Katılacak arkadaşlara başarılar diliyorum. Bu ay sonu askerliğim bitiyor. Katılım bitmeden Aralık ayının başında, yeni bir tasarım ve düzenlemeler ile başvurmayı düşünüyorum. Belki 2 sene
üst üste kazanırız. Kendinize iyi bakın...
Katılacak arkadaşlara başarılar diliyorum. Bu ay sonu askerliğim bitiyor. Katılım bitmeden Aralık ayının başında, yeni bir tasarım ve düzenlemeler ile başvurmayı düşünüyorum. Belki 2 sene
üst üste kazanırız. Kendinize iyi bakın...
2014 yılı için örnek site kayıtları başlamıştır.
Örnek sitelere aday olmak isteyenler, detayları aşağıda verilen bilgileri support-tr( at )webme.com mail adresine mail atmaları gerekmektedir. Başvurular 01.11.2014 - 12.12.2014 tarihleri arasında yapılacaktır ve eksik bilgilerin olması durumunda başvurular kabul edilmemektedir.
Başvuruları kabul edilen adaylara "başvuru kabul maili" gönderilecektir. 3 gün içerisinde tarafına mail gelmeyen adayların başvuruları kabul olmayacağı gibi, yeniden başvuruda bulunmaları gerekmektedir. Kabul olması halinde tekrarlayarak gönderen adayların başvuruları ise tekrar silinecektir. Bu durumda spam kutunuzu kontrol edebilirsiniz.
İstenilen bilgiler:
- Adayın adı ve soyadı
- Yaşı
- Sayfa adı
- Adayın bulunduğu il
Moderatörler her sene olduğu bu sene de örnek sitelere başvuruda bulunamayacaklar. Herkese şimdiden başarılar...
Admin Tarık
Tarık Bey Ne Zaman Bitiyor Katılımlar? ______________
2014 yılı için örnek site kayıtları başlamıştır.
Örnek sitelere aday olmak isteyenler, detayları aşağıda verilen bilgileri support-tr( at )webme.com mail adresine mail atmaları gerekmektedir. Başvurular 01.11.2014 - 12.12.2014 tarihleri arasında yapılacaktır ve eksik bilgilerin olması durumunda başvurular kabul edilmemektedir.
Başvuruları kabul edilen adaylara "başvuru kabul maili" gönderilecektir. 3 gün içerisinde tarafına mail gelmeyen adayların başvuruları kabul olmayacağı gibi, yeniden başvuruda bulunmaları gerekmektedir. Kabul olması halinde tekrarlayarak gönderen adayların başvuruları ise tekrar silinecektir. Bu durumda spam kutunuzu kontrol edebilirsiniz.
İstenilen bilgiler:
- Adayın adı ve soyadı
- Yaşı
- Sayfa adı
- Adayın bulunduğu il
Moderatörler her sene olduğu bu sene de örnek sitelere başvuruda bulunamayacaklar. Herkese şimdiden başarılar...
Admin Tarık
Tarık Bey Ne Zaman Bitiyor Katılımlar?
Yukarıada yazdığım gibi, son başvuru 12.12.2014 ______________ Ne de güzel demiş Mevlana:
Umut verip, güven aşılayıp da yarı yolda bıraktığın insanın gönül sadakasını iki dünyada da veremezsin...
Şair de eklemiş:
Açtığın her yaradan, hesap sorar "Yaradan"
6 - 7 sene önce bedava-sitem aktif üyesiydim. Eskilerden bilenler bilir. 6 sene sonra sonra bir bakıyım duruyor mu dedim. Kendimi bu başlıkta buldum. Çok eskiden beridir düzenlenen bir yarışma. Buna da katılalım bakalım Katılanlara başarılar..
Çerezler küçük bilgi verici metinlerdir, bizim veya iş ortaklarımızın tarayıcınız aracılığıyla size ulaşmamızı sağlar.
Tarayıcınızdaki ayarları değiştirerek istediğiniz zaman çerez kullanımını engelleyebilirsiniz.
Genel Veri Koruma Yönetmeliği ile uyumlu aşağıdaki çerezleri kullanıyoruz:
- Temel çerezler: Web sitesinin tam olarak işlevsel olması için kesinlikle gereklidir.
- Opsiyonel Çerezler: İsteğe bağlı çerezlerdir ve web sitesini geliştirmemize yardımcı olur, ör. sizi kişisel olarak tanımlamadan web sitesindeki kullanım davranışınızın analiz edilmesi gibi.
Gizlilik politikamızdan daha fazla bilgiye ulaşabilirsiniz.