Yanılıyorsun! Birde Forumun Olcak Kanka Öyle Değil. Konu Hep En üstte Kalıyor! Önemli Konuları Sabitliyorum!
Bu Konuyu Uzatmayınız..
Tamam İşte Zor Değil ! Basit CSS Kodlarıyla Yapılabilir ! Madem İmkansız Birşey Sen Nasıl Yapıyorsun ______________ SEO Nedir ?
Seo İngilizce kökenli bir kelimenin kısa yazılımıdır. Açılımı SEO = Search Engine Optimization'dur. Türkçeleştirilmiş haliyle, arama motoru optimizasyonu demektir.
Forumu biraz daha genişletirsen süper olacaktır diye düşünüyorum. Emeklerine sağlık
Teşekkürler,
Ben Genişletmek Yerine Ziyaretçilerin İstediği Boyutta Açabilmesi İçin Bişey Düşünüyorum.
hani şu textarea lar varya aynı onn gibi isteyince büyütüyosun
Forumu biraz daha genişletirsen süper olacaktır diye düşünüyorum. Emeklerine sağlık
Teşekkürler,
Ben Genişletmek Yerine Ziyaretçilerin İstediği Boyutta Açabilmesi İçin Bişey Düşünüyorum.
Yapabilirsen çok çok güzel olur. Nasıl yapılır bununla ilgili bir bilgim yok, ancak fikir çok iyi.
Teşekkürler,
Yapabilirsen çok çok güzel olur. Nasıl yapılır bununla ilgili bir bilgim yok, ancak fikir çok iyi.
Forum tasarımını değiştirebilirsin ... Bu arada konu sbaitlemeye gelince zor değil , bir kaç css kodu ile tamamdır ... Bu arada Bedava-Sitem'de yapılamıyor demişsin ama sen nasıl yapıyorsun kuşkusu içimde ... Ama şurda haklısın benim de bildiğim bs'de daha önce yapan yok ... Forum kategorilerinin başının iconunu gif yapmak yerine kaliteli bir şey tasarlayabilirsin ... Ziyaretçinin istediği genişliğe gelince umarım yaparsın ... Şahsen başarılı bir forum , başarılar kardeşim ______________
Flood için çok çok özür dilerim değinmek istediğim bir husus daha var ... Postbitde bulunan AIM YIM ve diğer Logolar çok gereksiz ve bir işlevi yok sadece resim . Birde mesela adminin postbitinde kurucu rankı var profil üstünde , grafiker rankı ise altında .. Onlar alt alta olsa iyi olur . ______________
Öncelikle Yorumunuz İçin Teşekkürler. Genişliği Ayarlayacağım, Rütbeleri O Şekilde Yaptım Ama Ayarlayabilirim. Ama Şuan Yoğunum 1 Haftaya Ayarlayacağım.
bana başlık sabitlemeyimi ögretiyosun ?
biliyorum tabi ben sadece hep sabit durmaz sadece resmini eklersin dedim ama bir iki kodla oda olur kapiş ? ______________
Başlığınıza hakarette bulunan kullanıcının attığı mesaj silinmiştir.
Değerli üyemizi sahipsiz sanmayın, burada kardeş gibi geçinen ve efendi takılan herkesin bizler arkasındayız.
Hiç bir kullanıcımızı ezmeye veya onur kırıcı laflar söz edenlere ezdirmeyiz.
Ve ezdirmeyeceğiz.
Bunu böyle bilmenizi istiyorum.
Başarılar dilerim. ______________ - Teknik Destek Personeli
Çerezler küçük bilgi verici metinlerdir, bizim veya iş ortaklarımızın tarayıcınız aracılığıyla size ulaşmamızı sağlar.
Tarayıcınızdaki ayarları değiştirerek istediğiniz zaman çerez kullanımını engelleyebilirsiniz.
Genel Veri Koruma Yönetmeliği ile uyumlu aşağıdaki çerezleri kullanıyoruz:
- Temel çerezler: Web sitesinin tam olarak işlevsel olması için kesinlikle gereklidir.
- Opsiyonel Çerezler: İsteğe bağlı çerezlerdir ve web sitesini geliştirmemize yardımcı olur, ör. sizi kişisel olarak tanımlamadan web sitesindeki kullanım davranışınızın analiz edilmesi gibi.
Gizlilik politikamızdan daha fazla bilgiye ulaşabilirsiniz.