Yazar |
Mesaj |
-
ibrahmgun
Uzman Üye
|
01.09.2014, 20:26 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Yok teşekkürler parayla temam almam. Alacak olsam EccePureyi alırım. SEO uyum vs. ayarları tam olan bir temadan bahsediyorum , temayı buldum zaten |
|
↑
|
|
|
-
blue-turk
Uzman Üye
|
01.09.2014, 20:37 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Baya hızlısınız |
|
↑
|
|
|
-
ibrahmgun
Uzman Üye
|
01.09.2014, 20:43 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Bir şey daha eklemek istiyorum yazılarınızı özgün içerik kapsamında paylaşmanızı öneririm web-merkezinden kopyaladığınız için size hırsız muamelesi yapacaktır google. Sonra sandboxa düşmeyin. |
|
↑
|
|
|
-
bilgindizayn
Acemi Üye
|
01.09.2014, 21:00 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Öncelike Değerli Yorumlarınız İçin Hepinize Teşekkür Ederim
İbrahmGun Tasarımın Admin Paneli VS Hepsi Var + Full Seo Uyumlu Zaten
Ayrıca Bu Eklemeler Sadece Başlangıç İlerde Kendi Yazılarım Olacaktır______________ http://bilgindizayn.tr.gg/ |
|
↑
|
|
|
-
bilgindizayn
Acemi Üye
|
|
↑
|
|
|
-
agasu06
Uzman Üye
|
02.09.2014, 13:28 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Başarılar dilerdim siteniz çok güzel.______________ • 2014 Bedava-Sitem.com Örnek Siteler Yarışması 18. Örnek Site: Agasu06
• 2014 Bedava-Sitem.com Örnek Siteler Yarışması 14. Örnek Site: FutbolHaberleriniz06
|
|
↑
|
|
|
-
bilgindizayn
Acemi Üye
|
02.09.2014, 16:50 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
agasu06 yazmış: Başarılar dilerdim siteniz çok güzel.
Yorumunuz İçin Teşekkür Ederim Sizede Başarılar ______________ http://bilgindizayn.tr.gg/ |
|
↑
|
|
|
-
turkseo
Aktif Üye
|
02.09.2014, 16:56 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
YAN HESAPLARIMIZ BİRBİRİNE BAĞLANDI !
TURKSEO.TR.GG
TASARIMARSIVIBS.TR.GG
BILGINDIZAYN.TR.GG ______________ SEO Nedir ?
Seo İngilizce kökenli bir kelimenin kısa yazılımıdır. Açılımı SEO = Search Engine Optimization'dur. Türkçeleştirilmiş haliyle, arama motoru optimizasyonu demektir. |
|
↑
|
|
|
-
turkseo
Aktif Üye
|
02.09.2014, 17:02 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
GELİŞMELER
Sağ Blok'a Oklar Eklendi ______________ SEO Nedir ?
Seo İngilizce kökenli bir kelimenin kısa yazılımıdır. Açılımı SEO = Search Engine Optimization'dur. Türkçeleştirilmiş haliyle, arama motoru optimizasyonu demektir. |
|
↑
|
|
|
-
turkseo
Aktif Üye
|
03.09.2014, 20:37 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Sitemizi Alexa'ya Duyurduk !
Şuanda 12 Milyon'uncu Sitemizizin Alexa Sırasını 1 Milyonlara Düşürmeyi Planlıyoruz ______________ SEO Nedir ?
|
↑
|
|
|
-
turkseo
Aktif Üye
|
15.09.2014, 13:44 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
BAŞLIK GÜNCEL ______________ SEO Nedir ?
|
↑
|
|
|
|