http://animewave.tr.gg/ =>Herkese Selamlar! =>Sizlere bu haftanın sitesini tanıtmak istiyoruz. =>Sizlerden ricamız bu hafta değerli üyemize destek olmanızdır. Bedava-Sitem Ailesi olarak tebrik ediyoruz. ______________
- Teknik Destek Personeli
En son aktif-dost tarafından 08.02.2015 23:14:23 tarihinde değiştirildi, toplam 2 kere değiştirildi
Haftanın sitesi seçilmeyi hak eden bir siteydi.Başarılar dilerim.. ______________ • 2014 Bedava-Sitem.com Örnek Siteler Yarışması 18. Örnek Site: Agasu06
• 2014 Bedava-Sitem.com Örnek Siteler Yarışması 14. Örnek Site: FutbolHaberleriniz06
Tabii tasarım falan güzel ama şöyle bi 10 film falan olmalıydı Ama film eklemek de kolay iş değil bölüm bölüm ... Neyse tekrar başarılar ______________
Öncelikle tebrik ediyorum..
Bu seçim umarım size moral kaynağı olur.
Yaptığınız işi önemseyerek yapmaya devam edin, çünkü emin olun takip eden kişiler vardır.
Şuan hep söylediğim gibi tekrar söylüyorum..
Bir adet film teması gerekli, size ait, size özel çizilmiş..
Filmleri eklediğiniz panolar vs. çok güzel şekilde çizilebilir.
Bunu lütfen göz önüne alın..
Başarılar diliyorum..
Öncelikle tebrik ediyorum..
Bu seçim umarım size moral kaynağı olur.
Yaptığınız işi önemseyerek yapmaya devam edin, çünkü emin olun takip eden kişiler vardır.
Şuan hep söylediğim gibi tekrar söylüyorum..
Bir adet film teması gerekli, size ait, size özel çizilmiş..
Filmleri eklediğiniz panolar vs. çok güzel şekilde çizilebilir.
Bunu lütfen göz önüne alın..
Başarılar diliyorum..
Teşekkür ederim kardeşim.
İnşallah vardır,yoksa da kazanmaya çalışırım
Bir dizi/film tasarımı çizmeyi düşünüyorum dediğin gibi.(aynı renklerle)
Tekrar teşekkür ederim..
Bir seçilemedik haftanın sitesi =).
Bu arada başarılar dilerim gün 5-10 kez girdiğim bir site, tebrikler... ______________ *Ne Kadar Rock'ı Sevsem Bile İşaretini Bir Türlü Sevemiyorum!
*Allah Hayy'dır, Kayyum'dur...
*Ceddimiz Osmanlı, Atamız Fatih'tir...
Çerezler küçük bilgi verici metinlerdir, bizim veya iş ortaklarımızın tarayıcınız aracılığıyla size ulaşmamızı sağlar.
Tarayıcınızdaki ayarları değiştirerek istediğiniz zaman çerez kullanımını engelleyebilirsiniz.
Genel Veri Koruma Yönetmeliği ile uyumlu aşağıdaki çerezleri kullanıyoruz:
- Temel çerezler: Web sitesinin tam olarak işlevsel olması için kesinlikle gereklidir.
- Opsiyonel Çerezler: İsteğe bağlı çerezlerdir ve web sitesini geliştirmemize yardımcı olur, ör. sizi kişisel olarak tanımlamadan web sitesindeki kullanım davranışınızın analiz edilmesi gibi.
Gizlilik politikamızdan daha fazla bilgiye ulaşabilirsiniz.