Yazar |
Mesaj |
-
agasu06
Uzman Üye
|
18.09.2014, 14:17 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
@Hindi-Blog Hoşbulduk
@mgmfb Hayırlısı kardeşim ______________ • 2014 Bedava-Sitem.com Örnek Siteler Yarışması 18. Örnek Site: Agasu06
• 2014 Bedava-Sitem.com Örnek Siteler Yarışması 14. Örnek Site: FutbolHaberleriniz06
|
|
↑
|
|
|
-
Hindi-Blog
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
18.09.2014, 14:27 (UTC) Mesaj konusu: Sa |
|
|
Nasılsınız kardeşler ______________ |
|
↑
|
|
|
-
taylanblog
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
18.09.2014, 14:31 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Allaha Şükür iyiyim siz nasılsınız? ______________
|
|
↑
|
|
|
-
imagerial
Uzman Üye
|
18.09.2014, 15:07 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
animewave yazmış: imagerial yazmış: ibrahmgun yazmış: imagerial yazmış: blogcuabi yazmış: Tartışma açmışsınız yine Sorunun cevabı 9'dur. Makinelerdeki yanlışlık olmadığına inanıyorum. Belki fotoşok'lamışlardır
Bu arada ; önce " parantez " sonra " çarpma veya bölme (soldan sağa) " daha sonra " toplama veya çıkarma " yapılır.
Cevap 1'dir. İspati ile birlikte biraz yukarıda çözdüm. Aksini iddia eden kişi matematikten anlamıyordur.
Hangi üniversite de matematik profesörüsünüz Cevap : 9 'dur. Bana dediğinizi iade ediyorum sizinki düz mantık Aksini idda ediyorum fakat bu işten anlıyorum
İyi çalışmalar..
Bu sorunun cevabının 9 olduğuna hiçbir güç beni kabullendiremez. Bu kadar basit bir sorunun cevabını 1 bulmak için hiçbir üniversitede profesör olmaya da gerek yok
Siz kabul etmeseniz de gerçekler değişmez
Çarpma ve bölmede işlem önceliği yoktur. Yani çarpma önce yapılır diye bir kural yoktur.
Soldan sağa yapılır,bunu dikkate alıp tekrar çözmeye çalış.
Umarım anlarsın...
A- 6/[2(1+2)] = ?
B- (6÷2)(1+2) = ?
Bu iki yazım tarzı her türlü tartışmayı bitirir. Birincisinin sonucu 1, ikincisinin sonucu ise 9’dur ve tartışılacak bir şey de yoktur. ______________ |
|
↑
|
|
|
-
Hindi-Blog
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
18.09.2014, 16:05 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
imagerial yazmış: animewave yazmış: imagerial yazmış: ibrahmgun yazmış: imagerial yazmış: blogcuabi yazmış: Tartışma açmışsınız yine Sorunun cevabı 9'dur. Makinelerdeki yanlışlık olmadığına inanıyorum. Belki fotoşok'lamışlardır
Bu arada ; önce " parantez " sonra " çarpma veya bölme (soldan sağa) " daha sonra " toplama veya çıkarma " yapılır.
Cevap 1'dir. İspati ile birlikte biraz yukarıda çözdüm. Aksini iddia eden kişi matematikten anlamıyordur.
Hangi üniversite de matematik profesörüsünüz Cevap : 9 'dur. Bana dediğinizi iade ediyorum sizinki düz mantık Aksini idda ediyorum fakat bu işten anlıyorum
İyi çalışmalar..
Bu sorunun cevabının 9 olduğuna hiçbir güç beni kabullendiremez. Bu kadar basit bir sorunun cevabını 1 bulmak için hiçbir üniversitede profesör olmaya da gerek yok
Çarpma ve bölmede işlem önceliği yoktur. Yani çarpma önce yapılır diye bir kural yoktur.
Umarım anlarsın...
A- 6/[2(1+2)] = ?
B- (6÷2)(1+2) = ?
Bu iki yazım tarzı her türlü tartışmayı bitirir. Birincisinin sonucu 1, ikincisinin sonucu ise 9’dur ve tartışılacak bir şey de yoktur.
Bende cevabı 1 buldum ______________ |
|
↑
|
|
|
-
brisin
Uzman Üye
|
18.09.2014, 16:49 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Hayırlı akşamlar ______________ ► @aydakiayak kullanıcı adıyla İnstagramdayız.Sayfamızı Takip etmeyi unutmayınız. |
|
↑
|
|
|
-
animewave
Aktif Üye
|
18.09.2014, 18:43 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Hindi-Blog yazmış: imagerial yazmış: animewave yazmış: imagerial yazmış: ibrahmgun yazmış: imagerial yazmış: blogcuabi yazmış: Tartışma açmışsınız yine Sorunun cevabı 9'dur. Makinelerdeki yanlışlık olmadığına inanıyorum. Belki fotoşok'lamışlardır
İyi çalışmalar..
Umarım anlarsın...
A- 6/[2(1+2)] = ?
B- (6÷2)(1+2) = ?
Bu iki yazım tarzı her türlü tartışmayı bitirir. Birincisinin sonucu 1, ikincisinin sonucu ise 9’dur ve tartışılacak bir şey de yoktur.
Bende cevabı 1 buldum
Ya hayır şimdi tartışma istiyor gibi olmayayım,yanlış anlama da en başta B şeklindeydi.
Ve dediğin gibi B işleminin sonucu da 9
Neyse ya farketmez önemli bir şey değil
İyi akşamlar.. |
|
↑
|
|
|
-
mgmfb
Uzman Üye
|
19.09.2014, 15:02 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Hayırlı Akşamlar... ______________
|
|
↑
|
|
|
-
imagerial
Uzman Üye
|
19.09.2014, 18:00 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
mgmfb yazmış: Hayırlı Akşamlar...
Teşekkürler sizede ______________ |
|
↑
|
|
|
-
analogfikir
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
20.09.2014, 16:52 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Herkese iyi akşamlar ücretsiz bir wp tasarımında kodlamadan kaynaklı bir sorun yaşıyorum anlayan arkadaşlarımız öm ile iletişime geçebilr mi? ______________ |
|
↑
|
|
|
-
yubo
Acemi Üye
|
22.09.2014, 15:12 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|