Yazar |
Mesaj |
-
teknoanaliz
Aktif Üye
|
09.11.2014, 18:50 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
dentasarim yazmış: teknoanaliz yazmış: Yeni tasarımları bekliyoruz )
Ya kardeşim biz yapıyoruz elalem çalıyor tasarımı yada kendi yapmış gibi paylaşıyor, bundan sonra herkese tasarım yok. Kayıt formu oluşturdum, giriş yapan herkes tasarımdan yararlanıcaktır... Seni haberdar ediceğim ben :=)
Haklısın abi, emek hırsızı çok bu devirde... :/ |
|
↑
|
|
|
-
dentasarim
Aktif Üye
|
09.11.2014, 18:51 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
teknoanaliz yazmış: dentasarim yazmış: teknoanaliz yazmış: Yeni tasarımları bekliyoruz )
Ya kardeşim biz yapıyoruz elalem çalıyor tasarımı yada kendi yapmış gibi paylaşıyor, bundan sonra herkese tasarım yok. Kayıt formu oluşturdum, giriş yapan herkes tasarımdan yararlanıcaktır... Seni haberdar ediceğim ben :=)
Haklısın abi, emek hırsızı çok bu devirde... :/
Bundan sonra uğraşmıyorum, direk şikayet ediyorum, insanlıkta bir yere kadar. :& Neyse kardeşim ben mesaj atarım sana tasarım geldiğinde |
|
↑
|
|
|
-
dentasarim
Aktif Üye
|
11.11.2014, 12:19 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
#SD Tema v1 yüklendi! |
|
↑
|
|
|
-
dentasarim
Aktif Üye
|
25.11.2014, 22:49 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Yeni temamız takipçilerine sunulmuştur... |
|
↑
|
|
|
-
masterodev
Acemi Üye
|
26.11.2014, 13:14 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Kardeşim çok garip bir şey farkettim ... Hani css kod kısmında Bedava-sitem'de T.Üst T.Alt Css diye sıralanıyor ya ... Mesela senin tasarım sayfanda Css T Üst T Alt diye Sıralanıyor . Bence onları bir sıraya koy Mesela ben bir deneyeyim dedim bozuk çıktı falan Başarılar |
|
↑
|
|
|
-
dentasarim
Aktif Üye
|
26.11.2014, 13:15 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
masterodev yazmış: Kardeşim çok garip bir şey farkettim ... Hani css kod kısmında Bedava-sitem'de T.Üst T.Alt Css diye sıralanıyor ya ... Mesela senin tasarım sayfanda Css T Üst T Alt diye Sıralanıyor . Bence onları bir sıraya koy Mesela ben bir deneyeyim dedim bozuk çıktı falan Başarılar
Sorununuzu anlamadım tam olarak, T.üst filan demişsiniz fakat ben anlayamadım, daha açık konuşursanız sevinirim, yorumunuz için teşekkürler... |
|
↑
|
|
|
-
masterodev
Acemi Üye
|
26.11.2014, 17:13 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Normalde diyorum herkes senin sitendeki .... Hani kodları sıralamışssın Css kodu , tasarım üstü kodu , tasarım altı kodu diye ... Genelde insanlar css 'yi tasarım üstü kodu sanıp oraya yapıştırıyorlar... |
|
↑
|
|
|
-
dentasarim
Aktif Üye
|
26.11.2014, 17:45 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
masterodev yazmış: Normalde diyorum herkes senin sitendeki .... Hani kodları sıralamışssın Css kodu , tasarım üstü kodu , tasarım altı kodu diye ... Genelde insanlar css 'yi tasarım üstü kodu sanıp oraya yapıştırıyorlar...
Onu da yapıyorsa bıraksın bu işleri zaten |
|
↑
|
|
|
-
masterodev
Acemi Üye
|
26.11.2014, 18:45 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Bunun yapılması normal çünkü tüm tasarım siteleri bedava-sitem'e uygun olarak sırasıyla Tasarım üstü Tasarım Alt ve Css Kısmını Verirler ... Sen İlk Css'yi vermişsin sonra ben de onu mesela T. Üst sanıp yapıştırdım .... Bence sıraya koy |
|
↑
|
|
|
-
dentasarim
Aktif Üye
|
26.11.2014, 18:51 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
masterodev yazmış: Bunun yapılması normal çünkü tüm tasarım siteleri bedava-sitem'e uygun olarak sırasıyla Tasarım üstü Tasarım Alt ve Css Kısmını Verirler ... Sen İlk Css'yi vermişsin sonra ben de onu mesela T. Üst sanıp yapıştırdım .... Bence sıraya koy
Zaten ücretsiz temalar koyuyoruz, o kadarınıda yapın yani |
|
↑
|
|
|
-
404fm
Aktif Üye
|
26.11.2014, 19:13 (UTC) Mesaj konusu: .. |
|
|
Başarılar muhteşem bi siten var |
|
↑
|
|
|
-
dentasarim
Aktif Üye
|
26.11.2014, 19:15 (UTC) Mesaj konusu: Re: .. |
|
|
404fm yazmış: Başarılar muhteşem bi siten var
Çok teşekkür ederim... |
|
↑
|
|
|
-
dentasarim
Aktif Üye
|
26.11.2014, 19:19 (UTC) Mesaj konusu: Re: .. |
|
|
404fm yazmış: Başarılar muhteşem bi siten var
Çok teşekkür ederim... |
|
↑
|
|
|
-
webeveyn
Uzman Üye
Konum: 2015'te açıklanan örnek siteler yarışması 2. si . (Buradayız : hkirsan.com )
|
27.11.2014, 10:48 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Popüler tasarımlar kısmında 1. Resimde link yok ... 2. Resimde ise başka tasarımın resmi var ... 3. de de link yok .... Siten güzel kaliteli temaların var kolay gelsin ______________
|
|
↑
|
|
|
-
webeveyn
Uzman Üye
Konum: 2015'te açıklanan örnek siteler yarışması 2. si . (Buradayız : hkirsan.com )
|
27.11.2014, 10:49 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Flood için pardon birde sağ tarafta Renkli Blog Temasına tıklayınca TeknoDen teması çıkıyor ... ______________
|
|
↑
|
|
|
|