Yazar |
Mesaj |
-
agasu06
Uzman Üye
|
27.08.2014, 17:08 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
IP takip sayacı bir işine yaramıyor ise önceki halini tercih ederdim.Ancak kullanışlı ve işine yarayan bir şey ise bu halini kullan derim abi.Önceki hali daha güzel duruyordu bence şimdi biraz boş gibi geldi gözüme.______________ • 2014 Bedava-Sitem.com Örnek Siteler Yarışması 18. Örnek Site: Agasu06
• 2014 Bedava-Sitem.com Örnek Siteler Yarışması 14. Örnek Site: FutbolHaberleriniz06
|
|
↑
|
|
|
-
blue-turk
Uzman Üye
|
27.08.2014, 17:13 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Matrix Code
Son taraflarında saniye sürdürüyor.Ama anlamadım |
|
↑
|
|
|
-
cryengine3
Uzman Üye
|
27.08.2014, 17:24 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
agasu06 yazmış: IP takip sayacı bir işine yaramıyor ise önceki halini tercih ederdim.Ancak kullanışlı ve işine yarayan bir şey ise bu halini kullan derim abi.Önceki hali daha güzel duruyordu bence şimdi biraz boş gibi geldi gözüme.
Şimdi bir çözüm aklıma geldi Alper onu deniyorum |
|
↑
|
|
|
-
700pixel
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
27.08.2014, 17:29 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Modum ben senin siteden hiç bişey anlamıyorum ya Grafik ve düzenlemeler harika ama bu matrix dediğin nedir odalar felan var mesela sitenizin tanımını bi yapar mısınız ______________ |
|
↑
|
|
|
-
agasu06
Uzman Üye
|
27.08.2014, 17:31 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
cryengine3 yazmış: agasu06 yazmış: IP takip sayacı bir işine yaramıyor ise önceki halini tercih ederdim.Ancak kullanışlı ve işine yarayan bir şey ise bu halini kullan derim abi.Önceki hali daha güzel duruyordu bence şimdi biraz boş gibi geldi gözüme.
Şimdi bir çözüm aklıma geldi Alper onu deniyorum
Tamam abi beklemedeyim ______________ • 2014 Bedava-Sitem.com Örnek Siteler Yarışması 18. Örnek Site: Agasu06
• 2014 Bedava-Sitem.com Örnek Siteler Yarışması 14. Örnek Site: FutbolHaberleriniz06
|
|
↑
|
|
|
-
blue-turk
Uzman Üye
|
27.08.2014, 17:39 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Benim hala aklım seri numarasında şuan araştırıyorum.15 dk'dadır sitenizdeyim yani |
|
↑
|
|
|
-
cryengine3
Uzman Üye
|
27.08.2014, 17:48 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
blue-turk yazmış: Matrix Code
Son taraflarında saniye sürdürüyor.Ama anlamadım
O kısım üye olmak isteyenler içindi. Siz eğer çözümünü özelden acaba bu mu diye fikirlerinizi söyleyebilirsiniz. |
|
↑
|
|
|
-
cryengine3
Uzman Üye
|
27.08.2014, 17:50 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
700pixel yazmış: Modum ben senin siteden hiç bişey anlamıyorum ya Grafik ve düzenlemeler harika ama bu matrix dediğin nedir odalar felan var mesela sitenizin tanımını bi yapar mısınız
Odalar Crysis klanı için. Uzuun bir zamandır Crysis klanım var. |
|
↑
|
|
|
-
cryengine3
Uzman Üye
|
27.08.2014, 18:26 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
İşte yeni yumuşak aydınlanma efekti.
|
|
↑
|
|
|
-
cryengine3
Uzman Üye
|
28.08.2014, 16:16 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Fare üzerine gelince konteynırdaki parlamanın yanısıra aşağı doğru bir animasyon eklenmişti. Bu animasyonda fareyi bozacak bir bug vardır. Giderdim. Şuan farede siz bir sorun görüyor musunuz ? |
|
↑
|
|
|
-
agasu06
Uzman Üye
|
28.08.2014, 18:04 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Abi bende farenin efekti yok.Yani özelleştirdiğin fare şekli yeşil olan yok standart fare imleci var.Onun harici efekt çok güzel ______________ • 2014 Bedava-Sitem.com Örnek Siteler Yarışması 18. Örnek Site: Agasu06
|
|
↑
|
|
|
-
cryengine3
Uzman Üye
|
29.08.2014, 16:09 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
agasu06 yazmış: Abi bende farenin efekti yok.Yani özelleştirdiğin fare şekli yeşil olan yok standart fare imleci var.Onun harici efekt çok güzel
İmleci upload ettiğim site bazen kafasına göre takılıyor sanırım ondan |
|
↑
|
|
|
-
cryengine3
Uzman Üye
|
29.08.2014, 18:21 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
|
|
↑
|
|
|
-
agasu06
Uzman Üye
|
29.08.2014, 19:05 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Düzelmiş abi bu arada yeni paylaşımlarını takip etmeye devam ediyorum başarılar dilerim..______________ • 2014 Bedava-Sitem.com Örnek Siteler Yarışması 18. Örnek Site: Agasu06
|
|
↑
|
|
|
-
derincizgi
Acemi Üye
|
30.08.2014, 00:07 (UTC) Mesaj konusu: |
|