Resmin Boyutu : Boyut istek için ilgilenicek ilgili grafiker arkadaşımıza kalmış..
Resmin Özellikleri : Üzerinde yazılacak yazılar Aktif Dost yazıcak.. Ama A ve D harflerine uygun bir şey tasarlanmızı istiyorum.. Ve bu tasarlamış olduğunuz simgeyi logoda kullanmanızı istiyorum.. Size ve farkınıza ilginize güveniyorum.. Profesyonel ve sade bir çalışma bekliyorum.. İlgilenen grafiker arkadaşımıza şimdiden teşekkür ederim...
Resmin Boyutu : Boyut istek için ilgilenicek ilgili grafiker arkadaşımıza kalmış..
Resmin Özellikleri : Üzerinde yazılacak yazılar Aktif Dost yazıcak.. Ama A ve D harflerine uygun bir şey tasarlanmızı istiyorum.. Ve bu tasarlamış olduğunuz simgeyi logoda kullanmanızı istiyorum.. Size ve farkınıza ilginize güveniyorum.. Profesyonel ve sade bir çalışma bekliyorum.. İlgilenen grafiker arkadaşımıza şimdiden teşekkür ederim...
Üstüne Yazılacak Yazılar : Aktif Dost
Resmin Türü : Logo
Bu biraz canlı oldu,sade istiyormuşsun bir de bunu yaptım daha sade gözüküyor
Bu iki çalışmayı gerçekten çok beğendim..
Güzel olmuşlar, animewave & agasu06 her ikinizede teşekkür ederim..
İşinizin hakkını vermeniz ve ilginiz gerçekten hoşuma gidiyor.. ______________
İşinizin hakkını vermeniz ve ilginiz gerçekten hoşuma gidiyor..
İşinizin hakkını vermeniz ve ilginiz gerçekten hoşuma gidiyor..
Güle güle kullan Aykut abi, görevimiz.. ______________ • 2014 Bedava-Sitem.com Örnek Siteler Yarışması 18. Örnek Site: Agasu06
• 2014 Bedava-Sitem.com Örnek Siteler Yarışması 14. Örnek Site: FutbolHaberleriniz06
=> Resmin Boyutu : 125*250
=> Resmin Özellikleri : Tasarıma uygun olsun
=> Üstüne Yazılacak Yazılar :
Üst Tarafa:Açlık Oyunları
En altada : TheHungerGames1.tr.gg
Çerezler küçük bilgi verici metinlerdir, bizim veya iş ortaklarımızın tarayıcınız aracılığıyla size ulaşmamızı sağlar.
Tarayıcınızdaki ayarları değiştirerek istediğiniz zaman çerez kullanımını engelleyebilirsiniz.
Genel Veri Koruma Yönetmeliği ile uyumlu aşağıdaki çerezleri kullanıyoruz:
- Temel çerezler: Web sitesinin tam olarak işlevsel olması için kesinlikle gereklidir.
- Opsiyonel Çerezler: İsteğe bağlı çerezlerdir ve web sitesini geliştirmemize yardımcı olur, ör. sizi kişisel olarak tanımlamadan web sitesindeki kullanım davranışınızın analiz edilmesi gibi.
Gizlilik politikamızdan daha fazla bilgiye ulaşabilirsiniz.