Yazar |
Mesaj |
-
nirvanaforum
Aktif Üye
|
16.08.2014, 10:34 (UTC) Mesaj konusu: Nirvana Forum | Eğlenceli Forumun Adresi |
|
|
Merhabalar Ben Reis Paşa İnanmaz, Kapanan ForumKitab Sitesinde Eski Moderatördüm. Fakat Tartışmalarımız Sonucunda Ekipten Atıldım. Bu Durum Beni Oldukça Üzdü. ForumKitab'ı Çok Seviyordum. Bunun İçin Bende Bir Forum Sitesi Kurdum.
Sitemin İstatistikleri vb.
Site Adı: Nirvana Forum
Site Adresi: www.NirvanaForum.tr.gg
Favicon;
Açılış Tarihi: 08.07.2014 15:00:27
Yayın Tarihi: 15.8.2014 |
|
↑
|
|
|
-
700pixel
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
16.08.2014, 10:37 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Başarılar Forumda kullandığınız kodları da paylaşabilirseniz seviniriz ______________ |
|
↑
|
|
|
-
var-olmayi-sorgulayan-adam
Aktif Üye
|
16.08.2014, 10:40 (UTC) Mesaj konusu: hjk |
|
|
|
|
↑
|
|
|
-
ibrahmgun
Uzman Üye
|
16.08.2014, 10:58 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Forum tablosunun boyutu çok küçük kalmış width değerini artırmanızı öneririm.
Başarılar .. |
|
↑
|
|
|
-
taylanblog
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
16.08.2014, 11:05 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Text reklamı ortalarsan süper olur Başarılar ______________
|
|
↑
|
|
|
-
webeveyn
Uzman Üye
Konum: 2015'te açıklanan örnek siteler yarışması 2. si . (Buradayız : hkirsan.com )
|
16.08.2014, 11:06 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Rix Forum Değil miydi bu ? Yanlış mı bildim ? Geliştirilebilir , başarılar ... Biraz genişlet ibrahimin dediği gibi ______________
|
|
↑
|
|
|
-
nirvanaforum
Aktif Üye
|
16.08.2014, 19:03 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
700pixel yazmış: Başarılar Forumda kullandığınız kodları da paylaşabilirseniz seviniriz
Paylaşacağım Site Yeni Faaliyete Girdide. Daha Yapamadım. Yorum İçin Teşekkürler.
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
var-olmayi-sorgulayan-adam yazmış: Başarılar!:.
Teşekkürler...
@VOSA
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
ibrahmgun yazmış: Forum tablosunun boyutu çok küçük kalmış width değerini artırmanızı öneririm.
Başarılar ..
Evet Ama Ne Bileyim Küçük Çok Daha Güzel Duruyor Bence Ama 50px Büyütürüm Belki... Yorum İçin Teşekkürler...
@ibrahimGun
taylanblog yazmış: Text reklamı ortalarsan süper olur Başarılar
Doğru Onu Unuttum Çok Sağol. Yorum İçin ve Destek İçin
@TaylanBlog
webeveyn yazmış: Rix Forum Değil miydi bu ? Yanlış mı bildim ? Geliştirilebilir , başarılar ... Biraz genişlet ibrahimin dediği gibi
Dediğim Gibi 50px Büyütebilirim. Bu Arada Evet RixForum Ne Yarışırdık Ama . Yorum ve Destek İçin Teşekkürler...
@Webeveyn
Not: Flood Olmasın Diye Birleştirdim. Kusura Bakmayın... |
|
↑
|
|
|
-
700pixel
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
17.08.2014, 11:44 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Kardeşim ben forumuna kayıt olup 1-2 şey yazmayı planlıyordum. Kayıt bölümünde formlara yazı yazamıyorum . Bi bakıver istersen ______________ |
|
↑
|
|
|
-
nirvanaforum
Aktif Üye
|
18.08.2014, 13:14 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
700pixel yazmış: Kardeşim ben forumuna kayıt olup 1-2 şey yazmayı planlıyordum. Kayıt bölümünde formlara yazı yazamıyorum . Bi bakıver istersen
Sorun Düzeltildi Artık Üye Olabilirsin! |
|
↑
|
|
|
-
nirvanaforum
Aktif Üye
|
18.08.2014, 14:39 (UTC) Mesaj konusu: Bedava-Sitem'de İlk'e İmza Attık! |
|
|
Merhaba Arkadaşlar Yapıması Mümkün Olmayan Bir Şeyi Başarıp (Konu Sabitleme Kodunu Buldum! |
|
↑
|
|
|
-
turkseo
Aktif Üye
|
20.08.2014, 20:31 (UTC) Mesaj konusu: Re: Bedava-Sitem'de İlk'e İmza Attık! |
|
|
nirvanaforum yazmış: Merhaba Arkadaşlar Yapıması Mümkün Olmayan Bir Şeyi Başarıp (Konu Sabitleme Kodunu Buldum!
Öncelikle Başarılar
Ancak Bu Dediğin Gayet Kolay Bişey Bir Kaç CSS Kod İle Halledilebilir ______________ SEO Nedir ?
Seo İngilizce kökenli bir kelimenin kısa yazılımıdır. Açılımı SEO = Search Engine Optimization'dur. Türkçeleştirilmiş haliyle, arama motoru optimizasyonu demektir. |
|
↑
|
|
|
-
nirvanaforum
Aktif Üye
|
21.08.2014, 09:26 (UTC) Mesaj konusu: Re: Bedava-Sitem'de İlk'e İmza Attık! |
|
|
turkseo yazmış: nirvanaforum yazmış: Merhaba Arkadaşlar Yapıması Mümkün Olmayan Bir Şeyi Başarıp (Konu Sabitleme Kodunu Buldum!
Öncelikle Başarılar
Ancak Bu Dediğin Gayet Kolay Bişey Bir Kaç CSS Kod İle Halledilebilir
Evet Yapılabilir Ama Bedava-Sitem'de Değil. |
|
↑
|
|
|
-
turkseo
Aktif Üye
|
21.08.2014, 10:00 (UTC) Mesaj konusu: Re: Bedava-Sitem'de İlk'e İmza Attık! |
|
|
nirvanaforum yazmış: turkseo yazmış: nirvanaforum yazmış: Merhaba Arkadaşlar Yapıması Mümkün Olmayan Bir Şeyi Başarıp (Konu Sabitleme Kodunu Buldum!
Öncelikle Başarılar
Ancak Bu Dediğin Gayet Kolay Bişey Bir Kaç CSS Kod İle Halledilebilir
Evet Yapılabilir Ama Bedava-Sitem'de Değil.
Ben Zaten Bedava - Sitem'de Yapılır Dedim Gayet Kolay Birşey ______________ SEO Nedir ?
Seo İngilizce kökenli bir kelimenin kısa yazılımıdır. Açılımı SEO = Search Engine Optimization'dur. Türkçeleştirilmiş haliyle, arama motoru optimizasyonu demektir. |
|
↑
|
|
|
-
porttakal-forum
Acemi Üye
|
21.08.2014, 12:04 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
başlık sabitlenince ne oluyoki
sadece başlık sabit anlamına gelen resim koyuluya yanılmıyosam ______________ |
|
↑
|
|
|
-
nirvanaforum
Aktif Üye
|
21.08.2014, 12:17 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Yanılıyorsun! Birde Forumun Olcak Kanka Öyle Değil. Konu Hep En üstte Kalıyor! Önemli Konuları Sabitliyorum!
Bu Konuyu Uzatmayınız.. |
|
↑
|
|
|
|