Yazar |
Mesaj |
-
700pixel
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
06.08.2014, 10:54 (UTC) Mesaj konusu: CSS , JS uzantılı dosyaları nasıl upload |
|
|
Bazı tema düzenlemelerinde CSS ve JS dosyalarını upload edip linkini eklemem gerekiyor. Fakat dropbox vb. dahil nerede denediysem çalışmadı. Bu dosyaları nasıl upload ederiz ve upload edebileceğimiz siteler hangileri ? Bilen arkadaşlardan cevap rica ediyorum.
Örneğin bi yerde <script src="js/jquery-1.10.2.min.js"></script> geçiyor.Benim js klasörü içindeki gerekli js. dosyasını upload edip buraya linkini yerleştirmem lazım. Ama beceremedim. Yardımcı olursanız sevinirim
|
|
↑
|
|
|
-
webeveyn
Uzman Üye
Konum: 2015'te açıklanan örnek siteler yarışması 2. si . (Buradayız : hkirsan.com )
|
06.08.2014, 10:56 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Onları bir hosta yüklemen lazım kardeşim.______________
|
|
↑
|
|
|
-
700pixel
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
06.08.2014, 11:00 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Bi tane önerebilir misin? Ayrıca rar şeklinde mi yükleyecez ? Dropboxta hayli hayli çalışması lazımdı ama ekledim olmadı |
|
↑
|
|
|
-
ibrahmgun
Uzman Üye
|
|
↑
|
|
|
-
700pixel
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
|
↑
|
|
|
-
ibrahmgun
Uzman Üye
|
06.08.2014, 11:29 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Bu zamana kadar hep öyle yaptım da oldu. Google Drive aklıma gelmemişti doğrusu hiç daha kullanmadım. Keşfetmek lazım. Burada da anlatırsanız yapamayan arkadaşlar ve biz öğrenmiş oluruz.
İyi çalışmalar. |
|
↑
|
|
|
-
700pixel
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
06.08.2014, 11:35 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
İşimi bi bitireyim gerisini halledicem inşallah |
|
↑
|
|
|
-
webeveyn
Uzman Üye
Konum: 2015'te açıklanan örnek siteler yarışması 2. si . (Buradayız : hkirsan.com )
|
06.08.2014, 14:15 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Hostinger'a Yükle .______________
|
|
↑
|
|
|
-
700pixel
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
06.08.2014, 14:45 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Sağolun hallettim işimi sitemde yapılışını da anlattım dileyen baksın .Google Drive Üzerinden... |
|
↑
|
|
|
|