İkramım; Yasaklı Sitelere Giriş programıdır. Öncelikle program garantidir... Youtube gibi erişilmeyen sitelere ayrı bir programla başka bir server'dan ulaşılabilecek.... Örnek JAPON server veya ABD server..... Alayına GİRER Alayını AÇAR....!! Tabi burda amaç yapmazsanız vermem değil, ama yardım edenlere bana verdikleri hediye ötürü benden de onlara bir çam sakızı çoban armağını vericem...
Yardımseverlere duyuru: Elimden geldiğince bir site hazırladım... Size bir soru sorucam.. Kendi sitemde dahil olmak üzere 4 sitenin daha bannerını yapıp siteme koymak istiyorum ve bu bannerları tasarımın altındaki yazı kısmına yapıştırıcam... Ayrıca bu 4 adres orada sağdan sola ya da soldan sağa akacak... Yardım edebilecekseniz benim site dahil ismini vereceğim 4 sitenin daha adresini banner yapabilirmiyiz... Çünkü o sitelerin banneri yok... Hani basınca o adrese yönlendiriyor.... Sonuç toplam 4 banner.... Birde renkleri uçuk kaçık değilde siteme uygun olursa sevinirim.... Size güveniyorum... Site isimleri şunlardır:
Çerezler küçük bilgi verici metinlerdir, bizim veya iş ortaklarımızın tarayıcınız aracılığıyla size ulaşmamızı sağlar.
Tarayıcınızdaki ayarları değiştirerek istediğiniz zaman çerez kullanımını engelleyebilirsiniz.
Genel Veri Koruma Yönetmeliği ile uyumlu aşağıdaki çerezleri kullanıyoruz:
- Temel çerezler: Web sitesinin tam olarak işlevsel olması için kesinlikle gereklidir.
- Opsiyonel Çerezler: İsteğe bağlı çerezlerdir ve web sitesini geliştirmemize yardımcı olur, ör. sizi kişisel olarak tanımlamadan web sitesindeki kullanım davranışınızın analiz edilmesi gibi.
Gizlilik politikamızdan daha fazla bilgiye ulaşabilirsiniz.