Ne oluyor burada?
Sorunun ne olduğunu anlamaya çalıştım.
Ortada herhangi bir neden bulamadım.
Lütfen aranızda geçen tartışmaya son veriniz.
Başlık en kısa sürede temizlenecektir.
Herkese iyi forumlar.
Bazı Arkadaşlar Çok Anlamıyor Bu İşten Galiba Özel Mesaj'dan Bildirmek Yerine Reklam Olsun Diye Başka Yerlerden Konuşuyorlar Bu Konuyu Eskidende Kendisiyle Konuştum Aynı Şeyi bin kere söyleyince bişey farketmiyor bunu bilsim istedim.
Değişiklikler:
* Blog şablonu değiştirildi.
* Üst menü yeni yerine içerik üstüne getirildi.
* Üst tarafta ki Link Takas ve Reklam alanı alt tarafa taşındı.
* Konu içeriklerin deki 'Yorum Bırak' bölümü gözden geçirildi ve değiştirildi.
Gelişmeler :
Videolu anlatımlar sayfası 1 Aralıkta aktif oluyor.
Css Tasarımlar adlı paylaşım sayfası 1 Aralıkta aktif oluyor.
Yarışmamız'a katılımlar devam ediyor.
1 Adet CSS Tasarım kazanma fırsatı için > www.chickenblog.tr.gg/yeniyilyarismasi.htm tıkla.
Beklenen'den hızlı gelişiyoruz (:, Css, Jquery, Html ile ilgili 10'a yakın kod paylaştık ve paylaşmaya tam hız devam edicez.
Müzik sayfamız aktif edildi, > www.chickenblog.tr.gg/muzikeyf.htm
Yarışmamız'a katılımlar devam ediyor > www.chickenblog.tr.gg/yeniyilyarismasi.htm (Katılım sayısı hedefe ulaşmazsa yarışma iptal edilecek).
Css tasarımlar adlı sayfamız çok yakında aktif olucak. Ayrıca Videolu anlatımlar'da beraberinde gelecek.
Css tasarımlar adlı sayfamız beklenenden kısa sürede açılacak (30.11.2014)
Anlaşmalı websiteler ile bazı projeler üzerinde çalışıyorum aradğınız tüm tasarımlarınızı artık ChickenBlog'dan bulabileceksiniz.
Çerezler küçük bilgi verici metinlerdir, bizim veya iş ortaklarımızın tarayıcınız aracılığıyla size ulaşmamızı sağlar.
Tarayıcınızdaki ayarları değiştirerek istediğiniz zaman çerez kullanımını engelleyebilirsiniz.
Genel Veri Koruma Yönetmeliği ile uyumlu aşağıdaki çerezleri kullanıyoruz:
- Temel çerezler: Web sitesinin tam olarak işlevsel olması için kesinlikle gereklidir.
- Opsiyonel Çerezler: İsteğe bağlı çerezlerdir ve web sitesini geliştirmemize yardımcı olur, ör. sizi kişisel olarak tanımlamadan web sitesindeki kullanım davranışınızın analiz edilmesi gibi.
Gizlilik politikamızdan daha fazla bilgiye ulaşabilirsiniz.