Kendinden büyüklere saygısızlık yapma . O seni kaale alıp değerlendiriyorsa yorum yapıyorsa sende karşılık ver görmezden gelme ... Bu arada siteni öven bir tek kendinsin farkında mısın bilmiyorum ama @aktif-dost a katılıyorum kimse google varken bir başka arama motorunu fazla kullanmaz herkes bunu bilir hatta tv de her zaman reklamını gördüğün yandex bile google'dan az kullanılıyor o kadar reklama rağmen ... Tamam sitenin iyi olduğunu düşünebilirsin herkes öyle düşünür ama kardeşim bunu kendine saklı dışarı vurma kendini överek ... Başarılar
Ama sizin yorumunuz benim için önemli. Ben, @aktif-dost' un yorumunu bir keresinde reklam yapıyormuşum diye bir konuyu kilitlediği için önemsemiyorum. Zaten onu kimse önemsemiyordur.
Sen Galiba Aklını Kaçırdın, Zaten Bazı Kategorilerde Reklam Yapmak (Link Paylaşmak) YASAK! Abimiz İşini Yapıyor...
Selamın aleyküm.
Öncelikle kendi adımı lekeleyen bir olay söz konusu.
Bu yüzden buraya açıklama yapmak gereğinde bulunmak zorunda kaldım.
Anladığım kadarıyla forumda biri benim adıma yorum'da bulunmuş.
Dikkat ederseniz bunu anlayabilmek o kadar da zor değil.
Çünkü benim site adresimin adı : aktif-dost.
Burada foruma yazan kullanıcı isiminde aktifdost yazısını dikkat ederseniz görüceksiniz.
Sadece bana özenen veya benden hoşlanmayan arkadaşlarımızdan bir tanesi olabilir ama onlarada buradan Allah'ın sevgisi üzerinizde olsun diyorum.
Tabiki beni önemsemek zorunda değilsiniz, bunun için sizleri burada banlıyacak veya içimde kin tutacak bir kişiliğe sahip değilim.
Her zaman sadece iyi geçinin ve kurallara uyun benim için önemli olan olay budur.
Yanlış anlaşılma söz konusu.
Ama canınız sağ olsun, aynı durum içerisinde bende olabilirdim.
Her zaman sizi ve sizleri anlamaya çalışıyorum.
Benim adıma tek üzücü durum benim adıma cevap veren kullanıcının kimliğini kimseye söylemedim.
Fakat gerçekten benim adıma attığı mesajlar dolayısıyla yanlış anlaşılmam ve buna tepki toplanılması gerçekten beni biraz üzdü.
Ama bunun için kin tutacak veya duygularımı görevime karıştıracak değilim.
Bundan sonra daha dikkatli olmanızı site adreslerine dikkat etmenizi rica ediyorum.
Daha kötü bir durum da başımıza gelebilirdi. Örneğin benim adıma şifre talebi gelebilirdi.
Öyle mesajlar vs. atan arkadaşlarımıza kesinlikle cevap vermeden support-tr( at )webme.com adresine bildiriniz.
Gereği mutlaka yapılacaktır.
Kolay gelsin. ______________ - Teknik Destek Personeli
En son aktif-dost tarafından 18.10.2014 18:56:53 tarihinde değiştirildi, toplam 1 kere değiştirildi
Selamın aleyküm.
Öncelikle kendi adımı lekeleyen bir olay söz konusu.
Bu yüzden buraya açıklama yapmak gereğinde bulunmak zorunda kaldım.
Anladığım kadarıyla forumda biri benim adıma yorum'da bulunmuş.
Dikkat ederseniz bunu anlayabilmek o kadar da zor değil.
Çünkü benim site adresimin adı : aktif-dost.
Burada foruma yazan kullanıcı isiminde aktifdost yazısını dikkat ederseniz görüceksiniz.
Sadece bana özenen veya benden hoşlanmayan arkadaşlarımızdan bir tanesi olabilir ama onlarada buradan Allah'ın sevgisi üzerinizde olsun diyorum.
Tabiki beni önemsemek zorunda değilsiniz, bunun için sizleri burada banlıyacak veya içimde kin tutacak bir kişiliğe sahip değilim.
Her zaman sadece iyi geçinin ve kurallara uyun benim için önemli olan olay budur.
Yanlış anlaşılma söz konusu.
Ama canınız sağ olsun, aynı durum içerisinde bende olabilirdim.
Her zaman sizi ve sizleri anlamaya çalışıyorum.
Benim adıma tek üzücü durum benim adıma cevap veren kullanıcının kimliğini kimseye söylemedim.
Fakat gerçekten benim adıma attığı mesajlar dolayısıyla yanlış anlaşılmam ve buna tepki toplanılması gerçekten beni biraz üzdü.
Ama bunun için kin tutacak veya duygularımı görevime karıştıracak değilim.
Bundan sonra daha dikkatli olmanızı site adreslerine dikkat etmenizi rica ediyorum.
Daha kötü bir durum da başımıza gelebilirdi. Örneğin benim adıma şifre talebi gelebilirdi.
Öyle mesajlar vs. atan arkadaşlarımıza kesinlikle cevap vermeden support-tr( at )webme.com adresine bildiriniz.
Gereği mutlaka yapılacaktır.
Arkadaşlar, ilk defa yaptığımız yılbaşı çekilişi ile karşınızdayız.
Çekiliş Tarihi: 31 Aralık 2014 (Çekiliş VOSA TV' de yılbaşı gecesi 20.00' de yayınlanacak.)
Ödüller Birinciye Verilecek
Mavi Platin
Facebook sayfamızda reklam
VOSA Forum Özel Üyelik
siteadı@vosa.esy.es şeklinde vosa-mail
VOSA Arama' ya 3 tane site koyma hakkı
VOSA Play' de 2 tane uygulama yayınlama hakkı
İkinciye Verilecek
Kırmızı Platin
VOSA Arama' ya 2 tane site koyma hakkı
VOSA Play' de 1 tane uygulama yayınlama hakkı
Üçüncüye Verilecek
Yeşil Platin
VOSA Arama' ya 1 tane site koyma hakkı
Dördüncüye Verilecek
Turuncu Platin
Arkadaşlar, ilk defa yaptığımız yılbaşı çekilişi ile karşınızdayız.
Çekiliş Tarihi: 31 Aralık 2014 (Çekiliş VOSA TV' de yılbaşı gecesi 20.00' de yayınlanacak.)
Ödüller Birinciye Verilecek
Mavi Platin
VOSA Forum Özel Üyelik
VOSA Arama' ya 3 tane site koyma hakkı
VOSA Play' de 2 tane uygulama yayınlama hakkı
İkinciye Verilecek
Kırmızı Platin
VOSA Arama' ya 2 tane site koyma hakkı
VOSA Play' de 1 tane uygulama yayınlama hakkı
Üçüncüye Verilecek
Yeşil Platin
VOSA Arama' ya 1 tane site koyma hakkı
Dördüncüye Verilecek
Turuncu Platin
Çerezler küçük bilgi verici metinlerdir, bizim veya iş ortaklarımızın tarayıcınız aracılığıyla size ulaşmamızı sağlar.
Tarayıcınızdaki ayarları değiştirerek istediğiniz zaman çerez kullanımını engelleyebilirsiniz.
Genel Veri Koruma Yönetmeliği ile uyumlu aşağıdaki çerezleri kullanıyoruz:
- Temel çerezler: Web sitesinin tam olarak işlevsel olması için kesinlikle gereklidir.
- Opsiyonel Çerezler: İsteğe bağlı çerezlerdir ve web sitesini geliştirmemize yardımcı olur, ör. sizi kişisel olarak tanımlamadan web sitesindeki kullanım davranışınızın analiz edilmesi gibi.
Gizlilik politikamızdan daha fazla bilgiye ulaşabilirsiniz.