beni aralarınızdan bazıları tanır. Ben eski Moderatörlerden Muhammed Cihad Saraç. Bu hesabımla bi Dönem burada Moderatörlük hizmetinde bulundum. Burada siz Yani üyeler belki az çok eskileri duymuşsunuzdur. Ancak nasıl değerli bir Sitenin size emanet edildiğini söylemek isterim. Burada tartışmalarımız, küsüşmelerimiz olsa da çok mutlu günlerimiz oldu. Büyük bir Rekabet vardı. Gruplaşmalar oldu. Ama her zaman kardeş gibiydik. Birlik ve beraberlikle Bedava Sitemi Türkiye'nin ilk 80 sitesi arasına kadar getirdik. Sonra ne olduysa oldu ve herkes dağaldı. Eskilerden bir iki kişi hariç kimse kalmamış şu anda. Ama arada bir gelenler bu başlığımı gördüklerinde bana hak verecektir; Buradaki arkadaşlık hiçbir sitede yoktu.
Ben size Arşivimi açıyorum bugün. Düşüncelerimi ve eskileri anmak istiyorum.
İşte Bedava Sitemden Nostalji Fotoğrafları;
Bir zamanın Moderatörleri;
Cunobag, Kerimdj ve sonsahne Moderatörken;
Forumdaki eski Kategoriler;
Birzamanlar benim Anlatımlarım ) :
Moderatörlük zamanım;
Eski Admin Selin;
Cunobag Yönetici iken
Tek başıma gececilik yaparken
Birzamanlar forum
sitenin eski hali üstteki menüler sol taraftayken
Benim için Efsane olmuş insanlar vardı burada, bedava sitemi bedava sitem yapan insanlar vardı;
Siteleri ve bilgileri ile comlu siteleri geçmiş hackerfriend ve nazimca bence en başarılı siteleri kurmuşlardır.
Forumda en başarılı üyeler ise bence bedava sitemden ayrılarak bedava sitemin başka dildeki forumlarında adminlik yapan canerfc ve yıllardır moderatörlük yapan ua1905ua'dır.
Unuttuklarım affetsin..
Sizi Seviyorum..
Allah'a emanetsiniz..
Neredeyse cocukluguma kadar götürdün beni.. ______________ Dalga geçerim ama kırmam. Ciddiye alırım ama takmam. Çevremde birçok arkadaşım olabilir ama hepsini dostum yapmam, Biz ışıklı cɑddelerin züppe çocuklɑrı değil! Biz ıssız sokɑklɑrın delikɑnlı yürekleriyiz!!! CW
O günler hala aklımda.
İyi kötü yaşadığımız anılarımız olsun, her gün burada sohbet muhabbet dolu kokan güzel arkadaşlık olsun.
Gerçekten şimdi bir geriye baktığımızda özlemedik değil hani.
Bu arada aklında bulunan efsanelerin arasında benim adımın yer alması beni mutlu etti.
Estağfirullah kardeşim. O günlerde Aile ortamı vardı. Ne olursa olsun hep kardeş gibiydik. Şimdi kimse kalmadı. Herkes dağaldı ve yeni nesile bıraktı. Eskiler hep çoluk çocuğa karıştı şimdi.
@nextbear
Evet kardeşim. Bi süreliğine burada Yöneticilik verildi.
@aktif-dost
Estağfirullah kardeşim. Ben dostlarımı hiçbir zaman unutmadım, unutmam da. Buraya giremesemde hepiniz aklımdasınız bundan emin olun..
@anadolulargerçekten başlık çok güzel eski anılarım aklıma geldi eski arkadaşları gerçekten çok özlüyorum herkese iyi akşamlar... ______________ css tasarım,giriş paneli gibi istekleriniz için bana ulaşın
skype:semihseker26 veya profilime mesaj atmanız yeterlidir...
bu arada efsaneler arasında benide eklemişsin teşekkür ederim... ______________ css tasarım,giriş paneli gibi istekleriniz için bana ulaşın
skype:semihseker26 veya profilime mesaj atmanız yeterlidir...
Oldum olalı şu foruma alışamadım.
Yahu mesaj atıyoruz gözümden kaçan birşey oluyor o mesajı geri düzenleme yapamıyorsun şu forum ile biraz oynansa daha güzel olacak MyBB tarzı birşey yapsalar felan.
Çerezler küçük bilgi verici metinlerdir, bizim veya iş ortaklarımızın tarayıcınız aracılığıyla size ulaşmamızı sağlar.
Tarayıcınızdaki ayarları değiştirerek istediğiniz zaman çerez kullanımını engelleyebilirsiniz.
Genel Veri Koruma Yönetmeliği ile uyumlu aşağıdaki çerezleri kullanıyoruz:
- Temel çerezler: Web sitesinin tam olarak işlevsel olması için kesinlikle gereklidir.
- Opsiyonel Çerezler: İsteğe bağlı çerezlerdir ve web sitesini geliştirmemize yardımcı olur, ör. sizi kişisel olarak tanımlamadan web sitesindeki kullanım davranışınızın analiz edilmesi gibi.
Gizlilik politikamızdan daha fazla bilgiye ulaşabilirsiniz.