Yazar |
Mesaj |
-
404fm
Aktif Üye
|
24.11.2014, 17:50 (UTC) Mesaj konusu: Beyler yardım :) |
|
|
Bazı sitelerde istemediğim reklamlar karşıma çıkıyor not: bu reklamlar sitenin değil benim bilgisarımda olan bişeyden kaynaklanıyor ama ne olduğunu bulamıyorum arkadaslara soruyorum virus değil diyolar virus değilse ne bu bilen varsa yardım etsin lütfen |
|
↑
|
|
|
-
chickenblog
Uzman Üye
|
24.11.2014, 17:54 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Ad-Block indirip kur sorun ortadan kalkar. |
|
↑
|
|
|
-
404fm
Aktif Üye
|
24.11.2014, 18:00 (UTC) Mesaj konusu: ... |
|
|
Abi bende var ama o eklenti sadece sitenin rekramlarını kaldırıyor benim pc min oluşturduğu reklamları deil zenmate açıkken reklam çıkmıo ama zenmatede kasıyor |
|
↑
|
|
|
-
chickenblog
Uzman Üye
|
24.11.2014, 18:25 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Denetim masasına giriş yap
Program ekle kaldır sayfasına gir
Üretici firmaların adları yazar orda kaldırmak istediğin programın oraya iyice bak bilmediğin bir firma veya yazısı olmayan bir yer bulursan o programı kaldır.
Olmadı yapamadıysan eğer Teamweawer kur ben pc'ne bağlanıp bir kontrol edeyim. |
|
↑
|
|
|
-
404fm
Aktif Üye
|
24.11.2014, 19:03 (UTC) Mesaj konusu: ... |
|
|
Abi 1,2 tane buldum kaldırıcam da korkuyom system felan dio adında pc ye bişe olmasın |
|
↑
|
|
|
-
404fm
Aktif Üye
|
25.11.2014, 14:50 (UTC) Mesaj konusu: ... |
|
|
ABİ KALDIRDIM ESKİDEN 4,5 TANE REKLAM ÇIKIYODU SİMDİ 2 TANE CIIKIO AMA O 2 TANE Yİ KALDIRAMIYORUM |
|
↑
|
|
|
-
tasarimci-amca2
Uzman Üye
|
|
↑
|
|
|
-
tasarimci-amca2
Uzman Üye
|
02.12.2014, 10:39 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
verdiğim link ölmüş yeniledim buradan indirebilirsin
http://dosya.co/5474d8340bebb40b/virüs_programları.rar ______________ css tasarım,giriş paneli gibi istekleriniz için bana ulaşın
skype:semihseker26 veya profilime mesaj atmanız yeterlidir...
|
|
↑
|
|
|
-
tasarimci-amca2
Uzman Üye
|
02.12.2014, 10:43 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
birde yac kaldıramıyorum nasıl yapıcam dersen
Alıntı: YAC kaldırmak için Yönetici yani Administrator yetkilerine sahip olmalısınız. Administrator olan kullanıcı veya Administrator grubundaki kullanıcı YAC'ı kaldırabilir.
YAC Yet Another cleaner'ı kaldırmak için
Windows 64 bit kullanıyorsanız şu klasöre
C:\Program Files (x86)\iSafe
Windows 32 bit kullanıyorsanız
C:\Program Files\iSafe
klasörüne girin ve şu dosyayı bulun
uninstall.exe
uninstall.exe dosyasını iki kere tıklayın. Açılan pencereden Kesin şekilde kaldır'ı seçin.
Yukarıdaki işlemden sonra YAC Yet Another Cleaner kaldırılacaktır. ______________ css tasarım,giriş paneli gibi istekleriniz için bana ulaşın
skype:semihseker26 veya profilime mesaj atmanız yeterlidir...
|
|
↑
|
|
|
-
bekoblog
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
01.01.2015, 15:22 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
YAC indr kaldır! ______________ oh shit, here we go again |
|
↑
|
|
|
-
salihtoy
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
01.01.2015, 15:28 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Bilinmeyen EXE uzantılı yazılımları tıklamamalısın. Bunlar kör iç içe sıkıştırılmış dosyalardır Anti-Virüs bile dosyanın virus oldugunu anlayamıyor. |
|
↑
|
|
|
-
bekoblog
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
01.01.2015, 15:34 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
salihtoy yazmış: Bilinmeyen EXE uzantılı yazılımları tıklamamalısın. Bunlar kör iç içe sıkıştırılmış dosyalardır Anti-Virüs bile dosyanın virus oldugunu anlayamıyor.
Nokta. ______________ oh shit, here we go again |
|
↑
|
|
|
-
technoatom
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
01.01.2015, 15:35 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
salihtoy yazmış: Bilinmeyen EXE uzantılı yazılımları tıklamamalısın. Bunlar kör iç içe sıkıştırılmış dosyalardır Anti-Virüs bile dosyanın virus oldugunu anlayamıyor.
Bende Eset var hepsini siliyor benim sıkıntım yok |
|
↑
|
|
|
-
700pixel
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
01.01.2015, 15:35 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
En mantıklı çözüm Google Chrome vb. Tarayıcıları tamamen kaldırıp baştan kurmak. Hatta bilgisayarınız kötü değilse Kaspersky ı kurun bir genel tarama yapın.Görülebilir virüs leri tamamen silecektir. Hani içiniz rahat olur biraz
(System felan dosyası dediğine göre fazla anlamıyorsun galiba. Bilgisayardam sorun oluşmaması için bu daha mantıklı )______________ |
|
↑
|
|
|
-
salihtoy
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
01.01.2015, 15:38 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
technoatom yazmış: salihtoy yazmış: Bilinmeyen EXE uzantılı yazılımları tıklamamalısın. Bunlar kör iç içe sıkıştırılmış dosyalardır Anti-Virüs bile dosyanın virus oldugunu anlayamıyor.
Bende Eset var hepsini siliyor benim sıkıntım yok
Sana şöyle söyleyebilirim. Gücen bir win7 32.Bit Home basic sıfır format sadece güncellemeler yüklenmiş ve hiçbir yazılım yuklenmemiş eset haricinde. kendi dosyasında virüs buluyor siliyor ve pc yeniden baslatıyor. Bakıyorum Eset açılmamıs. Bana göre Kesparsky ve AVG. Onlarda premıum lisanslı yazılımlar daha kaliteli oluyor. |
|
↑
|
|
|
|