Forum'da ara:
Ara

Yazar Mesaj
Mesaj21.08.2014, 12:52 (UTC)    
Mesaj konusu:

nirvanaforum yazmış:
Yanılıyorsun! Birde Forumun Olcak Kanka Very Happy Öyle Değil. Konu Hep En üstte Kalıyor! Önemli Konuları Sabitliyorum!
Bu Konuyu Uzatmayınız..

Tamam İşte Zor Değil ! Basit CSS Kodlarıyla Yapılabilir ! Madem İmkansız Birşey Sen Nasıl Yapıyorsun Neutral
Mesaj21.08.2014, 13:47 (UTC)    
Mesaj konusu:

turkseo yazmış:
nirvanaforum yazmış:
Yanılıyorsun! Birde Forumun Olcak Kanka Very Happy Öyle Değil. Konu Hep En üstte Kalıyor! Önemli Konuları Sabitliyorum!
Bu Konuyu Uzatmayınız..

Tamam İşte Zor Değil ! Basit CSS Kodlarıyla Yapılabilir ! Madem İmkansız Birşey Sen Nasıl Yapıyorsun Neutral

Yapılabilir. Hiçbirşey İmkansız Değil. Çok Zor! Kendi Kodladığım Bir Kod. BS'de Daha Önce Yapanda yok!
Mesaj21.08.2014, 16:28 (UTC)    
Mesaj konusu: ...

Siten Çok Güzell Smile
Mesaj21.08.2014, 16:40 (UTC)    
Mesaj konusu: Re: ...

Radio-Fenomenn yazmış:
Siten Çok Güzell Smile

Teşekkürler Captain
Mesaj22.08.2014, 15:27 (UTC)    
Mesaj konusu:

Forumu biraz daha genişletirsen süper olacaktır diye düşünüyorum. Emeklerine sağlık Smile
Mesaj22.08.2014, 17:24 (UTC)    
Mesaj konusu:

derincizgi yazmış:
Forumu biraz daha genişletirsen süper olacaktır diye düşünüyorum. Emeklerine sağlık Smile

Teşekkürler,
Ben Genişletmek Yerine Ziyaretçilerin İstediği Boyutta Açabilmesi İçin Bişey Düşünüyorum.
hani şu textarea lar varya aynı onn gibi isteyince büyütüyosun
Mesaj22.08.2014, 17:54 (UTC)    
Mesaj konusu:

nirvanaforum yazmış:
derincizgi yazmış:

Teşekkürler,
Ben Genişletmek Yerine Ziyaretçilerin İstediği Boyutta Açabilmesi İçin Bişey Düşünüyorum.

Yapabilirsen çok çok güzel olur. Nasıl yapılır bununla ilgili bir bilgim yok, ancak fikir çok iyi.
Mesaj23.08.2014, 13:38 (UTC)    
Mesaj konusu:

derincizgi yazmış:
nirvanaforum yazmış:
derincizgi yazmış:

Teşekkürler,

Yapabilirsen çok çok güzel olur. Nasıl yapılır bununla ilgili bir bilgim yok, ancak fikir çok iyi.

Teşekkürler
Mesaj23.08.2014, 14:18 (UTC)    
Mesaj konusu:

Forum tasarımını değiştirebilirsin ... Bu arada konu sbaitlemeye gelince zor değil , bir kaç css kodu ile tamamdır ... Bu arada Bedava-Sitem'de yapılamıyor demişsin ama sen nasıl yapıyorsun kuşkusu içimde Shocked ... Ama şurda haklısın benim de bildiğim bs'de daha önce yapan yok ... Forum kategorilerinin başının iconunu gif yapmak yerine kaliteli bir şey tasarlayabilirsin ... Ziyaretçinin istediği genişliğe gelince umarım yaparsın ... Şahsen başarılı bir forum , başarılar kardeşim Smile

Mesaj23.08.2014, 14:24 (UTC)    
Mesaj konusu:

Flood için çok çok özür dilerim değinmek istediğim bir husus daha var ... Postbitde bulunan AIM YIM ve diğer Logolar çok gereksiz ve bir işlevi yok sadece resim . Birde mesela adminin postbitinde kurucu rankı var profil üstünde , grafiker rankı ise altında .. Onlar alt alta olsa iyi olur .

Mesaj23.08.2014, 18:14 (UTC)    
Mesaj konusu: Öncelikle Teşekkürler

Öncelikle Yorumunuz İçin Teşekkürler. Genişliği Ayarlayacağım, Rütbeleri O Şekilde Yaptım Ama Ayarlayabilirim. Ama Şuan Yoğunum 1 Haftaya Ayarlayacağım.
Mesaj25.08.2014, 14:05 (UTC)    
Mesaj konusu:

bana başlık sabitlemeyimi ögretiyosun ? Smile
biliyorum tabi ben sadece hep sabit durmaz sadece resmini eklersin dedim ama bir iki kodla oda olur kapiş ?
Mesaj25.08.2014, 21:47 (UTC)    
Mesaj konusu:

Başlığınıza hakarette bulunan kullanıcının attığı mesaj silinmiştir.
Değerli üyemizi sahipsiz sanmayın, burada kardeş gibi geçinen ve efendi takılan herkesin bizler arkasındayız.
Hiç bir kullanıcımızı ezmeye veya onur kırıcı laflar söz edenlere ezdirmeyiz.

Ve ezdirmeyeceğiz.
Bunu böyle bilmenizi istiyorum.
Başarılar dilerim.

- Teknik Destek Personeli
Mesaj10.09.2014, 16:06 (UTC)    
Mesaj konusu:

Teşekkürler @Aktif-Dost
Mesaj10.09.2014, 16:07 (UTC)    
Mesaj konusu:

porttakal-forum yazmış:
bana başlık sabitlemeyimi ögretiyosun ? Smile
biliyorum tabi ben sadece hep sabit durmaz sadece resmini eklersin dedim ama bir iki kodla oda olur kapiş ?

Yav Bırak Kanka Ya Asla CSS Kodla Hep En Üstte Yapamazsın! Zaten Onun İçin Arşiv Ekledim Very Happy
Önceki mesajları göster: