İyiyim abi.
Teşekkür ederim.
Çok şükür iyi gidiyor, ama henüz daha sınavlarım bitmedi.
Onlara ve gittiğim klüp ligi için hazırlık derken pek bilgisayar veya gezmek için vaktim kalmıyor.
Şimdi sınavlarımın bitmesine çok az bir süre kaldı.
Ama bu süre içerisinde yinede çok çalışarak yine dersleri sıkı tutmak zorundayım.
Site işlerin nasıl gidiyor abi?
İnşallah, istediğin gibi gönlüne göre gidiyordur.
Kolay gelsin. ______________
Maşallah.
Nazar değmesin, inşallah.
Hayırlısı olsun kardeşim.
Ama bazen 15 tatil gelsede kafamız biraz rahat etse dinlensek diyorum.
Gerçekten çok bunaldım bu aralar ders konusundan.
O yüzden sana bir abi tavsiyesi arada stres atmak için gez dolaş vakit bulabiliyorsan.
Çünkü insan bıkabiliyor bir süreden sonra. ______________
Bir şeyi dile getirmek istiyorum. Bir ricam olacak sizlerden. Bana yardımcı olabilecek arkadaşa çok teşekkürlerimi sunacağım...
Bir kitap yazıp bitirdim. Üzerinde daha düzenleme yapmayacağım yalnız sadece kapak sayfası eksik photoshopta tarif edebileceğim gibi birisi yapabilir mi acaba resimli bir kapak? Teşekkür ediyorum.
İyi Akşamlar ______________ Yeni Tasarımımıza Geçtik (Değerlendirmenizi Bekliyoruz) Dostlarını tanımak mı istiyorsun, hata yap ! Tek bir dostun olsun; ama onu da iyi seç ! Halegend™
Çerezler küçük bilgi verici metinlerdir, bizim veya iş ortaklarımızın tarayıcınız aracılığıyla size ulaşmamızı sağlar.
Tarayıcınızdaki ayarları değiştirerek istediğiniz zaman çerez kullanımını engelleyebilirsiniz.
Genel Veri Koruma Yönetmeliği ile uyumlu aşağıdaki çerezleri kullanıyoruz:
- Temel çerezler: Web sitesinin tam olarak işlevsel olması için kesinlikle gereklidir.
- Opsiyonel Çerezler: İsteğe bağlı çerezlerdir ve web sitesini geliştirmemize yardımcı olur, ör. sizi kişisel olarak tanımlamadan web sitesindeki kullanım davranışınızın analiz edilmesi gibi.
Gizlilik politikamızdan daha fazla bilgiye ulaşabilirsiniz.