Siteyi yeni düzenlemesinde ilk defa kullandım...daha önce koyduğum saklı sayfalara bir yenisini ilave etmek istedim ve ettim..fakat tekrar siteme girip saklı sayfaları açmak istediğimde bir de baktım benim en son koyduğum "saklı sayfa" butonu daha saklı sayfa kısmı açılmadan menü butonları sütununda saklı sayfaya giriş butonunun altında bana bakıyor...bu ne iş..???.sayfa saklanmamış !!!....bu bir hataysa düzenlenmesini bekliyorum ya da benim mi bir yeni düzenlemeden haberim yok acaba...????
Kafanıza takılan bir şey olursa buradan sorabilirsiniz.
Veye özel mesaj atabilirsiniz, çabuk cevap almak isterseniz forumda aktif olan moderatörlere mesaj atabilirsiniz.
Hayırlı günler. ______________
Çerezler küçük bilgi verici metinlerdir, bizim veya iş ortaklarımızın tarayıcınız aracılığıyla size ulaşmamızı sağlar.
Tarayıcınızdaki ayarları değiştirerek istediğiniz zaman çerez kullanımını engelleyebilirsiniz.
Genel Veri Koruma Yönetmeliği ile uyumlu aşağıdaki çerezleri kullanıyoruz:
- Temel çerezler: Web sitesinin tam olarak işlevsel olması için kesinlikle gereklidir.
- Opsiyonel Çerezler: İsteğe bağlı çerezlerdir ve web sitesini geliştirmemize yardımcı olur, ör. sizi kişisel olarak tanımlamadan web sitesindeki kullanım davranışınızın analiz edilmesi gibi.
Gizlilik politikamızdan daha fazla bilgiye ulaşabilirsiniz.