Kavga Etmeyin, Konuyu Mahvetmeyin...
Ayrıca rQQgle-film O Örnek Siteler Adayıdır Logosu Bana Ait. Sitemden Kod Çalmışsın Hala Daha Siteni Ellettirmiyorum.
Neyse Katılan Bütün Abilerime, Arkadaşlarıma ve Kardeşlerime Başarılar... ______________ [center]
"kendime prens diyebilirim,
sen oldukça benim prensesim."[/center]
Ayrıca rQQgle-film O Örnek Siteler Adayıdır Logosu Bana Ait. Sitemden Kod Çalmışsın Hala Daha Siteni Ellettirmiyorum.
Neyse Katılan Bütün Abilerime, Arkadaşlarıma ve Kardeşlerime Başarılar...
O Kod Değil Resim Aldım Ayrıca Resmi 1 saat sonra geri sildim .
Pardon, Görmemişim Sildiğini. Ama 1 Saatten Çok Daha Fazla Durdu...
Tamam Resim İçin Özür Dilerim , Size Bildirmeyi Atlamışım .
Tamam Resim İçin Özür Dilerim , Size Bildirmeyi Atlamışım .
Tarik abi 7/24 BS de degil bn yanit vereyim dedim
Yaranamadiysak bi daha soylemeyiz ______________
Muhteşem bir şey, bir yerlerde keşfedilmeyi bekliyor.
Carl Sagan
6 - 7 sene önce bedava-sitem aktif üyesiydim. Eskilerden bilenler bilir. 6 sene sonra sonra bir bakıyım duruyor mu dedim. Kendimi bu başlıkta buldum. Çok eskiden beridir düzenlenen bir yarışma. Buna da katılalım bakalım Katılanlara başarılar..
hoşgeldin dostum aramıza seni yeniden görebilmek çok güzel... ______________ css tasarım,giriş paneli gibi istekleriniz için bana ulaşın
skype:semihseker26 veya profilime mesaj atmanız yeterlidir...
6 - 7 sene önce bedava-sitem aktif üyesiydim. Eskilerden bilenler bilir. 6 sene sonra sonra bir bakıyım duruyor mu dedim. Kendimi bu başlıkta buldum. Çok eskiden beridir düzenlenen bir yarışma. Buna da katılalım bakalım Katılanlara başarılar..
Vay.. Sizi görmek güzel. Ben de eskilerdenim. O zamanlar çoğumuz hackerfriend öğrencileri gibiydik. Onu örnek alır, onun bilgileriyle kendimizi geliştirirdik
Sizi görünce maziler aklıma geldi. Mutlu oldum
Evet. Herhangi bir aksilik çıkmaz ise Ocak ayında açıklamayı planlıyorum. ______________ Ne de güzel demiş Mevlana:
Umut verip, güven aşılayıp da yarı yolda bıraktığın insanın gönül sadakasını iki dünyada da veremezsin...
Şair de eklemiş:
Açtığın her yaradan, hesap sorar "Yaradan"
Bu Kaçak Film Sitesi Değildir !
Aldığımız Filmlerin Sitesi İle Görüşüp Koyuyoruz CD'si Çıkmayan Filmlerde Koyulmuyor Biraz Bilgi Edinmeni Tavsiye Ederim "İlk Önce Araştır" .
Ha oyun cd-dvd ha film cd-dvd farketmez sonuçta bunlar parayla satılan şeyler. bu tip şeylerin paylaşılması bildiğim kadarıyla bs'de yasaktır. Niye söylüyorum bunu ilerde siten silinirse üzülme diye. bilginiz olsun
+18 içerikli siteler silinmiyor benim sitemmi silinicek ?
Ayrıca CD si Çıkan Filmler Her Yerde Paylaşılıyor
Silinirse şaşırma. Arkadaş seni alelen uyarmış. ______________ Ne de güzel demiş Mevlana:
Umut verip, güven aşılayıp da yarı yolda bıraktığın insanın gönül sadakasını iki dünyada da veremezsin...
Şair de eklemiş:
Açtığın her yaradan, hesap sorar "Yaradan"
Aldığımız Filmlerin Sitesi İle Görüşüp Koyuyoruz CD'si Çıkmayan Filmlerde Koyulmuyor Biraz Bilgi Edinmeni Tavsiye Ederim "İlk Önce Araştır" .
Ha oyun cd-dvd ha film cd-dvd farketmez sonuçta bunlar parayla satılan şeyler. bu tip şeylerin paylaşılması bildiğim kadarıyla bs'de yasaktır. Niye söylüyorum bunu ilerde siten silinirse üzülme diye. bilginiz olsun
dostum her yerde olabilir fakat burası bedava-sitem o her yerde olanlarda kolay değil filmleri siteye eklemeleri için tek tek izinleri mevcut eğer elinde izinin varsa belki şansın olabilir ama bedava-sitem için birşey deyemem moderatör veya admine sorabilirsin... ______________ css tasarım,giriş paneli gibi istekleriniz için bana ulaşın
skype:semihseker26 veya profilime mesaj atmanız yeterlidir...
dostum her yerde olabilir fakat burası bedava-sitem o her yerde olanlarda kolay değil filmleri siteye eklemeleri için tek tek izinleri mevcut eğer elinde izinin varsa belki şansın olabilir ama bedava-sitem için birşey deyemem moderatör veya admine sorabilirsin...
tv ye çıkan tüm filmlerin internete koyulma izni vardır ayrıca bunların sitesine sorupda alıyorum filmleri
Çerezler küçük bilgi verici metinlerdir, bizim veya iş ortaklarımızın tarayıcınız aracılığıyla size ulaşmamızı sağlar.
Tarayıcınızdaki ayarları değiştirerek istediğiniz zaman çerez kullanımını engelleyebilirsiniz.
Genel Veri Koruma Yönetmeliği ile uyumlu aşağıdaki çerezleri kullanıyoruz:
- Temel çerezler: Web sitesinin tam olarak işlevsel olması için kesinlikle gereklidir.
- Opsiyonel Çerezler: İsteğe bağlı çerezlerdir ve web sitesini geliştirmemize yardımcı olur, ör. sizi kişisel olarak tanımlamadan web sitesindeki kullanım davranışınızın analiz edilmesi gibi.
Gizlilik politikamızdan daha fazla bilgiye ulaşabilirsiniz.