Değerlendirme başlığıma hoş geldiniz.
Sizlerden doğruyu yanlışı değerlendirmenizi ve her türlü önerilerinizi sabırsızlıkla beklemekteyim.
Sitemizin içeriği daha tamamlanmamışken ilgi çekiçi neler var görelim
Kardeşim kullandığın tema çok güzel de ücretli sanırsam
Evet ücretli Tema wordpresse tasarım ekibi tarafından yerleştiriliyormuş bende temayı satın alan birisinden aldım lisans haklarının sorun olmayacağını söyledi. Tasarımın sahipleri (EcceTasarım) ile yaptığım yazışmalarda gerekli izinleri aldım Değerlendirmelerinizi bekliyoruz bu arada ..
Kardeşim kullandığın tema çok güzel de ücretli sanırsam
Evet ücretli Tema wordpresse tasarım ekibi tarafından yerleştiriliyormuş bende temayı satın alan birisinden aldım lisans haklarının sorun olmayacağını söyledi. Tasarımın sahipleri (EcceTasarım) ile yaptığım yazışmalarda gerekli izinleri aldım Değerlendirmelerinizi bekliyoruz bu arada ..
Lisans Varsa Sorun Yok Başarılar Kardeşim ______________ SEO Nedir ?
Seo İngilizce kökenli bir kelimenin kısa yazılımıdır. Açılımı SEO = Search Engine Optimization'dur. Türkçeleştirilmiş haliyle, arama motoru optimizasyonu demektir.
Kardeşim muhteşem bir site başarılar dilerim.İnşAllah içeriklerin de tasarımın gibi mükemmel olur, tekrardan başarılar dilerim.. ______________ • 2014 Bedava-Sitem.com Örnek Siteler Yarışması 18. Örnek Site: Agasu06
• 2014 Bedava-Sitem.com Örnek Siteler Yarışması 14. Örnek Site: FutbolHaberleriniz06
Haftanın sitesi başvuruları gelmeye başladı. Sizde başvurun ilk gününde 302 tekil hit alan sitemizde 1 hafta reklamınız yapılsın. Tek yapmanız gereken buraya tıklayarak sitenizi bildirmek.
Başlığınıza hakarette bulunan kullanıcının attığı mesaj silinmiştir.
Değerli üyemizi sahipsiz sanmayın, burada kardeş gibi geçinen ve efendi takılan herkesin bizler arkasındayız.
Hiç bir kullanıcımızı ezmeye veya onur kırıcı laflar söz edenlere ezdirmeyiz.
Ve ezdirmeyeceğiz.
Bunu böyle bilmenizi istiyorum.
Başarılar dilerim. ______________
Önce kabadayı gibi kimlik soruyor sonra "Askerler bize saldırıyorrrr" İyi yapmış asker burasi TÜRKİYE sen kimin memleketinde kime kimlik soruyorsun ______________ • 2014 Bedava-Sitem.com Örnek Siteler Yarışması 18. Örnek Site: Agasu06
• 2014 Bedava-Sitem.com Örnek Siteler Yarışması 14. Örnek Site: FutbolHaberleriniz06
Çerezler küçük bilgi verici metinlerdir, bizim veya iş ortaklarımızın tarayıcınız aracılığıyla size ulaşmamızı sağlar.
Tarayıcınızdaki ayarları değiştirerek istediğiniz zaman çerez kullanımını engelleyebilirsiniz.
Genel Veri Koruma Yönetmeliği ile uyumlu aşağıdaki çerezleri kullanıyoruz:
- Temel çerezler: Web sitesinin tam olarak işlevsel olması için kesinlikle gereklidir.
- Opsiyonel Çerezler: İsteğe bağlı çerezlerdir ve web sitesini geliştirmemize yardımcı olur, ör. sizi kişisel olarak tanımlamadan web sitesindeki kullanım davranışınızın analiz edilmesi gibi.
Gizlilik politikamızdan daha fazla bilgiye ulaşabilirsiniz.