Bir video sitesinde neler olmalı önerilerinizi bekliyorum
Aslında insanlar ile röportaj yaparak ve sitenizde bunu yayınlasanız gerçekten çok iyi olurdu.
Gerçekten web siteniz bu şekilde ne azından bayağı bir ilgi görür diye düşündüm açıkçası ama bu zor ama cidden güzel olurdu.
Yinede bir düşünmeniz gerektiğini belirteyim, vaktiniz olursa ilgi duyabilirseniz zevk alırsanız, keyif alabilirseniz, zaten ilginizi çeker.
Fakat yinede kendi tercihiniz siteniz böylede çok güzel ve harika görünüyor, sizin bilebileceğiniz bir iş diyebilirim. ______________
Fotoğraf çekmek bence. Anı yakalamak dediğimiz bir format var sonuçta. Aynı işi videodan görüntü alarakta yapabiliriz fakat fotoğrafın hissiyatını vermez . Sitenize gelince süper bir proje , dergilerde olduğu fotoğraflıYORUM , Berceste gibi güzel şeyler de eklerseniz gayet ilgi çeker kanımca.
Başarılar ..
Çerezler küçük bilgi verici metinlerdir, bizim veya iş ortaklarımızın tarayıcınız aracılığıyla size ulaşmamızı sağlar.
Tarayıcınızdaki ayarları değiştirerek istediğiniz zaman çerez kullanımını engelleyebilirsiniz.
Genel Veri Koruma Yönetmeliği ile uyumlu aşağıdaki çerezleri kullanıyoruz:
- Temel çerezler: Web sitesinin tam olarak işlevsel olması için kesinlikle gereklidir.
- Opsiyonel Çerezler: İsteğe bağlı çerezlerdir ve web sitesini geliştirmemize yardımcı olur, ör. sizi kişisel olarak tanımlamadan web sitesindeki kullanım davranışınızın analiz edilmesi gibi.
Gizlilik politikamızdan daha fazla bilgiye ulaşabilirsiniz.