Yazar |
Mesaj |
-
ibrahmgun
Uzman Üye
|
14.09.2014, 17:07 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
webeveyn yazmış: ibrahmgun yazmış: Kimse yanlış anlamasın da kendi kurallarımıza kendimiz uymuyoruz arkadaşlar neredeyse tüm grafiker arkadaşlarım özel mesaj yolu tr.gg dışı istek yapmış. Özel mesaj olduğu için ben karışamam tabii fakat buraya yazılması durumunda ben sizden isteme hakkına sahip oluyorum mantıken. Taha yanlış anlamasın tabii ona karşı bir garezim yok fakat adamın elinde şimdi grafik arşivi var
Ben kendim için söyliyeyim ; Kurallar geldiğinden beri yaptığımı hatırlamıyorum da asıl merak ettiğim mesela yapıyorsak sen nerden biliyorsun sonuçta özel
Çünkü okuma yazma biliyorum arkadaşlar yazmış özel mesaj ile gönderdim diye çalışmayı. |
|
↑
|
|
|
-
grafikdizayn
Uzman Üye
|
14.09.2014, 17:21 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Tartışmaya gerek yok..
Sizlerden ricamız TR.GG sitelerin kendileri için istedikleri özel istekleri forum üzerinden yapmayın, isteklerde forumda bulunmasın..
Özelden istediğiniz kullanıcıya yardımcı olabilirsiniz, fakat bunu burada belirtmeyin..
Mesajlarda düzenleme yapmıyorum gelecek kullanıcılarda rastlarlarsa görsünler diye..
Bundan sonra buna dikkat edin..
İstekler devam etsin, konu uzasın istemiyoruz.
Hepinize iyi çalışmalar arkadaşlar.. |
|
↑
|
|
|
-
webeveyn
Uzman Üye
Konum: 2015'te açıklanan örnek siteler yarışması 2. si . (Buradayız : hkirsan.com )
|
14.09.2014, 17:32 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
ibrahmgun yazmış: webeveyn yazmış: ibrahmgun yazmış: Kimse yanlış anlamasın da kendi kurallarımıza kendimiz uymuyoruz arkadaşlar neredeyse tüm grafiker arkadaşlarım özel mesaj yolu tr.gg dışı istek yapmış. Özel mesaj olduğu için ben karışamam tabii fakat buraya yazılması durumunda ben sizden isteme hakkına sahip oluyorum mantıken. Taha yanlış anlamasın tabii ona karşı bir garezim yok fakat adamın elinde şimdi grafik arşivi var
Ben kendim için söyliyeyim ; Kurallar geldiğinden beri yaptığımı hatırlamıyorum da asıl merak ettiğim mesela yapıyorsak sen nerden biliyorsun sonuçta özel
Çünkü okuma yazma biliyorum arkadaşlar yazmış özel mesaj ile gönderdim diye çalışmayı.
Neredeyse Hepsi diyince ... Yok Mert tartışmıyoruz sıkıntı yok ...______________
|
|
↑
|
|
|
-
ibrahmgun
Uzman Üye
|
14.09.2014, 17:33 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
webeveyn yazmış: ibrahmgun yazmış: webeveyn yazmış: ibrahmgun yazmış: Kimse yanlış anlamasın da kendi kurallarımıza kendimiz uymuyoruz arkadaşlar neredeyse tüm grafiker arkadaşlarım özel mesaj yolu tr.gg dışı istek yapmış. Özel mesaj olduğu için ben karışamam tabii fakat buraya yazılması durumunda ben sizden isteme hakkına sahip oluyorum mantıken. Taha yanlış anlamasın tabii ona karşı bir garezim yok fakat adamın elinde şimdi grafik arşivi var
Çünkü okuma yazma biliyorum arkadaşlar yazmış özel mesaj ile gönderdim diye çalışmayı.
Neredeyse Hepsi diyince ... Yok Mert tartışmıyoruz sıkıntı yok ...
Sen hariç hepsi evet |
|
↑
|
|
|
-
agasu06
Uzman Üye
|
14.09.2014, 17:39 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
ibrahmgun yazmış: webeveyn yazmış: ibrahmgun yazmış: webeveyn yazmış: ibrahmgun yazmış: Kimse yanlış anlamasın da kendi kurallarımıza kendimiz uymuyoruz arkadaşlar neredeyse tüm grafiker arkadaşlarım özel mesaj yolu tr.gg dışı istek yapmış. Özel mesaj olduğu için ben karışamam tabii fakat buraya yazılması durumunda ben sizden isteme hakkına sahip oluyorum mantıken. Taha yanlış anlamasın tabii ona karşı bir garezim yok fakat adamın elinde şimdi grafik arşivi var
Neredeyse Hepsi diyince ... Yok Mert tartışmıyoruz sıkıntı yok ...
Sen hariç hepsi evet
Ben de hariç hepsi evet abi ______________ • 2014 Bedava-Sitem.com Örnek Siteler Yarışması 18. Örnek Site: Agasu06
• 2014 Bedava-Sitem.com Örnek Siteler Yarışması 14. Örnek Site: FutbolHaberleriniz06
|
|
↑
|
|
|
-
yubo
Acemi Üye
|
24.09.2014, 17:37 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
=> Resmin Boyutu : 468x60
=> Resmin Özellikleri : Transparan,yubo
=> Üstüne Yazılacak Yazılar : yubo ''Sizi izlemeyen arama motoru''
=> Resmin Türü : Banner
=> Resmin Boyutu : 112x550
=> Resmin Özellikleri : Transparan,yubo
=> Üstüne Yazılacak Yazılar : yubo ''Sizi izlemeyen arama motoru''
=> Resmin Türü : Banner |
|
↑
|
|
|
-
oyun-istasyonum
Acemi Üye
|
24.09.2014, 17:38 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
1. İstek =>
=> Resmin Boyutu : 218x105
=> Resmin Özellikleri : Sitemdeki Sarı ve yeşil tonları ön planda olursa sevinirim.
=> Üstüne Yazılacak Yazılar : Oyun İstasyonu
=> Resmin Türü: Site Logosu olacak.
2. İstek =>
=> Resmin Boyutu : 130x180
=> Resmin Özellikleri : Oyun sitesine uygun, canlı ve isimle uygun olabilir.
=> Üstüne Yazılacak Yazılar : Oyun İstasyonu
=> Resmin Türü: Forum Profil Resmi
Yapan ve deneyen arkadaşlara şimdiden teşekkürler. |
|
↑
|
|
|
-
analogfikir
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
24.09.2014, 21:02 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
|
|
↑
|
|
|
-
oyun-istasyonum
Acemi Üye
|
25.09.2014, 14:06 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
@analogfikir
Teşekkür ederim. Kullanacağım |
|
↑
|
|
|
-
AtakanKbk
Acemi Üye
|
27.09.2014, 11:42 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
=> Resmin Boyutu : 125x125
=> Resmin Özellikleri : Sade olsun.. Daha çok kapalı renkler kullanılsın.
=> Üstüne Yazılacak Yazılar : Atakan Kbk (Sadece bu yazsa daha iyi olur.)
=> Resmin Türü / Logo - Banner - Başlık - Resmi. / : Banner olacaktır...
Hem tr.gg için hem de blogger için kullanacağım.. Şimdiden yapan arkadaşlara teşekkürler... |
|
↑
|
|
|
-
agasu06
Uzman Üye
|
27.09.2014, 13:49 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
@AtakanKbk Buyur kardeşim.Renkler sitenin renkleriyle benzer, umarım beğenirsin
=> Sade
Kod: http://i.hizliresim.com/von7Dv.png
=> Gölgeli Yazı
Kod: http://i.hizliresim.com/pYBVAa.png
=> Efektli Yazı
Kod: http://i.hizliresim.com/MlL4Gg.png
=> Efektli Yazı (Koyu)
Kod: http://i.hizliresim.com/pYBV3a.png ______________ • 2014 Bedava-Sitem.com Örnek Siteler Yarışması 18. Örnek Site: Agasu06
• 2014 Bedava-Sitem.com Örnek Siteler Yarışması 14. Örnek Site: FutbolHaberleriniz06
|
|
↑
|
|
|
-
utkumnet
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
27.09.2014, 14:45 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Kolay gelsin
______________ |
|
↑
|
|
|
-
analogfikir
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
27.09.2014, 16:22 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
#AtakanKbk
______________ |
|
↑
|
|
|
-
yubo
Acemi Üye
|
27.09.2014, 18:16 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
@analogfikir
Teşekkürler abi. |
|
↑
|
|
|
-
AtakanKbk
Acemi Üye
|
27.09.2014, 20:08 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Hepinize çok teşekkürler arkadaşlar.. Ellerinize sağlık.. Hepsi ayrı ayrı güzel olmuş.. O yüzden hepsini kullanacağım. |
|
↑
|
|
|
|