

Tr-katalok
Acemi Üye
|
07.12.2014, 15:40 (UTC) Mesaj konusu: :) |
|
|
webeveyn yazmış: Orasini bilemicem hic olmadi mecbur tasarimi degistirirsin...
Şikayet edebilirsin  ______________
|
↑
|
|
 |
-

webeveyn
Uzman Üye
|
07.12.2014, 15:47 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Bedava sitemde 3.yilim ilk defa senin gibisini goruyorum . Sitenin kapanmasini mi istiyorsun  Sikayet etme merakinda degilim .. ______________
|
|
↑
|
|
 |
-

Tr-katalok
Acemi Üye
|
07.12.2014, 15:50 (UTC) Mesaj konusu: :) |
|
|
webeveyn yazmış: Bedava sitemde 3.yilim ilk defa senin gibisini goruyorum . Sitenin kapanmasini mi istiyorsun  Sikayet etme merakinda degilim ..
Suçumu kabul ediyorum, şikayet edebilirsin.. ______________
|
↑
|
|
 |
-

webeveyn
Uzman Üye
|
07.12.2014, 15:52 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Kardeşim tasarımı düzelt o zaman ... ______________
|
|
↑
|
|
 |
-

Tr-katalok
Acemi Üye
|
07.12.2014, 15:58 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
webeveyn yazmış: Kardeşim tasarımı düzelt o zaman ...
Şikayet edermisin yoksa kendimi şikayet edecem.
Beni şikayet etmezsen seni şikayet ederim  ______________
|
↑
|
|
 |
-

webeveyn
Uzman Üye
|
07.12.2014, 16:12 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Ben yinede bir müddet zaman tanıyacağım . Öyle çat diye acımasızca şikayet etmem ... Belki uyanıp temayı falan değiştirirsin .. Kolay gelsin  ______________
|
|
↑
|
|
 |
-

Tr-katalok
Acemi Üye
|
07.12.2014, 16:14 (UTC) Mesaj konusu: ! |
|
|
Saol gerek yok ben siliyorum  ______________
|
↑
|
|
 |
|