Okullar açılıyor Bedava-Sitem ailesi ______________ • 2014 Bedava-Sitem.com Örnek Siteler Yarışması 18. Örnek Site: Agasu06
• 2014 Bedava-Sitem.com Örnek Siteler Yarışması 14. Örnek Site: FutbolHaberleriniz06
@koddostubs
Hayırlı Akşamlar Abi
Whatsapp falan takılıyorum abi Facebook'a bile girmiyorum bazen
""Whatsapp'tan bana 53 616 66 10 dan ulaşabilirsiniz "" ______________
Selamlar,hayırlı akşamlar hepinize.
Bedava-sitem kullanıcıları ''okullar'' açıldı diye bakıyorum da açık olarak kimse yok (:.
Aleyküm selam.
Hayırlı akşamlar bütün bedava-sitem ailesine.
Okullar açıldığı için aktifliğin düşmesi biraz sizcede normal değil mi?
Nedeni derslerin zorluğundan ilk haftalar olsa bile sıkı tutma açısından olsa gerek.
Fakat yinede bir sürü kişi burada yine aktif görebiliyorum.
Tek tek isim yazmak çok uzun olur, ama bu üyelerde kendilerini belli ediyor.
Nasılsınız bakalım, okul nasıl gidiyor arkadaşlar?
Biraz canlanalım biraz sohbet açarak sohbet edelim sizlerle. ______________
Tartışma açmışsınız yine Sorunun cevabı 9'dur. Makinelerdeki yanlışlık olmadığına inanıyorum. Belki fotoşok'lamışlardır
Bu arada ; önce " parantez " sonra " çarpma veya bölme (soldan sağa) " daha sonra " toplama veya çıkarma " yapılır.
Cevap 1'dir. İspati ile birlikte biraz yukarıda çözdüm. Aksini iddia eden kişi matematikten anlamıyordur.
Hangi üniversite de matematik profesörüsünüz Cevap : 9 'dur. Bana dediğinizi iade ediyorum sizinki düz mantık Aksini idda ediyorum fakat bu işten anlıyorum
İyi çalışmalar..
Bu sorunun cevabının 9 olduğuna hiçbir güç beni kabullendiremez. Bu kadar basit bir sorunun cevabını 1 bulmak için hiçbir üniversitede profesör olmaya da gerek yok ______________
Selamün Aleyküm . Üniversitemiz sağolsun başlangıç bayram sonrası. Okula gidenleri ve ya konuşanları görünce bi rahatlamış hissediyorum Az sabredin lise uzun sürmüyor ______________
Tartışma açmışsınız yine Sorunun cevabı 9'dur. Makinelerdeki yanlışlık olmadığına inanıyorum. Belki fotoşok'lamışlardır
Bu arada ; önce " parantez " sonra " çarpma veya bölme (soldan sağa) " daha sonra " toplama veya çıkarma " yapılır.
Cevap 1'dir. İspati ile birlikte biraz yukarıda çözdüm. Aksini iddia eden kişi matematikten anlamıyordur.
Hangi üniversite de matematik profesörüsünüz Cevap : 9 'dur. Bana dediğinizi iade ediyorum sizinki düz mantık Aksini idda ediyorum fakat bu işten anlıyorum
İyi çalışmalar..
Bu sorunun cevabının 9 olduğuna hiçbir güç beni kabullendiremez. Bu kadar basit bir sorunun cevabını 1 bulmak için hiçbir üniversitede profesör olmaya da gerek yok
Siz kabul etmeseniz de gerçekler değişmez
Çarpma ve bölmede işlem önceliği yoktur.Yani çarpma önce yapılır diye bir kural yoktur.
Soldan sağa yapılır,bunu dikkate alıp tekrar çözmeye çalış.
Umarım anlarsın...
Selamûn Aleykûm Bedava-Sitem ailesi eskisi kadar aktif olamasam da buralardayım yine ______________ • 2014 Bedava-Sitem.com Örnek Siteler Yarışması 18. Örnek Site: Agasu06
• 2014 Bedava-Sitem.com Örnek Siteler Yarışması 14. Örnek Site: FutbolHaberleriniz06
Çerezler küçük bilgi verici metinlerdir, bizim veya iş ortaklarımızın tarayıcınız aracılığıyla size ulaşmamızı sağlar.
Tarayıcınızdaki ayarları değiştirerek istediğiniz zaman çerez kullanımını engelleyebilirsiniz.
Genel Veri Koruma Yönetmeliği ile uyumlu aşağıdaki çerezleri kullanıyoruz:
- Temel çerezler: Web sitesinin tam olarak işlevsel olması için kesinlikle gereklidir.
- Opsiyonel Çerezler: İsteğe bağlı çerezlerdir ve web sitesini geliştirmemize yardımcı olur, ör. sizi kişisel olarak tanımlamadan web sitesindeki kullanım davranışınızın analiz edilmesi gibi.
Gizlilik politikamızdan daha fazla bilgiye ulaşabilirsiniz.