Siteniz içerik bakımından çok zengin ve güzel ancak tasarımda değişikliğe giderseniz daha da güzel olabilir.Başarılarınızın devamını dilerim.. ______________ • 2014 Bedava-Sitem.com Örnek Siteler Yarışması 18. Örnek Site: Agasu06
• 2014 Bedava-Sitem.com Örnek Siteler Yarışması 14. Örnek Site: FutbolHaberleriniz06
Eski yıllarda iceblue tasarım kullanmana rağmen çok sevilen bir siteydi.
Neden zamanla eksikler tamamlandıktan sonra yine olmasın?
Sadece biraz vakit ve düzen gerekli olduğunu düşünüyorum abi ben.
İyi çalışmalar. ______________ - Teknik Destek Personeli
Bedava-sitem ÖrnekSiteler Yarışması için bir hazırlık yapıyoruz.Brisin yepyeni tarzı ve yeni içerikleriyle bir kaç gün içinde tekrar yayında ______________ ► @aydakiayak kullanıcı adıyla İnstagramdayız.Sayfamızı Takip etmeyi unutmayınız.
Öncelikle merhabalar,
Yeni tasarım'ınız güzel olmuş fakat içeriği de tasarıma göre entegre etmelisiniz.
Yani anlatmak istediğim eski içeriklerinizi bu tasarıma bir şekilde aktarmalısınız ki her şey yerini bulsun (: Başarılar dilerim.
Yeni web tasarım harika görünüyor.
İçerik eklendikten sonra daha güzel olacağa benziyor.
Blog ve silider gibi ana sayfa üzerine süslemelerin güzel duracağını düşünüyorum.
Ama bunun için blog ve slider kodlarını tasarım için uyumlu seçmen gerekiyor.
Başarılar dilerim abi. ______________ - Teknik Destek Personeli
Çerezler küçük bilgi verici metinlerdir, bizim veya iş ortaklarımızın tarayıcınız aracılığıyla size ulaşmamızı sağlar.
Tarayıcınızdaki ayarları değiştirerek istediğiniz zaman çerez kullanımını engelleyebilirsiniz.
Genel Veri Koruma Yönetmeliği ile uyumlu aşağıdaki çerezleri kullanıyoruz:
- Temel çerezler: Web sitesinin tam olarak işlevsel olması için kesinlikle gereklidir.
- Opsiyonel Çerezler: İsteğe bağlı çerezlerdir ve web sitesini geliştirmemize yardımcı olur, ör. sizi kişisel olarak tanımlamadan web sitesindeki kullanım davranışınızın analiz edilmesi gibi.
Gizlilik politikamızdan daha fazla bilgiye ulaşabilirsiniz.