Forum'da ara:
Ara

Yazar Mesaj
Mesaj31.08.2014, 14:53 (UTC)    
Mesaj konusu:

agasu06 yazmış:
Düzelmiş abi bu arada yeni paylaşımlarını takip etmeye devam ediyorum başarılar dilerim..

Teşekkürler Wink
Mesaj31.08.2014, 14:54 (UTC)    
Mesaj konusu:

derincizgi yazmış:
Tartışmasız BS ailesinin zirvesinde duran bir kaç siteden biri.

Teşekkürler
Mesaj04.09.2014, 15:34 (UTC)    
Mesaj konusu:

Görüş ve önerilerinizi bekliyorum...
Mesaj04.09.2014, 16:11 (UTC)    
Mesaj konusu:

Başarılaaaaaar mod'uuuuuuum

Öyle bir siteki her an olumlu yorum gelmesi laızm başlığınıza Smile
Mesaj04.09.2014, 20:21 (UTC)    
Mesaj konusu:

blue-turk yazmış:
Başarılaaaaaar mod'uuuuuuum

Öyle bir siteki her an olumlu yorum gelmesi laızm başlığınıza Smile

Teşşeeekkkküüürrrlllleeeeerrr Smile
Mesaj05.09.2014, 13:02 (UTC)    
Mesaj konusu:

Başarılar Mod'um Siteniz Gerçekten Çok Güzel

Tasarım : ★★★★★
İçerik : ★★★★★
Renk Uyumu : ★★★★★
Genel Değerlendirme : ★★★★★

Arrow İyilik Yapalım
Mesaj08.09.2014, 15:55 (UTC)    
Mesaj konusu:

webmasterbs yazmış:
Başarılar Mod'um Siteniz Gerçekten Çok Güzel

Tasarım : ★★★★★
İçerik : ★★★★★
Renk Uyumu : ★★★★★
Genel Değerlendirme : ★★★★★

Teşekkürler Wink
Mesaj10.09.2014, 10:16 (UTC)    
Mesaj konusu: Başarılar!:. :D

Başarılar!:. Very Happy

E-mail:
index( at )vosa.esy.es
index( at )vosa.url.ph
Mesaj10.09.2014, 12:54 (UTC)    
Mesaj konusu:

Merhaba, Size her zaman yorum yapmak istemişimdir. Ancak hep çekinmişimdir. Ama bu sefer karar aldım yorumumu yapıyorum. Yorumumda ve sorularımda hiç bir kötü niyet yoktur. Sadece eleştiridir.
Bedava Sitem'de ne zaman "Cry Engine 3 Bedava Sitem'in en iyi sitesi bence" diyen kullanıcılarını görünce kendime hep şu soruyu sordum.
Tasarımın güzel olması yetiyor mu? Öncelikle gerçekten güzel bir siteniz var.
Ama ben şöyle bir söze başlayayım.
Sitenizin ismi CryEngine3 ama Cry Engine ile ilgili hiç bir haber veya başka bir şey "ders,makale" görmedim. Crysis serisinden bazı şeyler görüyorum. Ancak CryEngine sadece bu oyunu yapmadı. Bir yığın oyunu olmasa bile Xbox One'a çok güzel oyun çıkardı. Peki bunlar neden sitede yok. Ya da Cry Engine 3 artık Steam'da kiralık olarak satın aldığımızda sadece kullanabiliyorsun bunlar hakkında niye bilgilendirme yok? Geçen ay Crytek firması çöküş yaşadığını söylentileri vardı. Ancak hepsi bir yalanmış. Warface oyunu için kendilerini geliştiriyormuş , e peki ben bunları CryEngine3.tr.gg'den öğrenmek yerine neden başka sitelerden öğreniyorum? Tamam sitenin tasarımı Crysis oyun menüsü gibi. "Sanki bir oyunu açmışım gibi oluyor.Ve bu güzel bir şey." Evet Evet , Tasarım gerçekten takdiri hak ediyor. Ancak içerik uyuşmuyor. Ha varsa da ben göremedim. Ve buda yöneticinin suçu değil mi? Çünkü yönetici o kadar karışık bir tasarım yaparsa ziyaretçi ne yapsın öyle değil mi? Her neyse siteyi çok beğeniyorum. Ancak bu sorulara cevap bekliyorum. Belki siteyi güncellemeyi bırakmışsındır. Bilmiyorum. Ancak bu sorularıma ve sizin görüşlerinizi bekliyorum.
Unutmayın: Burada ne bir kötü niyet , nede bir aşağılama vardır. Wink
Mesaj11.09.2014, 20:07 (UTC)    
Mesaj konusu:

AtaPcGame yazmış:
Merhaba, Size her zaman yorum yapmak istemişimdir. Ancak hep çekinmişimdir. Ama bu sefer karar aldım yorumumu yapıyorum. Yorumumda ve sorularımda hiç bir kötü niyet yoktur. Sadece eleştiridir.
Bedava Sitem'de ne zaman "Cry Engine 3 Bedava Sitem'in en iyi sitesi bence" diyen kullanıcılarını görünce kendime hep şu soruyu sordum.
Tasarımın güzel olması yetiyor mu? Öncelikle gerçekten güzel bir siteniz var.
Ama ben şöyle bir söze başlayayım.
Sitenizin ismi CryEngine3 ama Cry Engine ile ilgili hiç bir haber veya başka bir şey "ders,makale" görmedim. Crysis serisinden bazı şeyler görüyorum. Ancak CryEngine sadece bu oyunu yapmadı. Bir yığın oyunu olmasa bile Xbox One'a çok güzel oyun çıkardı. Peki bunlar neden sitede yok. Ya da Cry Engine 3 artık Steam'da kiralık olarak satın aldığımızda sadece kullanabiliyorsun bunlar hakkında niye bilgilendirme yok? Geçen ay Crytek firması çöküş yaşadığını söylentileri vardı. Ancak hepsi bir yalanmış. Warface oyunu için kendilerini geliştiriyormuş , e peki ben bunları CryEngine3.tr.gg'den öğrenmek yerine neden başka sitelerden öğreniyorum? Tamam sitenin tasarımı Crysis oyun menüsü gibi. "Sanki bir oyunu açmışım gibi oluyor.Ve bu güzel bir şey." Evet Evet , Tasarım gerçekten takdiri hak ediyor. Ancak içerik uyuşmuyor. Ha varsa da ben göremedim. Ve buda yöneticinin suçu değil mi? Çünkü yönetici o kadar karışık bir tasarım yaparsa ziyaretçi ne yapsın öyle değil mi? Her neyse siteyi çok beğeniyorum. Ancak bu sorulara cevap bekliyorum. Belki siteyi güncellemeyi bırakmışsındır. Bilmiyorum. Ancak bu sorularıma ve sizin görüşlerinizi bekliyorum.
Unutmayın: Burada ne bir kötü niyet , nede bir aşağılama vardır. Wink

Çekinecek bir durum yok. Sorman gâyet normal.

İlgilenenler için içerik hazırlanıyor. Fakat hazırlanmış olan içerikleri sadece kendi elemanlarımız ki bu elemanlar Matrix Sanal Ordusu bünyesinde bulunuyor. Bu ordu bünyesinde bulunan üyeler kendi yakın arkadaşlarım ve aynı okulda olduğum kişilerden meydana geliyor. Şimdi tasarım değil içerik yönüyle ilgili bir çalışma başlattım. Bunda C tabanlı yazılımların anlatılması ve bir sürü döküman var. Şimdi CryEngine3'ün grafik yönüyle ilgilenilecekse anlatımlar zaten birhâyli mevcut. Ben bunu istemiyorum. Benim üyelerim farklı şeyler yapacak potansiyel var. Yazılım biliyorlar. Fakat bu kadar arşivi yüklediğim ve bütün emeğimi anlattığım şeyi hangi ortama sığdırayım ?

Dediğim gibi ve her zaman söylüyorum. Bu site hobi amaçlıdır ve öyle kalmanın ötesine gitmeyecek. Sadece gönül eğlendiriyorum.

Ciddiye alınacak hususlar sağlam tabanlı bir web sitesinde yer alacak. Burası bedava-sitem ve hobi amaçlı buradayım. Örneğin: hobi amaçlı bahçe yapılır ama hobi amaçlı çim ekilmez. Çim gönül eğlendirmek için sulandıkça biçilir. Demek istediğimi anlamışsındır.

Zeka avı mı var diyeceksin ? Evet zeki kişiyi kaçırmam.
Mesaj11.09.2014, 20:50 (UTC)    
Mesaj konusu:

Cevap için teşekkürler.
Ben sormuştum. Başarılar.
Mesaj19.09.2014, 15:49 (UTC)    
Mesaj konusu:

AtakanKbk yazmış:
Cevap için teşekkürler.
Ben sormuştum. Başarılar.

Rica ederim.
Mesaj19.09.2014, 15:49 (UTC)    
Mesaj konusu: