Yazar |
Mesaj |
-

net-tekno
Acemi Üye
|
09.08.2014, 14:11 (UTC) Mesaj konusu: Güncel teknoloji haberleri sadece NET-TEKNO'da |
|
|
NET-TEKNO AÇILDI!
Güncel teknoloji haberleri,
Cihaz tanıtımları,
Ziyaretçilerimizden gelen teknoloji bilgiler(kullandığınız telefon dan memnun olup olmamanız gibi bilgiler.paylaşmak için iletişim adlı sayfada mesaj atabilirsiniz)
ve daha çook kapsamlı özelliklerle
SİZİN İÇİN AÇILDI!
NOT : Çok kısa zaman sonra videolu cihaz tanıtımları başlayacaktır. |
|
↑
|
|
 |
-

atakannkbkk
Acemi Üye
|
09.08.2014, 14:21 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Videolu cihaz tanıtımlarını merak ettim doğrusu. Merakla bekliyorum.
Başarılar! |
|
↑
|
|
 |
-

net-tekno
Acemi Üye
|
09.08.2014, 17:39 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Dediğim gibi en kısa sürede videolu cihaz tanıtımlarına başlayacağız. Bunun için gerekli ekipmanları temin etmeye çalışıyoruz. Merakınızdan ötürü teşekkür ederiz. |
|
↑
|
|
 |
-

turkseo
Aktif Üye
|
09.08.2014, 17:56 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Başarılar Teknolojiden Hiç Anlamam Biraz Garip Geldi  ______________ SEO Nedir ?
Seo İngilizce kökenli bir kelimenin kısa yazılımıdır. Açılımı SEO = Search Engine Optimization'dur. Türkçeleştirilmiş haliyle, arama motoru optimizasyonu demektir. |
|
↑
|
|
 |
-

net-tekno
Acemi Üye
|
09.08.2014, 18:08 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
O da espri yanı ) |
|
↑
|
|
 |
-

turkseo
Aktif Üye
|
09.08.2014, 18:09 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Anladım Zaten Öylesine Dedim ______________ SEO Nedir ?
Seo İngilizce kökenli bir kelimenin kısa yazılımıdır. Açılımı SEO = Search Engine Optimization'dur. Türkçeleştirilmiş haliyle, arama motoru optimizasyonu demektir. |
|
↑
|
|
 |
-

webeveyn
Uzman Üye
Konum: 2015'te açıklanan örnek siteler yarışması 2. si . (Buradayız : hkirsan.com )
|
11.08.2014, 10:51 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
120x120 Banneri hayrikirsan.tr.gg sitesinden (yani benim diğer sitemden almışsınız) hemen kaldırınız yoksa support'a gerekli mail atılacaktır... Bilginize sunulur ...______________
|
|
↑
|
|
 |
-

webeveyn
Uzman Üye
Konum: 2015'te açıklanan örnek siteler yarışması 2. si . (Buradayız : hkirsan.com )
|
11.08.2014, 10:52 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
webeveyn yazmış: 120x120 Banneri hayrikirsan.tr.gg sitesinden (yani benim diğer sitemden almışsınız) hemen kaldırınız yoksa support'a gerekli mail atılacaktır... Bilginize sunulur ...
url'sinde bile kanıt var... ______________
|
|
↑
|
|
 |
|