Ne Post Kasması Be Zaten Bu Ana Hesabım Değil Yani Sileceğim Bilmeden Konuşma
Eski konulara cevap yazmak post kasmaktır, gerisi beni ilgilendirmez ne yaparsan yap. ______________ • 2014 Bedava-Sitem.com Örnek Siteler Yarışması 18. Örnek Site: Agasu06
• 2014 Bedava-Sitem.com Örnek Siteler Yarışması 14. Örnek Site: FutbolHaberleriniz06
Eski konu diyorsun da benim kullanıcı hesabım silinmediği halde konu eski olmaz.
Konu içerisinde tartışma çıkarmayın,konuyu kapatın.
Oyuna devam edin. ______________
Konu şu ana kadar kilitlenmedi. Onca yetkili gelip baktı ayrıca kilitleselerdi şimdiye kilitlenirdi.
Bir önceki yazdığımı okuyun;
''Tartışma yaratmayın,oyuna devam edin.Konunun dışına da çıkmayın özel bişey olursa at mesaj hallederiz,bu kadar basit.'' hadi eyvallah. ______________
Konu şu ana kadar kilitlenmedi. Onca yetkili gelip baktı ayrıca kilitleselerdi şimdiye kilitlenirdi.
''Tartışma yaratmayın,oyuna devam edin.Konunun dışına da çıkmayın özel bişey olursa at mesaj hallederiz,bu kadar basit.'' hadi eyvallah.
Tamam hayırlısı o zaman abi ______________ • 2014 Bedava-Sitem.com Örnek Siteler Yarışması 18. Örnek Site: Agasu06
• 2014 Bedava-Sitem.com Örnek Siteler Yarışması 14. Örnek Site: FutbolHaberleriniz06
''Tartışma yaratmayın,oyuna devam edin.Konunun dışına da çıkmayın özel bişey olursa at mesaj hallederiz,bu kadar basit.'' hadi eyvallah.
Zaten aktif olan konular kilitleniyor. Agasu06 güzelce açıklamış , oyun başlıkları teknik forum olduğumuzdan yasaklandı , kilitlenmiyorsa kullanıcılara değil moderatörlere yakının .
Kolay gelsin.
Arkadaşlar ne oluyor burada?
Kendi aranızda tartışma çıkartmamanızı rica ediyorum.
Oyun başlıkları ile ilgili linkleri bizlere mesaj atarak bildirirseniz ekip olarak çok seviniriz.
Böylece bu tür kavga veya tartışmalar çıkmamış olur, değil mi?
Uyarıda bulunan arkadaşlarımızın kötü amaçla söylemediğini biliyorum.
Forum üzerinde oyun başlıkları yasaklandı. Hatta bu bölümde ekip adına başlık açmıştık.
Ama bu sizlerin gözlerinden kaçmış olabilir fakat ben bu konuyu daha önceden yine görmüştüm.
Açılan başlığa kilit vurmamamın nedeni konuyu etkinlik olarak görmemdi.
Oyun tarzı başlıklar açmak elbette yasak biliyorsunuz ama buna benzer etkinlik amaçlı başlıklar açabilirsiniz.
Kadircan arkadaşımız "tartışma yaratmayın, oyuna devam edin" demiş. Bu yüzden konuyu kilitliyorum.
İyi forumlar. ______________ - Teknik Destek Personeli
Çerezler küçük bilgi verici metinlerdir, bizim veya iş ortaklarımızın tarayıcınız aracılığıyla size ulaşmamızı sağlar.
Tarayıcınızdaki ayarları değiştirerek istediğiniz zaman çerez kullanımını engelleyebilirsiniz.
Genel Veri Koruma Yönetmeliği ile uyumlu aşağıdaki çerezleri kullanıyoruz:
- Temel çerezler: Web sitesinin tam olarak işlevsel olması için kesinlikle gereklidir.
- Opsiyonel Çerezler: İsteğe bağlı çerezlerdir ve web sitesini geliştirmemize yardımcı olur, ör. sizi kişisel olarak tanımlamadan web sitesindeki kullanım davranışınızın analiz edilmesi gibi.
Gizlilik politikamızdan daha fazla bilgiye ulaşabilirsiniz.