Yazar |
Mesaj |
-
oyunusevengelsin
Aktif Üye
|
12.09.2014, 15:06 (UTC) Mesaj konusu: .·•OyunuSevenGelsin•·..·•Tekrar Yayın |
|
|
En son oyunusevengelsin tarafından 05.05.2015 18:39:54 tarihinde değiştirildi, toplam 1 kere değiştirildi
|
|
↑
|
|
|
-
AtakanKbk
Acemi Üye
|
12.09.2014, 15:09 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Siteyi çok beğendim. Başarılar... |
|
↑
|
|
|
-
oyunusevengelsin
Aktif Üye
|
12.09.2014, 15:09 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
AtakanKbk yazmış: Siteyi çok beğendim. Başarılar...
Teşekkürler ______________ |
|
↑
|
|
|
-
ibrahmgun
Uzman Üye
|
12.09.2014, 15:15 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Siteye her girdiğimizde kuralları mı kabul edicez
Tasarım çok güzel başarılar |
|
↑
|
|
|
-
agasu06
Uzman Üye
|
12.09.2014, 15:17 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Siteni çok beğeniyorum kardeşim bence Bedava-Sitem'in en iyi oyun sitesi ______________ • 2014 Bedava-Sitem.com Örnek Siteler Yarışması 18. Örnek Site: Agasu06
• 2014 Bedava-Sitem.com Örnek Siteler Yarışması 14. Örnek Site: FutbolHaberleriniz06
|
|
↑
|
|
|
-
nirvanabrowser
Acemi Üye
|
12.09.2014, 16:45 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
agasu06 yazmış: Siteni çok beğeniyorum kardeşim bence Bedava-Sitem'in en iyi oyun sitesi
Oyun Oynamak İçin El Ele, Dunk Oyun, OyunAdo GamesKrak tan sonra bence :seytan: hihih |
|
↑
|
|
|
-
ibrahmgun
Uzman Üye
|
12.09.2014, 16:54 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
nirvanabrowser yazmış: agasu06 yazmış: Siteni çok beğeniyorum kardeşim bence Bedava-Sitem'in en iyi oyun sitesi
Oyun Oynamak İçin El Ele, Dunk Oyun, OyunAdo GamesKrak tan sonra bence :seytan: hihih
Sen tartışmaya çıkarmaya geldin buraya Adam bence demiş , sana düşer mi onun düşüncesini yargılamak , hareketlerine dikkat et. Burası teknik destek forumu buranın bir ciddiyeti var |
|
↑
|
|
|
-
oyunusevengelsin
Aktif Üye
|
12.09.2014, 17:51 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
ibrahmgun yazmış: Siteye her girdiğimizde kuralları mı kabul edicez
Tasarım çok güzel başarılar
Teşekkürler Kurallar Kalktı______________ |
|
↑
|
|
|
-
oyunusevengelsin
Aktif Üye
|
12.09.2014, 17:52 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
agasu06 yazmış: Siteni çok beğeniyorum kardeşim bence Bedava-Sitem'in en iyi oyun sitesi
Teşekkürler Sağolun ______________ |
|
↑
|
|
|
-
agasu06
Uzman Üye
|
12.09.2014, 17:53 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
ibrahmgun yazmış: nirvanabrowser yazmış: agasu06 yazmış: Siteni çok beğeniyorum kardeşim bence Bedava-Sitem'in en iyi oyun sitesi
Oyun Oynamak İçin El Ele, Dunk Oyun, OyunAdo GamesKrak tan sonra bence :seytan: hihih
Sen tartışmaya çıkarmaya geldin buraya Adam bence demiş , sana düşer mi onun düşüncesini yargılamak , hareketlerine dikkat et. Burası teknik destek forumu buranın bir ciddiyeti var
İbrahim abiye katılıyorum en yakın vakitte göz doktoruna gitmeni tavsiye ederim ______________ • 2014 Bedava-Sitem.com Örnek Siteler Yarışması 18. Örnek Site: Agasu06
• 2014 Bedava-Sitem.com Örnek Siteler Yarışması 14. Örnek Site: FutbolHaberleriniz06
|
|
↑
|
|
|
-
oyunusevengelsin
Aktif Üye
|
12.09.2014, 17:55 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Tmm Tartışma Çıkarmayalım Arkadaşlar Herkes Herkesin Yorumuna Saygı Dursun Lütfen ______________ |
|
↑
|
|
|
-
oyunusevengelsin
Aktif Üye
|
12.09.2014, 18:00 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Arkadaşlar Yorumlarınız Benim İçin Değerli İyi Veya Kötü Yorum Yapalım ______________ |
|
↑
|
|
|
-
agasu06
Uzman Üye
|
12.09.2014, 18:05 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Kardeşim siten güzel ama birkaç önerim var:
*Logonu değiştirtirebilirsin.
*Logonun yanındaki reklamı kaldır çok göz yoruyor
*Sağdaki webme reklamını biraz aşağı alabilirsin
Bunlar haricinde başarılarının devamını dilerim tekrardan ______________ • 2014 Bedava-Sitem.com Örnek Siteler Yarışması 18. Örnek Site: Agasu06
|
|
↑
|
|
|
-
oyunusevengelsin
Aktif Üye
|
12.09.2014, 18:07 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
agasu06 yazmış: Kardeşim siten güzel ama birkaç önerim var:
*Logonu değiştirtirebilirsin.
*Logonun yanındaki reklamı kaldır çok göz yoruyor
*Sağdaki webme reklamını biraz aşağı alabilirsin
Bunlar haricinde başarılarının devamını dilerim tekrardan
*Logo Kısa Zamanda Değiştiricem
*Reklamıda Boyutunu Değiştirebilirim
Tekrardan Teşekkürler ______________ |
|
↑
|
|
|
-
nirvanabrowser
Acemi Üye
|
14.09.2014, 09:59 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
ibrahmgun yazmış: nirvanabrowser yazmış: agasu06 yazmış: Siteni çok beğeniyorum kardeşim bence Bedava-Sitem'in en iyi oyun sitesi
Sen tartışmaya çıkarmaya geldin buraya Adam bence demiş , sana düşer mi onun düşüncesini yargılamak , hareketlerine dikkat et. Burası teknik destek forumu buranın bir ciddiyeti var
Farkettiysen bende bence dedim! artık benim yazdığım şeylere cevap verme muhattap olmak istemiyorum |
|
↑
|
|
|
|