Gerçekten müthiş bir çalışma. Emeğinize sağlık. Bu tür yeniliklere daha doğrusu gözlerimizin farklı çizgiler görmesi gerek diye düşünüyorum. Renkler tasarım en ufak ayrıntısına kadar düşünülmüş. Umarım bu işlerle daha iyi projeler üretir ve belli kazançlar elde edersiniz (: İyi düşünülmüş bir fikir, başarılar dilerim [color=green]@doktordizayn
(Epeydir bir hareketlilik yoktu önceden daha bir aktif görebiliyordum sizi ancak en son bir tasarım değişikliği ve projeler olacağını duyurmuştunuzsonrasında siteniz aynıydı,gerçi baya bir zaman geçti tabi ve sonunda da kapalı gördüm.) ______________
Gerçekten müthiş bir çalışma. Emeğinize sağlık. Bu tür yeniliklere daha doğrusu gözlerimizin farklı çizgiler görmesi gerek diye düşünüyorum. Renkler tasarım en ufak ayrıntısına kadar düşünülmüş. Umarım bu işlerle daha iyi projeler üretir ve belli kazançlar elde edersiniz (: İyi düşünülmüş bir fikir, başarılar dilerim [color=green]@doktordizayn
(Epeydir bir hareketlilik yoktu önceden daha bir aktif görebiliyordum sizi ancak en son bir tasarım değişikliği ve projeler olacağını duyurmuştunuzsonrasında siteniz aynıydı,gerçi baya bir zaman geçti tabi ve sonunda da kapalı gördüm.)
Güzel yorumlarınız için teşekkür ediyorum.
Epeydir yoktum evet, siteyi açmıştım tekrar. Bazı sebepler dolayısıyla kapattım. Ancak tekrar açacağım, içerisinde yer alan bilgilerden kullanıcıların yararlanması gerektiğini düşündük.
Tekrar teşekkürler. ______________ impossible is nothing
Severim... Basimizin üstünde yerin var.. ______________ Dalga geçerim ama kırmam. Ciddiye alırım ama takmam. Çevremde birçok arkadaşım olabilir ama hepsini dostum yapmam, Biz ışıklı cɑddelerin züppe çocuklɑrı değil! Biz ıssız sokɑklɑrın delikɑnlı yürekleriyiz!!! CW
Çerezler küçük bilgi verici metinlerdir, bizim veya iş ortaklarımızın tarayıcınız aracılığıyla size ulaşmamızı sağlar.
Tarayıcınızdaki ayarları değiştirerek istediğiniz zaman çerez kullanımını engelleyebilirsiniz.
Genel Veri Koruma Yönetmeliği ile uyumlu aşağıdaki çerezleri kullanıyoruz:
- Temel çerezler: Web sitesinin tam olarak işlevsel olması için kesinlikle gereklidir.
- Opsiyonel Çerezler: İsteğe bağlı çerezlerdir ve web sitesini geliştirmemize yardımcı olur, ör. sizi kişisel olarak tanımlamadan web sitesindeki kullanım davranışınızın analiz edilmesi gibi.
Gizlilik politikamızdan daha fazla bilgiye ulaşabilirsiniz.