Yazar |
Mesaj |
-
levyeblog
Acemi Üye
|
12.09.2014, 19:46 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
@Webeveyn font benim bilgisayarımdada yüklü değil üstelik evet bende o durumu biliyorum ama benimkisi css kodu ile olduğu için tüm kullanıcıların bilgisayarında çalışıyor.. |
|
↑
|
|
|
-
levyeblog
Acemi Üye
|
13.09.2014, 11:23 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Site Arkaplan teması değiştirildi.
Yorumlarınızı Bekliyorum - Konu Güncel______________ |
|
↑
|
|
|
-
AtakanKbk
Acemi Üye
|
13.09.2014, 11:27 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Sitenin eski arka planını beğenmiyordum.
Bu daha güzel olmuş. Her zaman sade en iyisidir.
Başarılar... |
|
↑
|
|
|
-
levyeblog
Acemi Üye
|
|
↑
|
|
|
-
agasu06
Uzman Üye
|
13.09.2014, 14:23 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Bilmeyenler için güzel bir konu anlatımı olmuş.Şimdiye kadar hep yararlı paylaşımlarda bulundunuz böyle devam etmenizi umarım ______________ • 2014 Bedava-Sitem.com Örnek Siteler Yarışması 18. Örnek Site: Agasu06
• 2014 Bedava-Sitem.com Örnek Siteler Yarışması 14. Örnek Site: FutbolHaberleriniz06
|
|
↑
|
|
|
-
levyeblog
Acemi Üye
|
13.09.2014, 14:29 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
teşekkürler @agasu06 |
|
↑
|
|
|
-
opencore
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
13.09.2014, 14:40 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
bedava sitemin dinamik içeriğe sahip nadir sitelerinden birisin.Umarım siteni daima güncel tutarsın .tasarımın sade başarılı bir tasarım.
arka planı kaldır bence tasarımını bozuyor menülerin fontlarını değiştirmeni öneririm.Siteni tek renk veya uyumlu renklerden yap mesala gri sanırım mavi ile uyumlu olmuyor. grinin tonları olabilir veya siyah .
Menü iconları güzel olmuş.sitene bir adet slider eklemeni tavsiye ederim çünkü girişdeki resimler geç yükleniyor(benim gibi yavaş internete sahip kişilerde görebilmesi için). resimleri slider haline getirirsen site biraz rahatlar . |
|
↑
|
|
|
-
levyeblog
Acemi Üye
|
13.09.2014, 14:52 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
-@opencore yorumların için teşekkür ederim arkaplan şuan geçici olarak bulunmakta.
-Siteye slider eklemeyi düşünmüyorum.
-Resimlerin yavaş yüklenmesinin nedeni .png formatında olması.Bunun için resimlerin .jpg formatıyla yükleyeceğim bu hem hızlandırır hem de resimlerin boyutunu düşürür.
-Menü fontlarını zaten değiştirmeyi düşünüyorum onları da en yakın zaman da halledicem.
|
|
↑
|
|
|
-
agasu06
Uzman Üye
|
13.09.2014, 15:04 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Kardeşim üst menüde Ana sayfa vs. şeylerin üzerine gelince renkten dolayı okunmuyor onun rengini değiştirirsen daha iyi olabilir bence, tekrardan başarılar.. ______________ • 2014 Bedava-Sitem.com Örnek Siteler Yarışması 18. Örnek Site: Agasu06
• 2014 Bedava-Sitem.com Örnek Siteler Yarışması 14. Örnek Site: FutbolHaberleriniz06
|
|
↑
|
|
|
-
webeveyn
Uzman Üye
Konum: 2015'te açıklanan örnek siteler yarışması 2. si . (Buradayız : hkirsan.com )
|
13.09.2014, 15:12 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Eski arkaplanlar daha iyiydi bence ... ______________
|
|
↑
|
|
|
-
levyeblog
Acemi Üye
|
13.09.2014, 15:21 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
@agasu06 artık görünür durumda
@webeveyn arkaplan temaları siteyi karışık gösteriyordu o yüzden değiştirdim.______________ |
|
↑
|
|
|
-
hit-adresiniz
Acemi Üye
|
13.09.2014, 18:29 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Başarılar Dostum . Güzel Paylaşımlar Yapıyorsun Böyle Devam Et ______________ |
|
↑
|
|
|
-
levyeblog
Acemi Üye
|
14.09.2014, 05:45 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Teşekkürler @hit-adresiniz______________ |
|
↑
|
|
|
-
levyeblog
Acemi Üye
|
18.09.2014, 10:59 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Merhabalar üniversite sınavına hazırlandığımdan dolayı haftada sadece 3 konu paylaşmayı düşünüyorum..Hayırlısı ile İTÜ Bilgisayar düşünüyorum..Bu arada sınava hazırlananlara başarılar ______________ |
|
↑
|
|
|
-
hit-adresiniz
Acemi Üye
|
18.09.2014, 16:42 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
levyeblog yazmış: Merhabalar üniversite sınavına hazırlandığımdan dolayı haftada sadece 3 konu paylaşmayı düşünüyorum..Hayırlısı ile İTÜ Bilgisayar düşünüyorum..Bu arada sınava hazırlananlara başarılar
Sınavda Şimdiden Başarılar Dostum ______________ |
|
↑
|
|
|
|