Forum'da ara:
Ara

Yazar Mesaj
Mesaj10.11.2014, 16:23 (UTC)    
Mesaj konusu:

opencore yazmış:
Sitenizi daha öncedende giriş yapmıştım.Siteniz bihayli ilerletmişsin.Konuları A-Z sıralaman içerikleri bulmayı kolaylaştırmış ancak düzenlemesi seni biraz uğraştıracak gibi gözüküyor.
Keşke Animeleri bölümleri sıralarken yanyana sıralasaydın ve biraz görsellik katsaydın.Gerçekten çok emek harcamışsın başarılar diliyorum.

Öncelikle teşekkürler.Anime sayfası yanına yapmayı düşünüyorum.
Tasarım ortalamalı olduğundan zorlaştırıyor.Görselliği geliştirmeye çalışırım.
Uzun zamandır bırakmıştım güncellemeyi zaten.Neyse tekrar teşekkürler Smile
Mesaj10.11.2014, 21:19 (UTC)    
Mesaj konusu:

Bir animeci olarak söylüyorum dostum siten çok iyi ! Very Happy Bence blogu bırakmalısın 1 tane ana yazı olmalı oda Menü bölümünde olmalı.Logoya bir link verilmeli diye düşünüyorum.Bölümlerle tanıtım aynı sayfada olmalı bence.Tokyo ghoul gibi popüler animeleri en başa koyabilirsin.Bütün animelerin toplandığı sayfadaki özet yazı tipi daha gelişmiş olmalı gibi modern bir yazı tipi seçmelisin.Century Gothic veya Calibrinin kalın italik halini kullanabilirsin bunların iki yazı stili bile site görselleştirmeye yarar.
Mesaj11.11.2014, 11:34 (UTC)    
Mesaj konusu:

kwebkod yazmış:
Bir animeci olarak söylüyorum dostum siten çok iyi ! Very Happy Bence blogu bırakmalısın 1 tane ana yazı olmalı oda Menü bölümünde olmalı.Logoya bir link verilmeli diye düşünüyorum.Bölümlerle tanıtım aynı sayfada olmalı bence.Tokyo ghoul gibi popüler animeleri en başa koyabilirsin.Bütün animelerin toplandığı sayfadaki özet yazı tipi daha gelişmiş olmalı gibi modern bir yazı tipi seçmelisin.Century Gothic veya Calibrinin kalın italik halini kullanabilirsin bunların iki yazı stili bile site görselleştirmeye yarar.

Anasayfa düzenlenecek Smile Site için hazır bölümler var.Arkadaşım yapmıştı bana eskiden,sağolsun Smile
Yazı tipine gelince,deneriz kardeşim değişik şeyler,bakarım Century Gothic'e Smile
Yorumun ve tavsiyelerin için çok teşekkürler Wink
Mesaj15.11.2014, 10:13 (UTC)    
Mesaj konusu:

Ana Sayfa düzenlendi!
"Son Eklenen Seriler" ve "Ayın Animesi" bölümleri eklendi.
İlk ayın animesi "Tokyo Ghoul" seçildi.
AnimeWave
Mesaj15.11.2014, 11:45 (UTC)    
Mesaj konusu:

Şimdilik bölüm başlıklarımız

Mesaj15.11.2014, 21:24 (UTC)    
Mesaj konusu:

Naruto serisinin bitişi üzerine yazdığımız yazıyı okumayı unutmayın Smile
http://www.animewave.tr.gg/Naruto-Sona-Erdi.htm
Mesaj16.11.2014, 09:23 (UTC)    
Mesaj konusu:

Örnek siteler yarışmasına başvurumuzu gönderdik.
Tüm katılımcılara başarılar Smile
Mesaj16.11.2014, 20:52 (UTC)    
Mesaj konusu:

Konuk defteri yazılarında site linki vermeyin lütfen.
Daha sonra reklam içeren yazıları kaldırabiliriz.
İyi günler.
Mesaj29.11.2014, 11:19 (UTC)    
Mesaj konusu:

Yine farklı anime serilerinden...

Angel Beats!
İsyankar bir seri Razz Türk animeciler arasında da sevildi...

ÖZET

Hikaye,ölümden sonraki hayatta geçmektedir.Dramatik,iyi olmayan hayatlar süren insanlar öldükten sonra acıları yüzünden Tanrı'ya isyan ederler.

Yurippe adlı bir kız tüm isyancıların yöneticisidir.Ayrıca isyancıların tamamı SSS (Shinda Sekai Sensen/Dead World Battlefront) 'e aittir.

Tanrıya karşı isyan edenlerin meleklerle arasındaki savaş anlatılmaktadır...

Anime sayfası
Mesaj29.11.2014, 12:59 (UTC)    
Mesaj konusu:

Başarılar Kardeşim Smile
Mesaj29.11.2014, 19:17 (UTC)    
Mesaj konusu:

Tebrikler & Başarılar
Mesaj30.11.2014, 13:56 (UTC)    
Mesaj konusu:

@örümcekblog
Teşekkürler Smile
@bekoblog
Teşekkürler&Teşekkürler Mr. Green
Mesaj08.12.2014, 14:07 (UTC)    
Mesaj konusu:

Ana sayfa blogu yazıları düzenlendi.
Mesaj11.12.2014, 11:15 (UTC)    
Mesaj konusu:

Oyun yoksa yaşam yok mu ? Smile

No Game No Life
Belki çoğu kişinin favori serisi... Razz

ÖZET

Biri kız biri erkek iki kardeş Sora ve Shiro,internette oyun dünyasının çok ünlü isimlerinden olmuş,evlerinden hiç çıkmayan iki NEET'dir.(NEET, işsiz-güçsüz gibi anlamlara gelir fakat animede NEET olarak kalacaktır.)

Bir gün "Tanrı" adlı birisi Sora ve Shiro'yu alternatif bir dünyaya çağırır.Bu dünyada Tanrı savaşları yasaklar ve içişleri,ülke sınırları dahil her şeyin oyunlarla belirlenmesini sağlar.İnsanlar diğer ırklar tarafından diğer şehirlere geri püskürtülür.

Acaba hiçbir işe yaramayan,gerçek dünyayı dahil berbat bir oyun olarak gören iki kardeş,bu dünyada insanlığı mı kurtaracaklar ?

Anime sayfası
Mesaj16.12.2014, 16:34 (UTC)    
Mesaj konusu:

Anime sayfalarındaki sorunlar düzeltildi.
Önceki mesajları göster: